Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 09.02.2019 kõikidest kohtadest

1. See ju puhta Tiidu enda käekiri.
  2. Et konkurentsitult kõige põhjalikum autoostu-teema jätkuks: Tanel_P kirjutas halli 318i kohta, et see auto ei kõneta. See on väga hea tähelepanek, ma olen korduvalt mõelnud, et miks mõni auto "nagu on" ja teine suhteliselt sarnane "nagu pole". Seda tunnet ei tasu alahinnata. Autot ostes tuleb mõelda võimalikult pragmaatiliselt. On olemas 2 kõige olulisemat kriteeriumit, mida autot ostes silmas pidada. 1) äärmiselt oluline on, et auto oleks tööauto 2) kui see pole võimalik, siis on tähtis, auto lihtsalt meeldib värv, mootor, veoskeem, seisukord jne on teisejärgulised. Ja kui tõesti paberi peal "kõik nagu on", aga tegelikult ei meeldi, siis sa mõtled sellele iga päev, et midagi on nagu valesti. Sellist autot ei ole hea osta, las ostab keegi teine - keegi kellele meeldib.
  3. Ma küll päris täpselt ei tea, mida antud huviline endale tahab aga tänase päeva seisuga saadaval olevad e30 kerega bmw-d talle seda pakkuda ei suuda. Vb oleks lihtsam korra aastas laenata justnimelt 1,8 mootoriga isend, teha päevane tiir kuskil ja saab jälle rahulikult edasi elada- raha alles ja emotsioon käes. Miks just 1,8- sest ka 325 tänapäeva mõistes pole mingi rakett enam aga auto on igal juhul elava loomuga ja väheneb võimalus, et mingi etteennustamatu asjaolude kokkulangevusega see kuhugi kõveraks keeratakse nagu ikka kipub juhtuma kui võimsama mootoriga e30 istumise alla sattub järsku.
  4. Minu meelest tasubki e30 puhul otsida hea toorik ja teha selliseks, nagu endale meeldib, kui mõne Hartge, Alpina, M3, MK Motorsport jms jaoks raha ei jätku (mis kõik oleks ilmselt armastus esimesest silmapilgust ) Mida siledama tooriku saad, seda lihtsam ja odavam hiljem on endale meelepäraseks vormida.
  5. Mul 1 recaro millel polditavad rullika siinid sellise numbriga.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+03:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus