Hüppa postitusse
  • Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

comment_54826

praegu olen proovinud 2.91 3.43 ja hetkel on 3.64 ülekanne,tahaks ka teise äärmuse ära proovida.krt se mis alkselt 316na all oli tundus kõige muhedam,kohalt teisega minema ja neljas linna sõidul :-) aga map mäleta mis number se oli..

comment_54855

4,45 4,27

e30 316 touring tiffri ülekanded,info e30.de

huvitav  mis suva järgi neid autokülge kruviti tehases,et se 316 touring teeme 4.45  ja selle 316 touringu hoopis 4.27 diffriga...

Muudetud , muutis sass

comment_54904

Ütleme nii, et täielik debiilik :)

Nõustun Chulo-ga

yuuduubi kommentaare lugedes jääb suu ammuli, kui paljud seda normaalseks peavad :blink:

Tahaks juba näha mida selle foorumi inimesed asjast arvavad :D

Muudetud , muutis 001WSK

comment_54907

kutusuge kobara 11 :D     aga lahe saade,sõidavad vanu volkareid puruks pidevalt ja ma nägin ühte e30 touringut kah 

aga eelarve on piiratud kuna peategeleaste e46 lõhutakse healjuhul vaid suunatuli ,

ah jaa tuli vana baywach meelde,e36 hakkas sõitma kaljult alla,e30 sõitis läbi aia ja e21 kukkus kaljult alla :)

Muudetud , muutis sass

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus