Värvimisega nüüdseks ühel pool. Läks kauem, kui eeldasin, aga sellistes tingimustes ja selliste vahenditega võiks anda hindeks 4-
Tundub hall, aga ju see iphone mingi trikk. Tegelikult ikka cirrusblau
Vahepeal sai tegeletud muude asjadega, kuid nüüd tagasi auto juures. Hetke seisuga detailid krunditud ning jäänud on veel kere. Kerest niipalju, et antenni kohad on siledad ja katus on sile. Vahetatud tiivakaarega läheb natukene aega, sest on päris laines.
Kôik mis pole vôimalik, on tegelikult vôimalik. Tàna saan keevitustöödega ühele poole. Tiivakaar ja karp said kenasti omale kohale. Silma jàrgi hinnates suhteliselt hea. Aga no eks maaler pàrast muljetab.
Postitan siis paar pilti maalri poolelt. Vabandan kohe ette ära kui ei saa piltidelt midagi aru, sest algselt olid pildid mõeldud pigem sõpradele näitamiseks kui foorumisse postitamiseks. Selle vea üritan parandada juba järgnevates postitustes.
Hetkel siis asjad nii kaugel, et valmis värvimiseks on kunde uks, pagasniku luuk, kapott, esistange, akna liistud ja veel mõned pudinad. Kerega veel ei ole väga tegelenud kuna alles keevitatakse.
Öösel magada eisaanud ja olin ikka tige, unes müüsin masina juppideks ja siis keegi veel unes üõtles,et pane lisa mass. Hommikul vutvut fixusesse ja massikaabel, suruehooga garaazi poole, samal ajal kui aku igaksjuhuks laadis keevitasin lisa massi koha, keerasin juhtme oma kohale ja siis keerasin võtit, nihhuijaa, seepill pole veelkunagi niihästi käivitunud , oi kurat rõõmus meel kohe
Natuke sai keevitatud vahepeal. Juhi pool ja kapotialune hakkab vaikselt ilmet võtma. Detailide eeltööd ka käivad samal ajal. Veel ei kaota lootust, et jaanuari lõpuks auto juba värvitud.
Et kaitsmekarbi alust keevitada saaks, puurisin külje punktidest lahti. sai vähemalt viisakalt ja korralikult uued tükid teha. Natuke veel keeviseid lihvida, aga üldjoontes olen ise rahul.
See viimane kupee on üldse Soomest pärit. Mitmeid aastaid seisis ühes garaažis Haapsalus.
Mul mõned varuosakupeed veel, millel kahjuks kered taastamiskõlbmatud.
Peal on/oli m52b28, mille tahan passi kirja saada. Vastus Maanteeametilt käes, pean auto kaalutõendi viima. Selleks pean ta muidugi enne kokku panema. Mudelinimetus ikkagist 316.
Sillad ja pidurid on kõik 325 omad, polüpuksidel. Vedrustuseks tuleb Bilstein B8+väga minimaalne madaldusvedru.
Aga töö käib. See on mu päris esimene autokere, mida keevitan, seega näpunäiteid võib anda. Keevitan serv-servaga, punktidega ja "vahedega", et plekk liiga palju kuuma ei saaks.
Kui üks auto sõidab, on vaja kohe teist elustama hakata. Vahepeal sattus mu kollektsiooni veel üks fl kupee.
Esialgne idee oli kiirelt pindmise rooste eemaldus ja ülevärv.
Juhtus aga nii, et tõmbasin kahe päevaga auto täiesti pulkadeks. Keegi on varem keevitanud ja eeltöödega alustanud, kuid tööd jäid pooleli. Keevitatud on nii kehvalt, et pean kõik need paranduskohad välja lõikama ja uuesti keevitama. Paariks nädalaks on nüüd keevitustöid.
Ix sai lõpuks kokku ja homme jõuab ka ülevaatusele. Kui heitgaasid korras, siis peaks puhaste paberitega läbi minema.
Käiguhoovastiku korrastamiseks käis vahekast ka alt ära ning sai põhjale kergema roostetõrje teha. Praegu tundub, et sai hea.
Kuna originaal hall põhjamatt oli päris palju vett näinud, siis sellest ei olnud miskit järgi. Asendasin selle hetkel kupee pruunika põhjamatiga, mis kardaaanitunneli pärast istub veits inetult. Kui kellelgi on kusagil vedelemas ix kupee põhjamatt, siis võib märku anda.
1
punkt
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus