Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 04.12.2015 kõikidest kohtadest

1. Mnjaa aga kui mõne ostusoov tuleb alles siis, kui seal kindlad pildid? Selles suhtes, et ostumõte tuleb alles tervikut nähes.
  2. "Hobiauto" on väärtustest lahti ühendatud sõna. "Hobiauto" tähendab vist mitte midagi muu, et ma tegelen temaga vabas ajas - kas ma teenin nüüd raha, kuulutuan või raiskan - seda sõltub tegevusest. Võtame (välismaa) hindamisskaala 1 - nagu uus 2 - vägas heas seisundis, originaal või originaali lähedane 3 - rahuldav jne siis kindlasti tõusuvad E30 hinnad, kui seisukord on vähemalt 2 kuni 3. Tavaliselt on ikka nii, et originaalne ja hästi säiliv 2 või 2- on soodsam kui mingi 3 (ära räägime 4.) mis ma korda teen, aga hobi - kirg leidis siis rahuldus. btw. jääb mulle täitsa arusaamatuks, miks seda valge 320i PFl ei leidnud 24 h jooksul kiire ostja....
  3. Alles oli fift gear saates (ei teagi kui vana saade) 3 autot, mille hind tõuseb tulevikus. Üks neist oli 325i kabrio, mille hind kasvab prognooside kohaselt 4x viie aasta jooksul. See peaks olema siis 4x4000naela, mis raha see 25 000€ siis sellise harulduse eest on? Enamus inimesi ei saa keskmistki palka, aga tegelevad ikka hobiautode ja muu värgiga...
  4. Antud auto läks kasutaja ingvar kätte ja tema sõidab sellega täitsa ringi A.
  5. Siin üks haruldus saada taas Peaaegu 2 a viimasest avalikult müügis olnud C1 2.3'st teada olevalt. http://www.leboncoin.fr/voitures/887061494.htm?ca=12_s
  6. Tuhnisin täna Wurdi kataloogis
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+03:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus