Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Must touring 324 AHS nr t2hed Vantaa, keegi foorumist? Hommikul sai tandem drifti tehtud ühel pealesõidul :D

No tra küll enam ei usalda üldse inimesi vsioo.

viimasel ajal on siin foorumis ikka varuosadega nuss teema.

Algul suht lubatakse, et saan asja aga pärast tuleb välja, et üldse maha müüdud.

Good Luck for me punase rulli kallal. See masin ei näe vist nii pea ilma valgust garaasis.

Nõme on see ka nüüd, et võin suuta moto osta aga esmast hooldust ei suuda küll teha :S

Suht s**t seis on alati ikka.

Mul seisab üks m40b16 niisama, klõbises ja viimases lõpus leidisn karterist mingi aluminiuumi jupi ka, mis pärit ei tea ksut kohast, võimalik, et õlipumbast, aga ei uurinud lähemalt. aga mootor töötas ja liikus hästi edasi.

Asub pärnumaal, kui huvi siis odavalt võin ära müüa.

Mali saab äkki monopoli rahadega ka maksta :D

Mali osta mult V8, hullult hea hinnaga saad.

Ma teen sulle M60B30 müügi paberi ka ja saad arvele isegi oma riista.

Tegime väikese katse sõpradega. kolmesesse kupeesse 12 matsi ja supakas ka :P sõit võis alata viljandisse ja tagasi. tra see oli kino madaldus paistis sinna -120 kanti olevat. katses ükski loom viga ei saanud

Tegime väikese katse sõpradega. kolmesesse kupeesse 12 matsi ja supakas ka :P sõit võis alata viljandisse ja tagasi. tra see oli kino madaldus paistis sinna -120 kanti olevat. katses ükski loom viga ei saanud

Täitsa sõgedad. :lol:

Krt mis viimasel ajal toimub ?

Tehakse kuulutusi aga pilte saab aint emaili peale ?

Mis selle point on ? sama lihtne oleks panna kuulutuse juurde üles see.

Võiks mingid kindlad reeglid teha !

Mingi aeg oli arutlus ka selle üle, et kohustuslikuks muuta. Ei teagi, kas sulgeda sellised teemad siis või mitte.

Ma oleks selle poolt küll, et kohustuslikuks teha.

Mõnes kohas lausa nii, et pilt müüdavast asjast peab olema nii, et sinu enda nimi või kasutajanimi ka müüdava eseme juures nähtav oleks pildil...

Homme on eriline päev....

Seosel sellega õnnitlused meie noorimale foorumikasutajale( temal on nimelt sünnipäev kord nelja aasta tagant) Samal aastal mis suvisel olümpiamängud.

Õnnitlused......

Keskkonsoolil,tuhatoosi juures olev kell!? on see originaal v mingi tjuuning?

post-1550-0-73950400-1330468463_thumb.jp

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus