Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 19.04.2017 kõikidest kohtadest

1. Aeg on nüüd nii kaugel, et nädalavahetusel plaanin auto talveunest üles äratada. Masin on hetkel Põlvas garages ja sai endale uued rehvid alla. Vanadega ei julenud enam pealinna sõitagi. Samuti sai parandust parem välimine rooliots ja tagumised klotsiandurid panid ka errorit ning need on ka nüüd tiptop. Ega ma temaga palju sõita ei saagi kuna tuleval nädalal veeretan masina Est Coast Customsi garaaži kus pannakse peale siis sada-aastat-tagasi-lubatud mootor M50. Peale seda vuran kohe muidugi sillastendi, sest vanadel esiratastel oli sisemine külg täiesti ära söödud. Noo ja siis proovin külge aretada ka uued stanged nii ette kui taha. Niisiis, kui keegi nädalavahetusel Põlvasse, või kasvõi Tartusse liigub, siis ma hüppaks ka peale
  2. Nähtud just Võru statoilis. Vägistati väga julmalt seda masinat.
  3. Paar nädalat tagasi sai jälle asi käsile võetud. Luugid sai värvitud ning hakkasin kokku panema. Tundub muidugi lõputu tee, üha uuesti avastan et midagi jälle katki või puudu. Kuna ise lahti ei võtnud siis on veits pusimist ka kuidas kokku panna. Täna jõudis ka väike kogus asju mis tellitud sai. Uus katuseluugi tihend, uus antenn kuna vana oli suhteliselt ära kõdunenud ja kõver, katuseluugi ühe poole kandur mis läks luuki ära võttes pooleks.
  4. Pakuti mulle üht m54b30 alumist otsa. 350 euri. Seal kandis nad liiguvad ka.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.