Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Kas keegi teab kedagi,kes teaks kedagi,kes oleks võimeline Lõuna-Saksamaalt kaks sõiduauto esiistet ära tooma ?

Schenker on isegi nõus tooma,aga nõuab pakkimist kuid müüja väidab,et ei oska :lol:

asukoht 94227 Lindberg

Maksan 100 € (sama raha mis Schenker küsib)

minu viga :lol: sain aru, et vaja kaks autot tuua :D. Kuid need istmed oleksid mule ilusti masinase mahtunud :D

Korra tagasi ei viitsi minna ?

krt,miks ma varem ei taibanud küsida... :evil:

krt kahjuks veel ei plaani. Vb kuskil dets. kuus. Ma ise veel siin mainisin kuskil, et ma lähen jne. et kui keegi midagi soovib ära tuua siis ma saaks peale visata.

Kuulge, mis te eesnahkhiirega teinud olete, et tema andekaid ütlemisi siin enam ei ole silma jäänud?

Kuulge, mis te eesnahkhiirega teinud olete, et tema andekaid ütlemisi siin enam ei ole silma jäänud?

tõmmati nahk üle kõrvade...

Keegi opel tigrat ei soovi osta? :lol: Üv ja kindlustus olemas istu sisse ja sõida 350€ krt viige minema jalus minul ja naabritel.

5-9 Holland, ja Põhja Saksa. Midagi vaja tuua jne siis võite märku anda. Lõuna jääb liiga palju teelt kõrvale.

Eesti BMW Klubist:

Otsin autot reg nr. 637AUA BMW 316 e30 t.punane kupee

Tere, otsin siis enda wana autot, mis siiani minu nimel on. Olen huwitatud tema tagasiostmisest wõi, et omanik teeks ta enda nimele.

Wõib ka lihtsalt märku anda kui keegi teab, kus ta seisab wõi koguni metalliks wiidud.

56 616 867 56 202 212 asixmer@hot.ee

Tänud

Täna sattusid minu kätte minu jaoks ideaal korras Startec tuled ja selle puhul luban küll endale 6Paki. Cheers ::lol::

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus