Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

typ188 tiffirt on olemas ka 4.10  4.44 ülekandega?   mis sellise ülekande puhul maantee pöörded võiksid olla m30 moto puhul?

Sa ei saa siis maanteel normaalselt sõita :D Igapäeva autole ma ei paneks sellist ülekannet nii suure mootori puhul.

Enda kogemusest 3.25 diffriga maanteel suht öko ja linnas hea.

praegu olen proovinud 2.91 3.43 ja hetkel on 3.64 ülekanne,tahaks ka teise äärmuse ära proovida.krt se mis alkselt 316na all oli tundus kõige muhedam,kohalt teisega minema ja neljas linna sõidul :-) aga map mäleta mis number se oli..

4,45 4,27

e30 316 touring tiffri ülekanded,info e30.de

huvitav  mis suva järgi neid autokülge kruviti tehases,et se 316 touring teeme 4.45  ja selle 316 touringu hoopis 4.27 diffriga...

Muudetud , muutis sass

Siin pole mingit, suva, neid kruviti veel teistelegi autodele, kui 316i ja touring.

Rolli mängib keretüüp, kuhu maadesse auto läheb, katiga või ilma, atm või manuaal kastiga ja võimalik ,et veel mitmeid tegureid.

Mees tahtis lihtsalt kontrollida, et ega midagi ei tilgu mootori all... (0.40)

Muudetud , muutis Aigar

Väga hull video :D

No sellel inimesel küll mõistust pole. Ainuke vabandus, mis ma sellisele teguviisile leian on ajusurm. Mul puudub absoluutselt igasugune austus inimese vastu, kes linnavahel selliseid sõiduvõtteid kasutab.

Ütleme nii, et täielik debiilik :)

Nõustun Chulo-ga

yuuduubi kommentaare lugedes jääb suu ammuli, kui paljud seda normaalseks peavad :blink:

Tahaks juba näha mida selle foorumi inimesed asjast arvavad :D

Muudetud , muutis 001WSK

kutusuge kobara 11 :D     aga lahe saade,sõidavad vanu volkareid puruks pidevalt ja ma nägin ühte e30 touringut kah 

aga eelarve on piiratud kuna peategeleaste e46 lõhutakse healjuhul vaid suunatuli ,

ah jaa tuli vana baywach meelde,e36 hakkas sõitma kaljult alla,e30 sõitis läbi aia ja e21 kukkus kaljult alla :)

Muudetud , muutis sass

Küll juba vana teema, aga ehk keegi pole veel näinud.

Üldse ei imesta, et vennad kilo viina päevas hingetaha kallutavad, kui terve tööpäev selline on :D

Muudetud , muutis Chulo

Keegi 1.6 õhulugejat saab laenata prooviks ? Tahaks CO ära mõõta teisega, et saaks vähemalt ühe asja ära proovitud.

Vaja oleks ainult korraks, koht kus mõõtmist teha on olemas, Tallinnas mustamäel.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus