Hüppa postitusse
Postitatud
comment_9159

Heips !

Nii sai veel üks rulla koju juurded toodud, kuna nüüd kool läbi ja tööle minek ja selleks on vaja autot millega ringi liigelda 8)

Otsisin ja otsisin ja leidsin siis lõpuks ühe vaguni endale mis täitsa okitoki aga nagu ikka rullil vaja natuke nokitseda :P

Mis siis lisa varustuses on hmm eriti midagi 8) Udukat, Is lisa, mingi madaldus mille plaanin ikka välja vahetada. orginaal makk.... polegi vist rohkem midagi.

Lähi ajal siis kindluse mõttes vahetan rullikud, rihma ja õli ära vaatab mis veel vaja teha seda teen vaikselt. Kuigi jh punane ATB vajab ka tegemist,e t nüüd kahte korraga üleval pidama. :lol:

Aga auto oli ennem igapäeva liikur nii, et hetkel rohkem vigu ei olegi. Kere väga hea minu meelest ilus ja sile.

Eks lähi ajal teen rohkem pilte kui auto puhtam jne.

177073971fff03_o.jpg

• Vastuseid 338
  • Vaatamisi 35,5tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Nii täna viitsisin natuke esituledega tegelda, täpsemalt tulede regull süsteemiga. Huvi algatuse sain kasutaja Tiit musta touringu teemast kus tema modis erinevatest osadest el motod tulede külge. Ja

• Lõpuks ometi teed midagi ise ära ja ei kõsi 100 küsimust. Sügav kummardus sulle

• Jhm. Sai selline otsus tehtud, et tehti väga hea hinnaga kere pakkumine ja pidin seda vaatama minema ikka ja no kui läksin vaatama võtsin ka treila kohe kaasa Tänud hea ja kiire teenuse eest H.C.H Au

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_33356

Nii vahepeal siis sain oma südame ka rahulikumaks ja sain kindla vastuse, et on natuke üle see toon klaasi %. Käisin teises TüV punktis kus tehti tasuta kontroll klaasidele, väga head vennad teevad tööd seal. Ehk siis nokin maha ja vaatan pärast, et mis toon orginaal klaasil on. Ja siis panen selle kile peale mis teeb lubava %. pakuti, et võiksin paigaldada mingi turvakile.

Vahepeal siis soetasin eixi käest viimase sumpsi püti ja panen selle ka ära alla lähi ajal ehk siis TüV-ist saan läbi.

Kuigi küsimus, et kas mingeid sumpsi otsasi on kuskil müüa, et mul oleks vaja teha sumps kahe otsaliseks, kuna taga põlle on lõigatud parajaks kahe toru jaoks.

Ja lähi ajal siis üritaks ära osta taga kettad, taga klotsid, käsipiduri trossid ja esipiduri uued torud.

• 3 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_34484

Heips!

Nii piduri osad olemas kässari tross olemas. Nüüd oleks vaja kohta kus kõik ära teha.

Arvatavasti teeks mingi ühe nv päega äkki kõik ära.

VÄIKSE SUUR PALVE KAS KEEGI SAAKS AIDATA MINGI GARAASIGA KUS ON MÕNED VAJAMINEVAD TÖÖRIISTAD JNE (hea oleks kui ka kanaliga garaas)

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_34997

Kas keegi oskab seletada kuidas oleks lihtne see käsipiduri tross ära vahetada jne.

Ja kardan seda käsipiduri klotside osa mida peab pärast kokku panema jne.

Kas on vaja mingeid eri tööriistu ?

Loodan siis järgmine nv masina ära korda teha kui üllatusi ennem vastu ei tule.

Närvi ajab ikka see, et asjad kõik on olemas aga ei ole endal ise kohta. Õnneks jah sain ühe kokku leppe ja nüüd ootama aega.

• Autor
comment_35442

Õhtust tagaveo nautijad.

Alustuseks tänan väga inimesi kes aitasid autot teha korda. Suured tänud kasutaja Zhaft kes oma töö valves olekus sai aega raisata minu auto kallal tegemiseks. .Suured tänud kasutaja christian kelle poolt sain kasutada garaasi (H-C-H motors ) kus oli kõik vajalik olemas.

Nii sai siis tehtud käsipiduri trosside vahetus, taga piduri ketaste vahetus ja kõik taga klotsid. Vahetasin ka summuti ära ja auto on nüüd vaiksem.

Sai veel vahetatud termostaat, et tahaks ikka sooja autoga sõita.

Aga juhtus ka ikka õnnetus ka ja sai ära lõhutud taga piduri toru mis oli tegelt ikka väga läbi ka. Mis oleks arvatavasti puruks surutud TÜV-is

Ja nüüd siis saadan masina töökotta tegemisele, kuna ise ei taha enam teha eest taha uue toru vedamist ja ülejäänud taga osa torud+ veel esipiduri voolikud vahetan ära.

Olen valmis vaadandu ka kuhu masina saadan ja loodan, et saab võimalikult kiiresti tehtud.

Mis siin siis ikka loodab, et saab lõpuks asja ka :P

• Autor
comment_35584

Teenindustes ei panna seda piduritoru ja kolmikut vanasse kohta. Suvalisse kohta isepuurivaga kolmik kinni ja väga hea, tehakse tunni ajaga ära.

Aga mis hinnaga sellistes kohtades tehakse ?

KUI KEEGI ON SELLINE PÄDEVAM INIMENE TALLINNAS KES TEEKS MINU AUTOL ÄRA SELLE TÖÖ HEA HINNA EEST JA PIISAVALT KORRALIKULT SIIS OLEN PAKUMISTEST HUVITATUD !

• 3 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_36634

Oeh jh täna poest tagasi sõites lõi armatuuris põlema ABS tule :S

Kuigi pärast kui auto kodus ära parkisin ja seisma jätsin ja kaitse pesad üle vaatasin ja loksutasin kõike mis seal all on nii kaitsed kui ka releed siis pärast uuesti käima panemisel kustus ära.

Ei tea kas ABS süsteem mängib selle pärast segast, et mul on tehtud tagumised pidurid pimedaks ?

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.