Hüppa postitusse

NEZ DRIFT Championship 16-17.08 @Auto24ring,Audru

Esiletõstetud vastused

Vabandan, aga hetkel ei ole aega tegeleda sellega ja ilmselt ei jõua isegi sellele üritusele...

kohal 200%.... ilmselt võibolla e30-ga :)

kui vähegi võimalik siis proovin juba reedel sinna saada ennast kuidagi... öö telgis ning laupäeval juba täiel rinnal õiget asja nautima !

Valga-Tartu-Viljandi poolt kes tulevad? Teeks ühise mineku Kilingi-Nõmmest alates Laupäeval??

Olin juba täna kindel, et vennaga tuleme 2 autoga, aga mo masin läks peeti täna.

Kui just keegi toredat m20b25 aju välja ei köhi selle ajaga :)

auto koguse teada saab, ja ürituse korraldajaga asi läbi räägitud, siis tuleks kusagil koguneda jah. Eks Tiit kisendab siin täna-homme aja.

Kuna meie autod otsustasid peeti minna (ok, minu oma nüüd sõidab, aga vihma peale jookseb kindalaegas täis kohe, kus aju on) siis tuleme küll, aga mu E36-ga  

ilmselt vähese huvi tõttu jääb special parkimine ära. paar huvilist andis ainult teada.

Eks siis lihtsalt näeb teiste huviliste autosid Täna nägin ühte punast kuuti driftil ja siis pärast linnapeal pärnus, :D

nu me roomame homme hommikul kohale... kes esimesena värava lähedal säilitage kohta :P

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus