Hüppa postitusse
Postitatud
comment_9159

Heips !

Nii sai veel üks rulla koju juurded toodud, kuna nüüd kool läbi ja tööle minek ja selleks on vaja autot millega ringi liigelda 8)

Otsisin ja otsisin ja leidsin siis lõpuks ühe vaguni endale mis täitsa okitoki aga nagu ikka rullil vaja natuke nokitseda :P

Mis siis lisa varustuses on hmm eriti midagi 8) Udukat, Is lisa, mingi madaldus mille plaanin ikka välja vahetada. orginaal makk.... polegi vist rohkem midagi.

Lähi ajal siis kindluse mõttes vahetan rullikud, rihma ja õli ära vaatab mis veel vaja teha seda teen vaikselt. Kuigi jh punane ATB vajab ka tegemist,e t nüüd kahte korraga üleval pidama. :lol:

Aga auto oli ennem igapäeva liikur nii, et hetkel rohkem vigu ei olegi. Kere väga hea minu meelest ilus ja sile.

Eks lähi ajal teen rohkem pilte kui auto puhtam jne.

177073971fff03_o.jpg

• Vastuseid 338
  • Vaatamisi 35,5tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Nii täna viitsisin natuke esituledega tegelda, täpsemalt tulede regull süsteemiga. Huvi algatuse sain kasutaja Tiit musta touringu teemast kus tema modis erinevatest osadest el motod tulede külge. Ja

• Lõpuks ometi teed midagi ise ära ja ei kõsi 100 küsimust. Sügav kummardus sulle

• Jhm. Sai selline otsus tehtud, et tehti väga hea hinnaga kere pakkumine ja pidin seda vaatama minema ikka ja no kui läksin vaatama võtsin ka treila kohe kaasa Tänud hea ja kiire teenuse eest H.C.H Au

Esiletõstetud vastused

• 2 nädalat hiljem...
  • 2 nädalat hiljem...
  • 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_38543

Oeh jh rull on ikka selline remondi perioodiga auto.

Tahaks saada väiksest murest lahti.

Esiteks kui hommikul külma motoga käima panen siis tahab natuke puterdada ja kui gaasi puutund kukub veel rohkem puterdama. Sooja motoga ei tee enam sedasi. Täna vahetasin küünlad ära ja ikka külma motoga kukub puterdama ja kui tahan natuke gaasi vajutada siis ka hakkab ikka puterdama.

Mis võib see probleem olla ? jagajakaas ? küünla juhtme ? jagaja rootor ?

• 4 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_40222

Huh jh suveks tahaks nata välimuse muutmist teha ja küsiks arvamusi velgede värvi kohta või ideid kuidas värvida veljed ära. Võiks jäääda viisakaks, kuna autoga käin päris viisakates kohtades ja tulemas pulma rongi sõit jne ( mitte oma pulmad :D )

tuhnisin selliste velgede kohta pilte mis mul enda autol all on ja leidsin musta auto mullel on siniseks värvitud veljed ja päris äge ja viiskas tundub.

Vabandan, et teist marki auto aga saaks väikse ettekujtuse jne.

20505553cd3aa0_l.jpg

Enda masin muidu näeb valgete velgedega selline välja.

19366703c3de7f_l.jpg

comment_40330

Ei ütleks, et jube lakkumine on. Ma endal täiesti peeglisse ei viitsinud küll ajada aga igapäevaselt sõites nendega nii palju küll rohkem jamamist pole. Pesus peab vaatama, et mingit eriti agressiivset pigieemaldit kauaks peale ei jäta (võib laigud sisse söövitada), kevadel enne allapanekut tegin pinnad alumiiniumipastaga veel üle ja olemas. Ainult liivapabereid kasutades poleerimisel säilib ka võimalus, et hea maaler need ära lakib. Siis veel muretum. Pigem on tüütu neid kodaravahesid puhastada, aga see iga veljega nii :D

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_41003

Nii vahepeal siis sai midagi muud soetatud ehk siis paremad esiistmed bmw spordid või recaro kuidas seda siin krt viimasel ajal nimetatakse.

Veljed siis värvin arvatavasti ära hõbehalliks ja ei mingit poleerimist.

Ja ootan suve millal saaks auto sisu välja visata ja keevitus tööd ära teha.

Hetkel siis kõik ja mõtlen uusi ideid välja.

Istmetest ei jõudnud pilti teha,kuna läks õues juba pimedaks kui sain sisse need. Juhi istmel on äär natuke katki muidu kõik töötab.

Ja ajaviiteks käisin looduses.

20552573d15103_l.jpg

205525757b2825_l.jpg

• Autor
comment_41457

Tead ära nori :D küll ma ka suurema moto leian kui mitte ei hakka aretama M41 motot :D

Mind eriti see istmete muster ei koti hetkel, kuna vähemalt mul tagumistel istmetel on ka peatoed jne.

Aga jhm kaalun seda moto teemat juba kas läheb M50B25 või M20B25 ei oska veel valida mida tahta. Kumb neist suudab ökom olla.

• 1 kuu hiljem...
  • Autor
comment_44518

Oeh jh plinn küll.

Päeval nägin kurja vaeva vahatamisega aga õhtul auto tänas mind sellega, et lambda andis saba :S

Päeval pesin ja mässasin tegemised ära ja kui õhtul läksin sõitma siis nii kui moto soojemaks läks kadus jõud ära ja kui kohal peale seisma jäin töötas väga ebaühtalselt vaevu 500 pööret.

Mis ikka helistasin MairoG-le, et mure. Mees ütles kohe, et kui kohapeal lonkab võta lambda ära ja näe krt imet auto hakkas ilusti tööle.

Pläh küll ma ütlen.

Otsin ka veel, et keegi hea raha eest mul taga otsa põlle nurga ära keevitaks ja esitiivad üle värviks.

Tegemist küll.

Päikest !

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.