Ajaga küll kitsas olnud, aga vahepeal sai siiski veidi autoga tegeletud. Kirjutada pole ainult üldse aega olnud
Aga siis asjast, nimelt said udutuled ära ette komplekteeritud. Kuna mul paigalduseks osa pudinaid oli puudu, siis läks sellega tavapärasest kauem aega. Aga kõik sai siiski viisakalt tehtud. Puudu olid siis reguleerimis poldid. Õnneks see asi on originaalis suht huvitavalt lahendatud. Sai ise sobib kruvi süsteem tehtud. Lisaks olid puudu ka kinnitus klõpatsid, mis hoiavad tuld raami küljes kinni. Sellega oli rohkem probleeme aga pidama ta jäi.
Kõrguse keerasin ka tunde järgi paika. Mõlemad pooled on võrdsel kõrgusel ja ma arvan, et ei tohiks kedagi pimestada ka.
Udukaid paigaldades vaatasin, et kuskilt alt tilgub midagi. Paisupaagi ja mootori vaheline jahutuslõdvik oli taas katki läinud. Kunagi kui mul uut veel ei olnud, sai see veidi lühemaks tehtud ja pidas küll, aga eks aeg teeb ikka oma töö. Igaljuhul sai uus pandud. Ostetud sai see juba suvel kunagi. Oli see siis küljes vist viimane originaal lõdvik.
Millegi pärast on see uus teise kujuga, aga sobis ilusti. Varuosakood klappis originaaliga.
Ja nädala sees sain mõned silla pudinad kätte. Ülevaatusel juba eelmine kord ütles, et vasak sarniir veidi kehv ja esisilla tagumised puksid. Aga ei midagi ohtlikku veel. Esisilla tagumised puksid said varem juba ostetud, aga vahetan nüüd alles koos ära. Kuna ma ei mäleta enam kas kehv oli sisemine või välimine sarniir, siis lähevad mõlemad vahetusse.