Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 07.10.2016 kõikidest kohtadest

1. Viimased paar kuud olen kalla ja talla režiimil olnud. Lausa veider kui midagi ei lagune ega vaja kriitilises korras vahetust. Enne Poola minekut sai veovōllid alla ja viimasel hetkel ka üks tagumine rattalaager vahetatud. Vanadest veovōllidest ei jäänud kahjuks midagi suurt järgi. Nii tuigalt olid kinni, et Toivo pidi otsad katki lōikama. Uued istusid ilusti alla igatahes. Madara tänaval ōmblesid naised käigukangile uue koti ka. 10€ eest ei oskaks paremat tahtagi. Korralik nupp tuleb ka nüüd leida. Juhuslikult sain Toivo kaudu uue tagumise summutiosa. Astusin ōigel hetkel töökojast sisse. Muus osas ainult pesnud ja tankinud ja pilte teinud
  2. Sada asja veel teha kuid liigub.
  3. 500 km sõidetud ja kõik toimib präägult leidsin fb mtech 1 rooli ka hea hinna eest siis veel sain taha aku auku selle plastik topsiku kompu koos juhtmestikuga mustad päikse sirmid
  4. Moto käes. Nipet näpet veel teha nagu hooratas ja sidur külge, geneka rihm, mõned vaakumid ja vollad üle vaadata ning siis võiks sellega ühel pool olla. Millal peale saab, pole aimugi. Peale pressib aeg ning töö tegemiseks vajalike tööriistade puudulikus, aga küll kõik üksaeg leiab. Üsna klassikaline m20 värvilahendus.
  5. 1 punkt
    Mina näiteks olen täiesti zaddam'i pakutava pildi poolt. Olen seda pakkunud ka mõned aastad tagasi kui teema oli aktuaalne. Rullika kerekuju võiks täiustada veidi, aga kahjuks mina seda teha ei oska.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.