Vahepeal midagi erilist toimunud ei ole kui ainult juppe kokku ostnud.
Sai sebitud siis uus käigukangi nahk, M käigukangi nupp ja UM-ist sai tellitud uus kindlalaeka lukusüsteem mille ma ka kätte sain.
Ostsin ka tahvelarvuti plaaniga, et panen ta autosse kui üks päev proovisin erinevaid kohti kuhu seda panna siis siinkohal ma tahaks tänada inimesi kes disainisid E30-ne armatuuri. Kuna tahvelarvuti on 10.5 tolli suur siis ta sobib puhurite ette nagu valatult.
Nüüd ongi vaja kinnitused sinna välja mõelda (tahvelarvuti hoidjat ei soovi kuna sooviks jätta võimalikult intergreeritut muljet).
Kui kellegil on mõtteid siis andke julgelt teada
.
Täna sai Gup-tuningust ostetud ka BBS RS veljed mõõtudega:
Esimesed 17x7.5, ET: 25, tagumised 17x8.5, ET:20
Ofset (ET) 25
Miks ma need veljed valisin?: Kuna ma olen juba pikalt nendest velgedest unistanud (~2 aastat) ja olen pikalt plaaninud neid osta aga teised elu prioriteedid on ette tulnud siis ma olengi sellega pikalt venitanud. Ja minu arvates on need ühed parima disainga veljed mida vanakooli BMW-le alla panna.
Miks just replicad?: Hell no ma panen paar kilo originaal BBS-ide alla
Miks just Gup-tuningu omad? Miks Japan Racingu-id ei võtnud?: Tahtsin kindla mõõduga velgi kuna Japan Racing pakub ainult sellise laiusega velgi, et need jäävad veidi koopast välja... mis on minu silmis inetu ja kuna Gup-tuning pakkus just nendes mõõtudes velgi mis mul vaja just oli siis mul ei jäänud muud võimalust üle kui võtta need ära.
Pilt velgedest
Rehvid tulevad peale:
Ette 17*7,5 ET25 (205/40)
Taha 17*8,5 ET20 (215/40)