Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 31.12.2015 kõikidest kohtadest

1. Pean kahetsusega tunnistama, et pole ammu E30ga sõitnud, F30ga üldse mitte. Sellega sõit kindlasti mõnus ja sujuv, aga sama sõidunaudingu saab ilmselt ka uutest Tallinna trammidest. Järgi vaadatakse ilmselt umbes samapalju. Ma võib-olla vanakooli austaja või täielik petrolhead, aga natuke põlemata bensiini lõhna kargel hommikul käivitades tekitab mul rohkem tundeid kui vihmasensor esiklaasil või 100in1 kompuuter.
  2. Ma saan aru kõigest sellest ja mulle meeldivad väga vanad autod. Ma olen ise ka märkimisväärse papi enda e30 peale kulutanud. Lihtsalt need inimesed, kes ostavad uue ja hea auto ei ole kindlasti rumalad nagu väitsid, need autod millest sa räägid ei ole sõitmiseks. Nendega ei sõida praegu siin soola sees. Mina ka ei sõida. Mingi auto peab olema millega reaalselt sõita ka. Või mõtled, et isegi kui oled edukas, siis ikka on rumal osta endale see kallis uus auto, pigem sõita mingi odava räimega ja silitada garaazis häid pille ? Uute BMW-dega on väga hea sõita ja sellepärast neid ostetakse. Praegu on raha väheke mujale vaja kulutada või kui tõesti teeniks veidi rohkem ostaks ise ka. Suuremjagu inimesi ei kotigi üldse mingid hobiautod, ega nad sellepärast rumalad pole. Pigem vahel mõtlen, et vaata et targemadki
  3. Mul pole autotki.......teiste meeste masinatele ehk viskaks pilgu peale, nt Eixi valgele ja Mihkli veel teadmata värvi masinale....
  4. Üritame siis järgmine aasta neiusid pildistada kõik oma autode peal Eixi auto peaks Juuniks panema, viimasel ajal kipub Jaanipäev külmem olema kui jõulud
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+03:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus