Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 13.04.2018 kõikidest kohtadest

1. Pikalt vaikus olnud aga. Sain kätte kardaani, muud nodi ja hakkasin cooleri torusi vedama kuna kindel soov on teha korralikult siis kulub aega ja mõtlemist kuidas kõige parem oleks, aga tuli nii kuidas tuli ja vahepeal ilmus garaaži tõstuk pole ka just see hydro oma aga ajab töö ära ja odavalt sai ka niiet savi
  2. 1 punkt
    IMG_9446 by Karl Kirs, on Flickr
  3. Mhmh :) Aga nii palju kui ma siin teiste teemasid lugenud olen, siis kui korralikult tahta, pead ikka sama tee ette võtma - kõik lahti harutama ja üle käima. Pealt tundub auto täitsa sile ja viisakas oma ea kohta, aga nii kui veidi süüvida ja sügavamale minna, siis hoopis teised lood. Usun, et enamik E30neid vajaks sellist "kuuri".
  4. Tere kevad sai nüüd tehtud käiguhoovastiku korda mis segas aastaid. Olen rahul nüüd. Järgmiseks kässar
  5. Ma arvan, et mingi 8-9l 100le 🤔 itaalias hakkasid tee maksud u 9 senti km prantsusmaal u 13 s/km ja spainis varieeruvalt u10-11s/km viskab normaalslt juurde kytte kulule 😁 ja kütihinnad italys u 1.55€... prantsusmaal u 1.4 ja spainis 1.3miskit nii....
  6. Paar nädalat tagasi, kui ilus ilm oli, tõin auto talveunest endale linna, korteri alla maaalusesse. Auto oli viimasest käivitumisest kaks-kolm kuud seisnud, aku oli isegi piisavalt täis, et paugust käima minna ja läks poolest pöördest. Korteri alla mulle tuua oli muidugi eraldi challenge, sest alla läks ta sealt ainult plankude abiga. Korraks sai juba mõlgutatud, et otsin coilivõtmed ülesse, et keeran seal kõrgemaks või ostan 17 veljed, et välja ka saaks. Nüüd mööduv nädalavahetus laupäev oli ka ilus ilm ja tuli tuju sõitma minna, siis sai jälle abimehed plangud appi võetud ja välja saadud ning 100km ringi sõidetud. Täitsa sujuv oli kõik, põhiliselt häirib ikka kergelt rikas segu. Mõeldud-tehtud, sai sõbranna juurde garaaži ja otsast lammutama hakkatud. Mingi hetk sügisel olin Toivo juurest originaal pihustid saanud ja nendega võiks nagu segu paika joosta, varuks oli ka üks nn. "stock" aju, sest peal oleva ajuga on üritatud midagi teha ja seda segu ulme suurte pihustitega nii heaks saada, kui võimalik. Eks kõik asjad võtavad aega, kui esimest korda teha. Kõige pealt sai pead murtud, et kuidas pihustite ühendus lahti saada, aga lõpuks tuli lihtsalt natuke kangutades. Kui kütuselatti maha võtta, siis selle töö tegi palju lihtsamaks, kui klapikaas ka maha võtta. Pihustid väljas ja esimese hooga sai kõik ära vahetatud, uued küünlad pandud ja proovisõidule mindud. Auto oli uimane ja tundus nagu ei jookseks kõik pütid. Too õhtu jätsime sinna paika. Järgmine päev, siis sai mõeldud, et mis teha või kust midagi läbi on. Sai need samad pihustid uuesti välja võetud, Toivo käest veel 6 tükki toodud ja siis sai mõeldud geto viis, kuidas testida, et kõik 6 tükki reaalselt töötaks ka. Tuligi välja, et keskmised kaks tükki olid läbi. Katse-eksitus meetodil sai 12st täpselt 6 tükki käima. Sai siis 6 töötava pihustiga käima pandud ja "tuunitud" ajule ei meeldind enam üldse miski, vaevu püsis elus. Sai siis teine nn. stock aju tagasi pandud ja sellega töötas ühtlaselt. Proovisõidul tuli, aga välja, et poob kuskil kinni, jõudu on suvaliselt, gaas on väga ebaühtlane ja kõik muud sümptomid, mis viitab, et üks pihustistest jääb tilkuma. Sellest ka väike GIF. https://imgur.com/a/MeQAE Nüüd mõtlengi, et üritan mõnda taastada ja selle ühe ka ilusti korda saada või ostan lihtsalt ühe uue ja siis peaks täitsa mõnus sõita olema. Kuna klapikaas oli ka päris palju maas, siis sõbranna võttis endale ülesandeks seda lihvida ja pollida, et saaks ilusa läikiva alu kaane. See muidugi on tükk maad tegemist, aga natuke on veel aega, ilma ju ikka veel ei ole. All natuke pildimaterjali ka.
  7. Võta kasvõi ladu24, võimalus eraldi valida, aga võimalus ka kohe ühe rubriigi kogu saadaolev kraam nähtavale tuua ühe klikiga.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.