Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 07.04.2013 kõikidest kohtadest

1. Selline punane oleks ka väga kena, siis poleks vaja passis muudatust ka teha.
  2. Kui Sul on midagi tabavat mulle öelda, siis telefoni number on profiilil kirjas. Mingi väie kriitika taluvus võis ikka olla, kõik ei pea pidevalt kiitma, seda foorum tähendabki. Asi juba teemast mööda, nii et tõstke ümber või kustutage.
  3. Sa ei osta autot maine pärast, aga ometi räägite selle nostalgilisest välimusest ning legendaarsetest sõiduomadustest. Aga ma usun, et räägin mõne eest veel, kui ütlen, et aitäh, et mainet ikka kõrgel hoiad. Pole ühegi ülemuse tallalakkuja, pole isegi ülemust. Naine on, aga päris tuhvlialuseks nimetada samuti ei saa. Päris väike samuti pole, või no ei käi vähemasti kuskil parklates ketsi laskmas.
  4. Mainest pole väga vaja rääkida. See ongi selline nagu antud videost näha oli. Sõiduomadustest on samuti kehva rääkida, kui asi on altpoolt sama hea kui ülevalt samal ajal olles ka kasutusotstarbega võrdes. Võimalik, et lihtsalt flippisin ära selle video peale, aga seda oli lihtsalt kurb vaadata. Kui käed p. välja ei kasva, siis tee parem midagi ilusat antud autost, mitte ära kuluta oma aega ning ressurssi selle kulutamisele sedaviisi. Ja need istmed võiksid jääda nurga taha.
  5. Fucking tsiisas küll. Inimesel on tulemas kohe moto vahetus, kuna vana väsinud 1,6 on läbi omadega. Ja kui teha lõpuni mootor siis ikka korralikult. Ving ja hala siin foorumis suurtel isadel ikka. Noortel veri keeb ja kõik. Kindlasti kõik on olnud tublid jne. Olen suht kindel, et kõik siin foormis on üritanud rehvi põletada jne. Taimetee Jääger ///Mario
  6. toonitud tulede sport summuti ja opelli fordi istmetega e30 oleks leidnud ka eestist,poleks vaja olnud juurde "sünnitada"selliseid ning selle aja raha asemel näiteks rehve nätus voi küttsi ostnud vms se pelgalt minu arvamus ni et peace,täiskasvand inimene ja ise tead mis oma asjadega teed ja mis oled
  7. mnjah noored mehed veri varres ,usu mind võimatu on selle autoga normaalselt sõita noh
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+03:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.