Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 21.02.2017 kõikidest kohtadest

1. Kui teemat juba uuendati siis lisan ka ühe pildi. Ei tea kas peaks nüüd häbi nägu peas sõitma või mitte aga 325i märgi panin külge Nüüd pole muud kui oodata lume sulamist ja siis ülevaatusele. Seejärel vaatame mis tehnilise poole pealt tegemist vajab ja teeks kõik korda, et saaks rahulikult suve nautida.
  2. Asi liigub tasapisi edasi ja paneks pilte ka juba teema püsti aetud. Nt. kõige odavamad esitiivad mida kaubandusvõrgust leidsin, arvasin et Eix käseb kuhugi kaugustesse heita aga pani külge ja pidavat sobima, kuigi poleks imestanud kui need ka doonoriteks ei oleks kõlvanud. Mastiksit ka Nüüdseks juba isegi värviruumi jõudnud
  3. Teen ka ikka teema, et järge pidada, mis on tehtud ja mis ees ootab. Auto pärit Saksast. Prod. Date 1991-10-21 Esmane registreerimine: 30.04.1992 Eestis registreerimine 04.2014. Mina omanik alates 09.2016. 318i, millel passis mootor 2,7. Mootor hetkel m20b25. Ideaalseks saamiseks vajaks nagu ikka iga e30: uut sisu, katust, vardasse ajamist jne. Kõik tuleb, aga rahulikus tempos. (toonklaase, musti neere, tumedaid tulesid, spoilereid, anitiiba, kulme, ripsmeid jms ei tule) Hetkel otseselt miski suvel lustimist ei sega. Teen siia endale nimekirja mis tellitud/tehtud on. (Kõiki seibe, tulede reguleemist, puhastamist jms siia lisama ei hakka) Odo:253t (2016) Tehtud: Küünlad, õhulugeja, lõdvikud, õlivahetus, roolivõimu õli, veljed 17, karpide luukide uste põhja "õlitamine", juhiistme raamide keevitus. (2017) Tehtud: 325i embleem, veluurist põhjamatid, k.k nupp, radiaator, kapoti müramatid, katuseluugi amordid, tagaistme ja k.k koti nahatamine, kõrvalistuja ukseliist, starteri remont, kardaani leevendi, temp andur, siduri töösilinder
  4. Selle värviga on huvitav lugu. Olen oma autopedenduse ajaloos varasemalt kaks täpselt sama helehalli autot lasknud üle värvida teist värvi. E30 kabrioletti valima hakkasin oli üks asi kindel, et helehalli ei taha, kõik muu võib olla. Ostsin selle helehalli teadmisega, et anyway värvin ta üle, olgu siis mõnda aega helehall kui väga tahab. Aga täna. Mida rohkem ma teda vaatan ja näen kuidas see helehalli kontrast musta katuse, liistude, iluvõrede jms kokku mängib. i-le täpiks ees kollane suund, taga punased tuled. Ilus. See helehall on lihtsalt nii bmw värv. Must eriti ja kõik teised tumedad toonid peidaks kogu selle ilu ära. Huvitav fakt veel, et mobiles on ca 200 e30 kabrioletti/bauri müüa, millest ainult 3tk on helehallid. Haruldane värk
  5. Terav silm saab aru, et summuti augu kuju pole õige, seega ise lõigatud R4 variandist, nii et päris ära ei peta Aga väga ilus masin, hõbedane sobib ikka rullile mu meelest. Üks lätlane ütles mulle küll, et hõbehall on color of bucket a no mis ta ka teab
  6. KKK alt avanes suht ilus vaatepilt. Üldiselt üldse tundub, et hooldatud mootor, kett on suhteliselt viisakas (alumise kaane alla küll veel ei näe, veepump pesas kinni) ja tihendi asemel silikoni ka veel leidnud pole.
  7. otsisin üht pilti arvutist ja leidsin ühe vana pildi millel ka sinu cabrio peal :) Too hetk oli sõbra oma kui leedust sai toodud :)
  8. Pildistada mulle meeldib. Täna oli õhus kevadet...
  9. Nostalgitsen veits. Minu esimene, sellest saigi minu E30 juppide müümine alguseö. Pildid äkki aastast 2007 Selle tõin talle keredoonoriks kuhu tehnika lapata Pähklilt ostetud müstiline 323i Miks müstiline ? Mina ostsin ta, et laiali lammutada kuid paraku sinna asi ei jõudnudki. See mootor oli seal vahel nii hea, et kolmanda käiguga sai kohapeal põletada. Tädipojale tegin sõitu, siis küsis, et kas M3 mootor on vahel või Peale auto müümist võttis minuga ühendust päris mitu iidset omaniku enne Pähklit kes kõik küsisid, et kas see käis ikka sama haigelt edasi või Keegi ei teadnud mis tehtud oli aga isegi 2000 alguse poole üks omanik ültes, et juba siis liikus ilusti. Tiit ja Risto( 3.0 V8) sõidavad mu E32 sabas kuhugi....
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.