Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Keegi siit foorumist oli täna õhtul jüris punase e30 universaaliga ja azevid olid all?

Igatahes päris ilus oli ;)

Nii, siin vahepeal arutleti numbrimärkide üle. Käisin täna Tallinnas Mäepealse tänava ARK'is reg.numbrite duplikaate tellimas. Otsustasin, et võtan ikka eurotähisega, kuid huvi pärast küsisin, et kas saab vanu ka veel. Infokassast öeldi, et vanu ei saa enam mitte kuidagi ja siis anti tellimiseks avaldus kätte. Avaldusse sai samas märkida, et kas tellida vanad või uued numbrid. Küsisin siis ühest kassast, et kuidas siis ikkagi on, et üks inimene räägib, et ei saa tellida ja siis avaldus räägib talle vastu. Ja jutt jäigi väga ebaselgeks, öeldi, et noh jah, et võibolla siis saab, et keegi just hiljuti vist olevat tellinud vms. Igatahes midagi selgesõnalist ei osatud öelda, kuid ma ei hakanud oma hommikut venitama ning kauem küsimusele konkreetset vastust ei otsinud. Jäi kokkuvõttes ikkagi mulje, et ju siis saab eurotähiseta numbreid ka tellida, kuid töötajad võiks vähe teadlikumad olla.

kelle hall sedaan numbriga ...ATN, kellega juba 2 hommikut tartu mnt ja türnpu ristis käppa viskame ?

Nujh. Pole eriline aktiiv woofri fänn :P

Mürts võiks selline olla mis käib vahel endast ka läbi :D

Aga isegi olen korra aktiivse woofri peale mõelnud jne.

Kus saaks veel eest taha korraliku + kaablit osta ?

Kas keegi on ka sõitnud sellise kütusega nagu 95 nitro3000 mis on alexalas saada.

Krt räägitakse küll, et peaks vähem kütet võtma jne aga hui ka ju. Krt pigem tõusis minul see kütte kulu.

Ja siis veel olen jutte kuulnud, et puhastab ka. No loodan, et tegi ka siis midagi.

huh jh kas keegi teab kus saaks E30 touringu jaoks 12 tollise basskõlari kinnise kasti jooniseid mis sobiks autole sisse.

Hetkel on autos Touringu jaoks lahtine kast mis on aint natuke suur ja tahaks kuidagi ruumi ikka autole juurde ka.

Netis leidsin niisama midagi huivtavat :Dhttp://retrorides.pr...t&thread=108276

Subwoofri kasti mõõdud mõjutavad ka seda kuidas woofer mängib, kui madalale jne. Otsi oma supaka kohta manual ja enamasti on seal olemas, et mitme liitrine peaks kinnine kast olema. Kui pikk/lai/kõrge see kast on ei ole eriti tähtis, litraaz on oluline.

huh jh kas keegi teab kus saaks E30 touringu jaoks 12 tollise basskõlari kinnise kasti jooniseid mis sobiks autole sisse.

Hetkel on autos Touringu jaoks lahtine kast mis on aint natuke suur ja tahaks kuidagi ruumi ikka autole juurde ka.

Netis leidsin niisama midagi huivtavat :Dhttp://retrorides.pr...t&thread=108276

miskipärast meenub mul, et kuudil peab olema suppar ja inverter tahapoole suunatud, püstisena võtab vähem ruumi ka.

mida pikem inverter seda madalamale mängib ja litraas on oluline ja sisu vatti täis muidu kajab :D

seda ehituspoekaabli värki peab uurima, osad soovitavad osad mitte.

Kast mis hetkel on, on sedasi, et kaks inverterit on taha poole suunatud ja kast on ilusit vatti täis.

Mürts ja kärts on ilus aga lihtsalt nüüd tahan nata ikka ruumi ka saada jne :P

Tainas, tõsta vuufer kõrvalistmele ja siis on pagassis ruumi itax, ja neeru laksib sul sealt samast kõrvalt siis ju :)

tänaseks rohkem teemasid ei tee aga loodan et her moded saavad asjale pihta

Mis Siimule muret teeb?

Ma ei jaksa enam üksi neid crazye30 postitusi ja up`e ära kustutada, nüüd suurendasid veel koormust.

Lisaks sel ajal kui sa olid "mujal", tõstsin selle rohkete korduvate teemade asja üles, aga sellist reeglit pole siin foorumis, mis teemade arvu piiraks.

Kodanik pidas silmas ilmselt seda, et upitatakse kogu oma kuulutuste folderit tihemini kui reegel ette näeb.

Ja iga pisemgi detail on eraldi kuulutuses.

Võiks ju olla üks suurem kuulutus kus on nagunii sellised asjad mida kohe kohe maha ei müü, kas siis tulenevealt hinnast või nõudlusest.

Ise kasutan viimasel ajal telefoni interneti ja siis on nagu tülikas lugeda kui iga kahe päeva tagant on jälle miskine 13 posti upitud ...

3 lehest saab infot lugema hakata alles mida see vandersell ei paku ja mida nagu omal vaja oleks kibedasti...

Aga ma jagan valet piiti jälle võibolla...

Lugeja

Mis seal Tallinna raes viga on, okei poisid ja tüdrukud ju.

Pensjonär saab ju toetust ka korra aastas :D

Poliitika tegelt jäägu Kapo seinte vahele.

Kusjuures ega enam ei ole vahet kes või mis, need afid käivad KAPOS tihemini kui Toompeal kõik viimasel ajal.

@ least seal näevad nad üksteist tihemini :D

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus