Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

ago.sized.jpg

ventileeritav rahvamaja

Muudetud , muutis sass

Paragrahvi järgi ei jää ostja (vist) millegist ilma. Ostja oli heauskne ja seega kaup tagastamisele ei kuulu. Vastavasisulised kohtulahendid (küll autode ostu-müügi kohta - kajastati ka pealtnägijas) on täitsa olemas, ma ei näe põhjust, miks sama seadus ka muule kaubale rakenduma ei peaks. Oma õiguste eest tuleb lihtsalt seista. Nõme küll, aga sellised need Elboonia seadused on.

Väheke huumorit ka.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=21Klf7U1Y0c

Muudetud , muutis Chulo

Tuled ja puksid käes,väidetavalt crazy e30 sai need oma sōbralt.sōbral oli olnud ka tumesinine e30 universaal,mis myydi maha,m50 mootoriga.kapotialt pilti vaadates vaatas sealt vastu mulle ka mu kaduma läinud koonus:D kui kellegil on infot,kust leida selle universaali kuulutus,oleks Tänulik.

Kas temal siis sõbra numbrit ei ole ?

A ja meenus, et crazy e30 müüs mingiaeg tagasi maha oma lairiba lambda komplekti arvan et kui oleksid salongi vaadanud ja kapoti alust oleksid võibolla selle ka leidnud ;)

Ei tahtnud ta seda jagada.kui moodmoodi ei saa,siis rahumäelt ehk esmasp. Saab targemaks. Ehk hakkavad me vōimu organid ka lōpuks oma tööd tegema,menetlus lōpetati paar kuud tagasi,eile alustati uuesti.asjad varastati 2012 suvel.

Autost varastati sees ära

Edit: tal oli mingi teine wb lambda,mul oli innovate oma

Muudetud , muutis Trax

Küsimus selline, pidurit peal hoides ja gaasi andes kerkib piduripedaal üles. Pole ennem täheldanud niimodi, peabki olema v kusagil mingi viga ?

Küsimus selline, pidurit peal hoides ja gaasi andes kerkib piduripedaal üles. Pole ennem täheldanud niimodi, peabki olema v kusagil mingi viga ?

Vaakumvõimendi ja sisselaskekollektori vahel ikka ühesuunaklapp on? Kui on siis ilmselt ei pea.

Head kraami ostame, ostja pole milleski süüdi ju :D

ma nagu oleks selle postituse järgi oma arvamuse kirjutanud aga paistab et meie maailmasuures foorumis on 4 sõna ilmselgelt kõige kaduva teed läinud... kas see foorum muutub ka ebk-ks, kus on moderaatori arvamus ja valearvamus(mis koheselt kustutamisele kuulub)??? Häbi Eix. Häbi.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus