Hüppa postitusse
Postitatud

tere! kas on sellised ? tahaks teada :) :wink: 8) :D

Tahaks teha paar pilte koos autodega 8)

• Vastuseid 100
  • Vaatamisi 31,4tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Mina liigun Pärnust kindlasti, kellaaeg lahtine, pigem varem et chillida ja kuskilt vb läbi minna.    

• Enamustel on auto siin vist nagu tallinna linn, et kunagi ei saa valmis...

• Ei kindlasti mitte. Mul paljud tuttavad käivad inglismaal tööl, kutsun neid kosmonautideks kuna sinna lennukiga peab minema

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Kui oma rullile selleks ajaks eluvaimu sisse jõuab puhuda, oleks ka platsis.

piisas ka kahest autost, et pesulakuttidel hari punaseks ajada. :BMW:

sidur nii ribadeks, et kohalt ära ei saa.

• 3 nädalat hiljem...

tuleksin ka aga paraku on minu rull hetkel laiali ja vaja värvida ehk järgmiseks kokku tulekuks on auto koos ja korras

• 1 aasta hiljem...
  • 9 kuud hiljem...
  • 9 kuud hiljem...

võiks ju kogunemise teha tuleksin ja kaeksin pärnu rullid üle ise liiklen e36-ga hetkel.

võiks ju kogunemise teha tuleksin ja kaeksin pärnu rullid üle ise liiklen e36-ga hetkel.

Mulle sobib praktiliselt iga päev ma ei tea kuidas teistega lood on.

Asi käib väga kähku ajame juttu ja põletame rehve kuniks seadusesilm meid laiali ajab. Siis võid jälle praamipeale minna :D

Ehee, kui see oli minu kohta siis ei ole soomes siniste tunkedega ehitaja, tiba kaugemal elutsen, aga see ei ole oluline siin. :)

Ehee, kui see oli minu kohta siis ei ole soomes siniste tunkedega ehitaja, tiba kaugemal elutsen, aga see ei ole oluline siin. :)

Kosmonaut? :lol:

võiks mingi päeva siis paika panna millal kogunemine on ja kuidas kellegile sobib minule sobib iga päev. 

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus