Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Enam ei pea jah, varem pidi....

Seoses sellega võite enda sellised esmaabikarbid mulle pakkuda:

ade.sized.jpg

Võtke ühendust PSiga!

Eemaldamata ümbriskile pole takistuseks.

Leks sõitsid täna täpselt 17.30 bussijaama juures vastu.

Mõnusad hääled autol :D

:wink: ja millega sa liigud ? xfile'ga jälle ?

kle mul üks selline apteek pakkuda

ümbriskile on alles, vajadusel võin ise maha kakkuda.

Seoses sellega võite enda sellised esmaabikarbid mulle pakkuda:

ade.sized.jpg

Võtke ühendust PSiga!

Eemaldamata ümbriskile pole takistuseks.

:D

Kas ongi selline lugu, et kui originaal kassettmakk on küljes, siis tagumised kõlarid mängivad esimestest valjemini? Täna just panin, vana porrimakiga andis igast kõlarist üht moodi. Aga muidu on originaal ikka muhe :)

:wink: ja millega sa liigud ? xfile'ga jälle ?

X File maha müüdud juba ammu :roll: Olin punase accordiga ja esimeses reas

seega sa vaevalt nägid 8)

õigus, selliseid autosi ma ei pane tähele :)

Ma ka ei pane.Kahjuks jah hetkel olen hall mass :D

Kas ma peaks muret tundma kui mul proua netist(k.a. automüügiportaalidest) rullika kabrio pilte vaatab?

Su Proua on õige tee valinud ::D:

Enam pole siin midagi muretseda..hakka parem selle mõttega harjuma, et varsti on teil veel 1 rullikas mille eest hoolitseda :D

Jee reduktor korras saab jälle pursata :D Ei olnud uut vaja osta,mehel käed otsas remontis vana ära :wink:

Kuidas ma esimese rattalaagri kätte saan, kunde poolne tuli ilusti maha, aga juhi omal vist kuulid sassis võis mis iganes, laager maha ei tule mitte kuidagi :S Peab vist kokku tagasi lappima ja laskma kellegil maha pressida :/

Kuidas ma esimese rattalaagri kätte saan, kunde poolne tuli ilusti maha, aga juhi omal vist kuulid sassis võis mis iganes, laager maha ei tule mitte kuidagi :S Peab vist kokku tagasi lappima ja laskma kellegil maha pressida :/

tartus võin ära vahetada sul selle laagri.

Eks väike tiks käib asja juurde, muidu on jõudu küll.

Eriliseks teeb auto vängem esipõll ja kulumatta roheline sisu, isegi esimesed kõlarikatted on rohelised :shock:

Tõin täna piiripealt oma esimesed 150L bensiini.. Nüüd peab hakkama klientuuri otsima :D Muidu tõin eelmised 2 nädalat diislit.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus