Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 17.09.2018 kõikidest kohtadest

1. Ega ei maksa liiga tõsiselt võtta selliseid avaldusi. Tänapäeval on esimene asi kaebama joosta. Et saaks aga kannatanu olla.. Tegu ilmselt inimliku eksimusega, ma väga loodan. Mina olen korduvalt tellinud sealt pudinaid ja olen igati rahul!
  2. Peaaegu et aasta jälle möödas viimasest postitusest, aeg ikka lendab. Talvel sai kere kõva keevitust terve nina peale. Palju pilte ehitusest kahjuks kadunud telefoni vahetuse tõttu Mis sai ninal keevivatud - Esipaneel, tuledealused plekid, vasak poolraami ots, vasak lanseka ots, parem esimene koobas poolraami juurest, tulemüüri nurk. Kuna kurjad keeled rääkisid, et kui kord on pooleks käinud kere kannu ja müüri vahelt, tahab ta uuesti katki minna. Lõikasin tüki välja, asendasin 4mm plekiga ja ehitasin koopasse sisse veel X tugevduse. Kannude ja lansekate vahele said plaadid ehitatud + jäik strutbar. Peale keevitust siis muidugi värv. Kuna ei meeldi lasta oma autot ehitada, värvisin ise. Tulemusega rahul, kapotil üks tolmutäpp kuid kere veel poleerimata, ehk kõik päästetav. Mootorivalikuks tavaline M50B25 nonvanos. Sai pikalt otsitud ja leitud korralik eksemplar. Tavaline hooldus, mõned tihendid ja rohkem midagi tegema ei pidanud, mõnus lekkevaba toimiv mootor. Kast seal otsas on e36 ZF. Mingihetk kevadel leidsin omale internetist midagi huvitavat. Kuna olin sunnitud amorte vahetama, siis oli ideaalne. Nimelt täisring strong/powerflexidel olevad ketassillad, tutikate piduriplekkide ja koni regullitavate amortidega. E36 roolilatil ja typ188 diffril. Diil on niivõrd hea, et sain need kokkuvõttes kasumiga kätte(loe: müüsin enda sillad kallimalt maha?!) Mis edasine plaan? Maha müüa. Üks vana hingelähedane projekt ootab lõpetamist ja see E30 on end minujaoks ammendanud. Sõidab kuradi hästi ja kahju on müüa aga ma tunnen, et huvi hetkel selle auto vastu on taandunud ja edasi ei viitsi ehitada. Ehk siis annaks oma heas korras beebi kellegile teisele edasi teha(loodetavasti). Mu telefoni kaamera on parajalt katki tänu keevitusdamagile(ärge näidake teloga keevitusele valgust ), loodan, et ei pahanda.
  3. 1 punkt
    Täitsa ise veereb juba.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.