Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Ma sõin eile burgerit, täna on s**t olla

Minul küll paha ei olnud olla :D pigem asi oli selles seisus milles sa olid :D

ma vist kirjutasin siia ennist 4 nimisõna. koos mingi tegevusega. enam neid pole. kahju,et ise ei mäleta mis teema oli.

Ma käisin võtmas eile, ilus võtt oli.

Täna on tunded väga segased ja paljud kadestavad mu tervist...

--------------------------------------------------------------------------...

Reedeõhtused mõtteterad

1. Seal orgasm kestab 30 minutit ( pool tundi...joppakolla..Tahan olla järgmises elus siga!)

2.Lutsul on yle 27000 maitseretseptori ( ja mis nii maitsvat on seeal põhjas?)

3. Prussakas elab ilma peata 9 päeva, siis sureb nälga ( ma ikka mõtlen seast...)

4. Kirp suudab hüpata vahemaa, mis 350 korda ületab tema kehapikkuse. See on sama, mis inimene hüppaks üle jalgpalliväljaku ( 30 minutit...pljää...vedas seal..te aint kujutage ette!!)

5. Elevant on ainuke loom, kes ei suuda hüppata ( mis ongi parem)

6. Mõned lõvid paarituvad üle 50 korda päevas ( ikkagi tahan olla järgmises elus siga--kvaliteet parem kui kvantiteet)

7. Kassikusi helendub ultravioletvalguses ( huvitav, kellele maksti, et ta seda välja selgitaks?)

8. Jaanalinnu silm on suurem kui tema aju ( ma tean mõnda sellist inimest)

9. Meritähel pole üldse aju ( ja ka selliseid tean)

10. Inimesed ja delfiinid on ainukesed liigid, kes tegelevad seksiga ainult naudingu jaoks ( ee...a kuidas siis sead???)

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus