Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Mina nõuan sama testi tegemist Scania tüüpi tuletõrjepilliga.

Ja siis sooviks kohe adekvaatset ajavõrdlustabelit.

Ja igaks juhuks kui see vana seal üleval juba on siis kindlasti seal tuleks ka dopingu proov võtta.

Ma ardan, et ta on ka kasvuhormooni saand.

sainkaineks

täna tuli sakus mul keegi oma cabrio E30 vastu. Ei tea kas mõni klubiline ? Number pole meeles. Pikk töö ja trenni päev selja taga.

Arvatavasti kohtusid minuga.

aga teeks väiksed õnnitlused nüüd Zhaft-le :) ...õnne sünnipäevaks :)

Kui keegi peaks praegu Tallinnas tööd otsima, siis oleks pakkuda Suur-Sõjamäel asuvas tootmishoones:

Saunauste valmistaja

Tööülesanded:

Saunaukse lengide valmistamine ning uste komplekteerimine.

Tasu tükitöö alusel.

Kuna mina vaid vahendan kuulutust, siis inimene, kellega täpsemalt rääkida:

Marko 53443234

Õnnitlused vennale ka siitpoolt, kuigi hommikul sai juba t-foonis soovitud ::lol::

• Autor

Palju õnne! Ja kui peaks nädala vahetusel maale minek olema, siis ära unusta vedrusid. :lol:

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus