Hüppa postitusse

Kõik tegevus

See voog uueneb automaatselt

1. Täna
  2. Rootsis on selline tegija nagu Fekzen.se tellin sealt. Andreas on pikalt sellega tegelenud ning rääkisin talle oma soovi saada M40 mootorile rikkamat segu. Suures piiris on mul tehase mootor, ainult surveastet on muudetud ning päriselt kap. remonditud mootor. Proovin alguses lihtsat tellitud kiipi. Kui midagi ikka hinge kriipima jääb siis vaatan edasi.
  3. Panin ühe enda autodest müüki https://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?share=4d8b23c32f9a4728546392d61aec3c5f
  4. trevi liitus foorumiga
  5. Eelmine nädal
  6. Suppordid on valmis, täna oli plaanis minna neid külge panema koos kässari asjadega, kuid tõin koju hoopis ühe M52TUB28 koos käigukastiga E39 pealt. Natuke hirmutab see, et gaasiseadeldis oli peale pandud, kuid eks elame näeme. Kui kellegil on C101 mootoripoolset otsa koos juhtmejupiga siis nüüd on õige aeg seda pakkuda.
  7. Kas lased custom chipi teha või tellid kusagilt?
  8. On Sul infot, kust neid kerekruvisid üldse leida võiks ? Mul neid omajagu vaja.
  9. Kas on kellegil pakkuda pagassi luugile tiiba? Vöi luuki koos tiivaga. Võiks olla pigem korralik ning mitte suur nagu vanaema moosiriiul. 5IIO2O7
  10. Vaatasin, et eelmise postituse tegin aasta tagasi kui esituledega tegelesin. Nüüd hakkasid jälle näpud sügelema ja mõtlesin, et mida siis e30 juures teha enne kevade saabumist. Palju kilomeetreid autole ei tulnud kuna teine hobiauto e85 oli rohkem kasutuses. Süüteküünlaid vaadates on selge, et pihustatava kütuse kogus on minu mootori jaoks pisut väike. Eelnevalt olen kirjutanud, et mootori plokist lasin lihvida 0,2 mm maha ning kaanest 0,8 mm. Teoreetiliselt on surveaste nüüd 9,5:1 algse tehase 8,8:1 asemel. Detonatsiooni pole täheldanud isegi 95 bensiiniga aga risk selleks on olemas. Küünlad on aga heledad ning see viitab lahjale segule. Lahja on ta seepärast, et surveaste on kõrgem ning bensiin põleb silindris kiiremini ära. Mootor töötab nn. efektiivsemalt. M40 mootoril reguleerib õhu/kütuse vahekorda ECU ning lamda. Lisaks ei saa sellel mootoril süüdet käsitsi reguleerida. Arvan, et veidi paremaks saan põlemise ECU uue tarkvaraga. Ehk stage1 chiptuning nagu seda nimetatakse. Mootori aju annab pihustile veidi rohkem aega pihustamiseks ning süüde saab samuti veidi varasemaks optimeeritud. Mingit imet sellest ei loota ning raketiks see autot ei muuda. Aga küünla värvi saan ilmselt tumedamaks ja süütenurga varasemaks. Kui see tehtud on, siis oskan tulemusest kirjutada. Kütuse kaart tuleb 98 bensiinile, siis saab veidi agresiivsemat süüdet kasutada.
  11. Kogemata tekkis sisse 4 kuuline paus, ning nüüd saabus ka pisipere, ehk vaba aega on veelgi vähem. Vahepeal olen teinud sobivaks E90 pidurivõimu, 2002 potsik vaja veel tellida, ning teha vaheplaat, et see amordikannu külge sobituks. Mul oli valmis tehtud ka E21 pidurivõim, kuid otsustasin ikkagi E90 oma kasuks. Ehk kui kellegil vaja siis võib kirjutada. Paika sai differ typ168 3,38 ülekandega. Ilma tõstukita pusisin 2 tundi, et poldid ilusti jooksma saada. Auto seisis 4 kuud diffrita, vedrud ja amordid küljes. Eks näha ole kas need sillapuksid mis sisse said pandud on veel head või mitte. Tellitud on ka piduritele täis remondipakett, mis peaks täna jõudma. (alates suppordi rem komplektidest, kässari pudinatest kuni voolikuteni välja. Suppordid said iluravi juba pea aasta tagasi ning on oma aega oodanud.
  12. Varasem
  13. See hobika ehitamine nagunii pole finantsiliselt mõistlik.😃 Aga eks neid juppe vaikselt ajapikku kogutud ja ausaltõeldes mingit excelit ei pea et mis palju kokku maksma läinud on. Esialgu on ikka valus aga see läheb üle.🙂
  14. Kena asi ja mõnus sellist ehitada. Huvi pärast küsin, et palju sellise uutest korralikest osadest ehitatava custom mootori ulme maksumus tuleb? Puurimine, plokikaane tegemine, kepsud, kolvid, kollektorid, turbo, ECU, nukk, cooler ning seadistamine dynos…..
  15. KristoP590 muutis oma profiilipilti
  16. Hei! Taas põhjust jälle midagi postitada. Täpselt ei tea kuidas seda postitust alustada, aga kõik sai alguse sellest kui mõtlesin mootori tõsta mootoripukki. Ühest garaaži otsast teise seda liigutada muutus juba tüütuks ja kippus jalgu jääma, või oli see lihtsalt totter vabandus et mootorit ehitama hakata.🙂 Üks pooleldi laiali lammutatud ja tolmune M20B25. No ja sealt see lumepall veerema läks. Varem olin juba pikalt mõelnud mootori osas et võiks midagi huvitavat ehitada. Raua jätaks siiski ajastukohase M20 aga lisaks veidi vürtsi juurde. Pikalt kaalusin mõtet ehitada mõnus stroker ja käima panna ITB setiga, mis oli korra juba ostukorvigi lisatud. Arutasin ja arvutasin ja jõudsin järeldusele et kange nuka ja ITB setiga auto oleks lõpuks üsna rumal ehitada suvel kruiisimiseks ja äärmiselt ebamugav just linnasõiduks. Numbreid kokku lüües selgus ka nukker tõsiasi, et kogu see lõbu läheks üsna krõbedaks maksma ja jõu mis selle summa eest mootorist kätte saab, kas on üldse pointi? Ise fännan väga sellist ITB lahendust ja M20 ITB setiga hääl on juba omaette elamus, kuid sellele projektile see kahjuks ei sobi. Mis seal ikka, kasutusele läks teine idee ja ehitaks ühe viisaka turboka. Neid M20 turbokaid ka enam väga liikumas ei näe, paljud liiguvad juba generatsioon uuematele mootoritele. Poolkõvad lahendused pole kunagi meeldinud, seega sai palju juppe riiulile kogutud enne kui mootori ehituseks läks. Võiks saada korralik ja kestev asi. List põhiasjadest: - M20B30 stroker, 2996cc -84mm pealt puuritud 85mm peale mootoriplokk - M57 88mm väntvõll - 130mm FCP kepsud - Wiseco 85mm kolvid - Pulsar PSR3582 Gen2 Turbo - 2,5mm Cometicu kaanetihend - Plokikaane töö ja kangemad klapivedrud Juttu jätkuks kauemaks aga pildid räägivad enda eest.🙂 Suuremad jupid küljes ja nüüd nokitsen väiksemate detailide kallal, sellest juba järgmises postituses.🙂
  17. MiniMax liitus foorumiga
  18. pakkuda originaalid, ühepoole oma täiskomplekt, teisepoole omal see suur korpus puudu. hind sellisele komplektile 200.-
  19. Ei unusta. Vähemasti proovin. :)
  20. Anna märku kui raha peale vihane oled.
  21. Ära sinna kunde augu vastaspoole kerekruvi unusta tagasi panna, mis kuumaplekki hoiab :)
  22. Sul vaja ees neid tule elemendi kinnitus raame või kogu korpust kuhu tuli kinnitub jne?
  23. See oli aastaid tagasi, ma ei mäleta. Sellest ajast ilmselt asjad juba kallimaks läinud. Leksil kirjas, et *E30 pre uduka ümbrised-raamid, ABS plastik. 30.- paar. Pole kallid ju. :)
  24. Rulliuss muutis oma profiilipilti
  25. Mis hinnaga neid tegi? Enda omadest ei taha loobuda?
  26. @eix22 Pakub hea kere.
  27. tere olen otsingul kunagist e30 wagonid mis on lammutatud ,kuna vend sõitis sodi aga kas on neid müüa veel ja mis hinnaga ? tahaks isa mälestuseks taastada üht hea oleks kui ta oleks tume must lilla tooni
  28. e30 wagon liitus foorumiga
  29. Originaalina vist neid enam ei saa. Kunagi kasutaja Lex (oli vist) printis neid 3D printeriga. Mul endal üks komplekt ostetud, kuid ma pole neid veel külge proovinud.
  30. Sooviks osta pre fl udutule raame. Ideaalis koos tuledega aga võib ka ainult raame pakkuda..

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.