Hüppa postitusse
Postitatud
comment_7151

Ostetud sai siis 1,5 aastat tagasi selline1986 a.325I tehase M-technik 1.

Ostes siis selline ta oli .

P4130813.JPG

P4130814.JPG

P4130815.JPG

P4130819.JPG

PB220526.JPG

PB220530.JPG

PB220532.JPG

P5070865.JPG

PB220531.JPG

1963222 1531 M181 0211 3· E30 4 doors 325I ECE L M 1986/10

Vehicle information.

Type value

VIN WBAAE310201963222

Type code 1531

Type 325i(EUR)

E series E30

Type LIM

Steering LL

Doors 4

Enging M20

Displacement 2.50

Power 0

Drive HECK

Trasmission MECH

Colour DIAMANTSCHWARZ METALLIC(181)

Upholstery ANTHRAZIT(0211)

Prod.date 1986-10-14

Options:

S288A LT/ALY WHEELS

S300A ZENTRALVERRIEGELUNG ELEKTRISCH

S311 ELEKTRISCHER BEIFAHRERSPIEGEL

S333 M TECHNIC SPORTPAKET

S339A SATIN CHROME

S350A WAERMESCHUTZGLAS GRUEN, RUNDUM

S400A SLIDING SUNROOF MANUAL

S481A SPORT SEATS F DRIVER/FRONT PASSENGER

S498A HEADRESTS IN REAR ,MECHANIC. ADJUSTABLE

S562A MAPREADING LIGHT

S704A M SPORT SUSPENSION

S708A M-SPORT LEATHER STEERING WHEEL II

S800 Konv.Abgastechnik

s951a nur Boden konserviert

Tehtud : Kere keevitadud ja augud ja rooste eemaldatud.

Esistange parandatud ja udutuled paigaldatud.

Uus värv peal.

Roolilatt vahetadud ja uued rooliotsad jne.

Uued numbrituled org.

Tagatulede uued tihendid org.

Jahutusvedeliku andur uus org.

Termostat uus soetatud mitte asendatud.

Oil service akud vahetadud uute vastu ja spidokas korrastatud.

Aknapesupaak vahetadud.

Istmed korda tehtud

Uued veljed suveks 17 tollised alutec-id koos rehvidega .

Ukse polstrid väljavahetatud mustade teh. nahast omade vastu.

Teha vaja:

Pagan seda on veel liiga palju mida teha vaja .

Piduri meh. koos kõigega kettastega uueks .

auto036.jpg

Muudetud , muutis hiis

• Vastuseid 412
  • Vaatamisi 67,5tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Uus aku sai autole ka mingi kuuaega tagasi ostetud . THÜ on läbitud puhtalt .Sild sai ka regul. Kesklukku 1 modul ütles ülles aga see ka vahetatud . Nüüd võiks siis ainult tuld anda. AB

• Läks talve puhkusele ära. Esi istmed oleks vaja kevadeks uueks teha.  2 Suve lõppupoole tehtud pilti ka .

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

comment_3722

See ots jääb vabaks, sellele otsale vastus puudub. Ka minu 86a 325i kupeel on see vaba, kui ma nüüd õieti mäletan, siis see ümar pistik eeldas mingit lisa jällegi, millegi jaoks, Eix22 oskab ehk täpsemalt öelda, kunagi foorumis oli selle kohta eraldi arutelu. Kahjuks enam ei ole :)

• Autor
comment_3539

No selge siis ,jääb siis vabalt edasi ripuma.Summ sai siis vähe sirgemaks ja paaremini oma kohale säätitud ja liited tehtud et ei peaks koos leegitorudega allt võtma teist kogu aeg kui vaja.Tulesi pole vitsinud vahetad ,puhkama peab ka. :cool:

auto325i131.jpg

• 3 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_2898

Eile sai tehtud siis õli vahetus siise läks küll poolsünt mobil-1 mis on riiulis seisnud juba pea 4a. kui klappikaane tihendi ära vahetan siis läheb täissünt siise .Läbisõit siis 164 567 teine ring arvatavasti.Paika sai säätitud ka raadika ette see vendika ümbris mis puudu veel oli ning stange kinnituse kaated .See sai soetatud kasutaja voldemari käst .Sai ka tellitud väiksed pisi vidinad M-techniku stangedele .Nendes teen pildid siis kui paigas on.Pensupaak leekib siis ja see vaja korda teha või asendad uuega.Siit siis ka küsimus kas need kõik ühesugused pre ja facelifti omad.Tuled sai ka org. tagasi pandud ajutiselt. 8)

• Autor
comment_2788

Pole tal häda midagi ma lihtsalt diisladele panen teise firma õli(Castroli). 8) Täna sai siis kõvasti raha kulutatud jälle ja igavese huniku jupe kokku ostetud.Rutsile ka tänud kes käigukangi kotti koos nupug uueks tegi ja rooli ära nahatas.Need viidinad sai ka koju toodud.

Esimesed 51mm püstakule Bilstein M Technik amordid, koos uute tolmukatetega.

http://www.upload.ee/image/1611276/26082011172.jpg

E.Ülemised vedrutaldrikud uued, originaalid 2tk

http://www.upload.ee/image/1611279/26082011181.jpg

http://www.upload.ee/image/1611275/26082011170.jpg

Vedru ja amordi taldriku vahele käivad kummid 4tk ülemised ja alumised, uued originaalid Esi ja taga -40 madaldus vedrud, uued tootjalt Kilen

http://www.upload.ee/image/1611274/26082011168.jpg

M Technik I rool, uue naha ja logoga .

http://www.upload.ee/image/1611265/26082011165.jpg

http://www.upload.ee/image/1611264/26082011163.jpg

auto325i157.jpg

Tänud siis Rutsile nende eest.

auto325i154.jpg

auto325i153.jpg

Walkeri summuti ka täis pikkuses sai liigi võetud mis aasta jagu all oli jõudnud olla.

auto325i156.jpg

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_2169

Sai siis Um käidud ja üllatus oli suur kui esimeste pidurikettaste kaitseplekkide hinnd on on järsku taevase tõusnud.Hinnd siis 93,62 eur. 2tk. Paar kuud varem ostetud tagumised 44,21 eur 2tk. Seitsmese esimesed ka midagi 50 eur kandis . :roll:

suvi2011114.jpg

Küsimus siis ka,olen ostnud uued käigukangi hoovastiku osad aga see käigukasti otsas istuv puks loksub juba uuest peast seal päris palju.

suvi2011112.jpg

Oleks müüa sellised kapslid kui kellelgi huvi.

suvi2011113.jpg

• Autor
comment_2048

Nati vormitud plekki eest küll mega hind pandud.Ootan sammuti M-techniku stange allumist plastikust lisa juppi juba poolaastat ,see vist ei tulegi. h-2 Tulevad need plekkid siiski vähe parema hinnaga nagu eixxi käest aru sain.

• Autor
comment_1201

Sai siis UM käigukasti simmerid ostetud ja uued tagumise pidurisupordi klotsiklambrid kätte.Tellitud sai ka käigukangi uus pealmine osa M-techniku triipudega. ;) Otsin siin vaikselt esimest rattalaagrit aga pole vist teist eriti mujalt saada kui siis ainult UM.152 eur.Soov oleks siis org.SKF laager saada.Sai siin vihmase ilmaga nati autot liigutamas käidud ja sõida nagu talvel teisega kui vähegi gaasi anda. :roll:

auto325i160.jpg

• Autor
comment_1088

Nii väike tagasilöök jälle ,tuli siis kõne UM-ist ja õeldi et rootsi härrad ütlesid et triiputega käigukangi pealmist osa ei sa ennam.Ning M-techniku stange külge kinnituvad sirged plastikust logari pikenduse hinnd on endise 15.85 asemel 95.50 :roll: .Üks on käes ja kui on soov teise järelr siis hind on selline.Ühe siis sain odavalt ja teise eest tuleb ulme raha välja käija. Osad nr.3ja nr 4 kui kellelgi midagi sellist kuskil vedeleb oleks huvi. ;)

NjAxN19w.png

comment_1083

No ma ei tea ;) ma enda pre 325i kupeele sain küll SKF ABS varjandi laagrid :wink:

Kuigi minu kupeel pole ABS-i, tegelikult see oli mõni aasta küll tagasi, aga peaks saama siiski, olen selles kindel millegipärast.

Ma proovin homme uurida seda vähekene, üritan meeles pidada :)

Saada mulle oma number privasse, kui targemaks saan, siis helistaksin.

comment_1079
hind on endise 15.85 asemel 95.50 :roll:

Tõusevad nagu riigikogulaste palgad. Kui sul teine pool olemas siis ehk saab pööratud kujul miskise ¹ablooni ja sellest omakorda koopia teha või teha lasta (metall, klaasplast vms). Peaks kordades odavam tulema ja korralikult viimistledes ka vahe märkamatu.

• Autor
comment_1078

Tõusevad nagu riigikogulaste palgad. Kui sul teine pool olemas siis ehk saab pööratud kujul miskise ¹ablooni ja sellest omakorda koopia teha või teha lasta (metall, klaasplast vms). Peaks kordades odavam tulema ja korralikult viimistledes ka vahe märkamatu.

Seda et pildilt paistab jah sirge plast olema tegelikuses tõuseb tagantpoolt siiski ülles 4cm.jagu ning mingid õhu avad sees all .Eks ma nupputan midagi välja ,üks ide juba olemas.

• Autor
comment_1074
No ma ei tea ;) ma enda pre 325i kupeele sain küll SKF ABS varjandi laagrid :wink:

Kuigi minu kupeel pole ABS-i, tegelikult see oli mõni aasta küll tagasi, aga peaks saama siiski, olen selles kindel millegipärast.

Ma proovin homme uurida seda vähekene, üritan meeles pidada :)

Saada mulle oma number privasse, kui targemaks saan, siis helistaksin.

Nr on allkirjas olemas

No Tallinna maaletoojad ei pakkunud küll midagi ainuke kes suutis pakkus sama hinda mis UM-is oli ATLANTE varuosad.Hind on siis koos ruumuga ,laager ise kindlasti odavam.Lootsin otse SKF odavamalt või maaletoojatelt.Aga kui on võimalus odavamalt anna teada.

• Autor
comment_971
Need julmad hinnatõusud on tavaline nähtus, olen juba aastaid seda kraami tellinud. Ütle selle jubina kood, vaatan, mis h2 hinda näitab ja surun kohe ostukorvi, kui on odav hind seal veel millegipärast.

Edit: vaatasin järgi, seal ka juba ulmelised 74.55€ tk need plastikud

Kuid siiski 20€ odavam :)

Ma kardan et see ei tule kohale.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.