Hüppa postitusse

Hetke hind on odav,tõenäoliselt alla 640.- seda kätte ei saa.Kas einar on seal juba oma pakkumise teinud? Hetke viimane pakkuja on einar111.

• Vastuseid 3,3tuh
  • Vaatamisi 790,7tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Tarisin selle auto oma garagesse ja head pole seal miskit !pole ûhtki tetaili mis pole tefektiga kaugelt jh viisakas aga tegemist vãga palju kel huvi võib kirjutada räägin lähemalt. Aga muidu jh kel k

• Pead ei saa soola perspektiivis anda, aga eks kere seisukord räägib enda eest ning kirikuõpetajast juttu polnud. Hinna määrasin selle alusel, mis kõige paremini liikurit mulle sümboliseerib. Mõnele me

• Miks sa iseendast kolmandas isikus räägid?

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Ma pole selle 2,5a jooksul, mis mul E30 on olnud sellega kordagi 5-kesi sõitnud. Võiks selline tagaiste olla küll..

Vaatasin üle selle pilli.

Mingi muidusööja müüb kes ei tea sellest autost suurt midagi.

Pill mingi kõksu ette saanud, amordikannu kõrval see osa kuhu esitiib kinnitub seal väike kõverus sees. Põll ka stange suhtes sees poole ja tiivavahe paigast. Mõlemalt poolt esiklaasi alumistest äärtest korralikult mäda. Esitiib mäda, karbi otsad vajaksid tegemist, esimesed nurgad nagu ikka. Tagumised koopaääred ussitavad ja sisemised koopa plekid ka pehme võitu. Tõmbekonksu ümbrus nagu ikka, aku alt auk läbi ja esiuste algumised ääred seest poolt korralinult roostesed.

Tööriista kastist oli vist aind 1-2 asja puudu. Pagassi jookseb vesi sisse, ilmselt katkisest antennist. Kapotitross ka katki. Selle kortsu seal amordikannu kõrval ära nägin, siis kadus ostusoov, muidu põhjaalune üsna hea.

mis seal naerda? 10a tagasi oli paljude unistus nii tuunitud rull :) Selline oli tolleaja mood :)

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus