Hüppa postitusse
Postitatud
comment_56992

Esimene post siis tsi'st kopeeritud, vast pole hullu.

02 veebr 2013:

Mõtlesin siis ka ühe teema vahelduseks lisada, seekord siis rullika näol. Kuna kohe kohe hakkab siin üle lahe pool a alalist elamist täis saama, siis ei või enam 21'st veebruarist eesti nr siin sõita ja tuli midagi ligi võtta. Nillisin siin mööda netti küll tükk aega juba korralikumat e36'te, aga siis krt pani Joel pirni ja soetas endale kaua unistatud rullika.. Miskine kadeduse uss krt lõi sisse ja tuli samuti hakata sinnapoole kaema. Aga no võta näpust, kui normaalse 36'e veel saad siin kerge osamaksuga kätte, siis e30 normaalses korras ja normaalsete tingimustega otsi lolliks. Ja hinnad pole siin neil krt mitte madalad. Tükk aega iga päev mööda netti ilastamist ja lõpuks ta siia ilmuski. Korras, üv'ga(nov 2013), hooldusraamatuga ja valud ka kaasa tiptop suvekatega ja mis kõigeparem, väga madala osamaksuga. 464km hiljem ja seisabki mul nüüd siis üks rull endal ka majaees. Tegu siis originaalkorras 89a 316i sedaaniga, tutikana kunagi soomest ostetud, ls 297tkm ja viimane hooldus raamatu järgi 293tkm, siis oli vahetatud vist ainult õli ja filtrid. Ehk siis järelikult tuleb endal see uuesti teha kindluse mõttes. Pean ka muidugi ülesse raamatust otsima, et kuna see rihm vahetatud on. Veermik jm teh osa on vh korras, kõik toimib nagu peab, küttekulu on väike ja sõit sujuv. Aga kuna läbisõit on nagu ta on, siis eks see kellaseppa koda tahab raudselt asendust, kohvi ta veel päris pole, aga annab siiski tunda, seega esimene suurem plaan on võimalusel 85kw pada sinna surada, ei taha r6'te, liiga palju on tiirutamist, 85kw on parim valik. + liiga palju kw'te tähendab minu puhul kindlat veermiku surma ja rehvikulu, rääkimatta kütte arvetest, võtame vaikselt.

Aga mõni pilt siis:
Selline näeb ta siis kaugelt vaadates välja, ei miskit erilist, sile enamvähem õnneks.
sam2192z.jpg
sam2191z.jpg

Kärukonks on hetkel mõtetu lisakaal ja lendab kauge kaarega keldrisse esimesel võimalusel.
sam2193c.jpg
sam2189g.jpg

Nädala algul kui vaatamas käisin oli kõik tiptop, nüüd krt oli suutnud keegi tagatule ära lõhkuda proovisõitu tehes, 100.- hinnast maha.
sam2196h.jpg

Salong on plank, vända aknad, juust makk, 2 kõlarit ja paar sakslase moodi tehtud auku armatuuris, ei midagi hullu, aga vähemalt puhas.
Iste nagu ikka näeb välja nagu oleks keegi juusturiiv p***e küljes seal istunud.
sam2195l.jpg

Ja säänse originaal pudelikorgid sain suvekatega kaasa..
sam2194.jpg

03 veebr 2013:

Siin juulis on üks tore üritus ka tulemas, selleks ajaks tahaks need mõned asjad tehtud saada.
http://www.btcf.fi/index.php?page=bimmerparty

Inside inf ütleb, et hr joelil on ka nüüd tähtaeg ;)

EDIT: Pisikesed asjad on need mis peavad rõõmu valmistama.
Makiks siis Pioneer Deh50ub, mis paneb päris hästi isegi originaal papikad lärtsuma ja parim selle juures, et usb jookseb tagant juhtmega kindalaekasse, clean look ühesõnaga. Naljakas kusjuures, et 30 originaal kõlarid teevad paremat häält kui 36 omad.. Ja kk nupp on 15.- motonetist sparco originaal.
Oh the small things, kw tuli ka raudselt juurde :D
http://imageshack.us/photo/my-images/171/sam2199z.jpg/'>sam2199z.jpg

Hetkel siia rohkem midagi lisada ei oskagi, plaanid on jäänud võimalusel 85kw vahele saada ja 1600km läbimisel nüüdseks on selgunud, et on mõned rem vajavad asjad sildades. Lisaks hakkasin huvi tundma selle vastu, et kas e36'e istmed istuvad 1:1'le sisse, või on vaja modida neid miskitmoodi..

• Vastuseid 133
  • Vaatamisi 9,1tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Uhh kui koledasti ikka sisse vajutanud. Nüüd väike mõlk esiuksele kah ja oleme ühtekad

• toonitud tulede sport summuti ja opelli fordi istmetega e30 oleks leidnud ka eestist,poleks vaja olnud juurde "sünnitada"selliseid ning selle aja raha asemel näiteks rehve nätus voi küttsi ostnud vms

• Fucking tsiisas küll. Inimesel on tulemas kohe moto vahetus, kuna vana väsinud 1,6 on läbi omadega. Ja kui teha lõpuni mootor siis ikka korralikult. Ving ja hala siin foorumis suurtel isadel ikka.

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_59501

Heeh, pasarahe tulemas v? :D

Aga tegelikuses oleme päris ausad nüüd. Nimetan ise oma autot, kuigi vähe vale mootoriga, streetdrifteriks. Läheb katki, parandan ära, käed otsas ometi. Järgmisena kui leian, panen btw honda istmed sisse, vuuh rsk, jube onju.. Oem mehed võiksid siiski sõna võtta ainult teemade all, kus teised oem mehed koos ning inemesed kes lihtsalt elu naudivad ning väikesest asjast rõõmu tunnevad, noh,,,, sinna võiks need kommentaarid kirjutamatta jätta, on lihtsam.

_Tuleviku plaanid muide näevad ette veel turbot, vb salongi tühjendust vähe, klaasplast detaile jne.. Vana auto ju, go nuts with it, mind huvitab vaid nostalgiline välimus ning sõiduomadused, ka maine kui nii võtta. Rull pole pühapäeva auto, see on see mis ta on ''Rull''..!

comment_59502

Heeh, pasarahe tulemas v? :D

Aga tegelikuses oleme päris ausad nüüd. Nimetan ise oma autot, kuigi vähe vale mootoriga, streetdrifteriks. Läheb katki, parandan ära, käed otsas ometi. Järgmisena kui leian, panen btw honda istmed sisse, vuuh rsk, jube onju.. Oem mehed võiksid siiski sõna võtta ainult teemade all, kus teised oem mehed koos ning inemesed kes lihtsalt elu naudivad ning väikesest asjast rõõmu tunnevad, noh,,,, sinna võiks need kommentaarid kirjutamatta jätta, on lihtsam.

_Tuleviku plaanid muide näevad ette veel turbot, vb salongi tühjendust vähe, klaasplast detaile jne.. Vana auto ju, go nuts with it, mind huvitab vaid nostalgiline välimus ning sõiduomadused, ka maine kui nii võtta. Rull pole pühapäeva auto, see on see mis ta on ''Rull''..!

no milleks siis jalgratast leiutada kui sellised liigub ka maarjamaal valmis kujul bö

Fucking tsiisas küll.

Inimesel on tulemas kohe moto vahetus, kuna vana väsinud 1,6 on läbi omadega. Ja kui teha lõpuni mootor siis ikka korralikult.

Ving ja hala siin foorumis suurtel isadel ikka. Noortel veri keeb ja kõik. Kindlasti kõik on olnud tublid jne. Olen suht kindel, et kõik siin foormis on üritanud rehvi põletada jne.

Taimetee Jääger ///Mario

võta üks vahvel :)

comment_59503

Mainest pole väga vaja rääkida. See ongi selline nagu antud videost näha oli. Sõiduomadustest on samuti kehva rääkida, kui asi on altpoolt sama hea kui ülevalt samal ajal olles ka kasutusotstarbega võrdes.

Võimalik, et lihtsalt flippisin ära selle video peale, aga seda oli lihtsalt kurb vaadata.

Kui käed p. välja ei kasva, siis tee parem midagi ilusat antud autost, mitte ära kuluta oma aega ning ressurssi selle kulutamisele sedaviisi.

Ja need istmed võiksid jääda nurga taha.

Muudetud , muutis christian

comment_59505

Mootor käib veel viimaseid nädalaid..(või ka päevi?), need rehvid mis seal all olid, on sellised pastlad, et isegi prügimäele ei kõlba :D

Puksid, sarniirid jne mis seal kangutamise käigus vb natuke piina said on nagunii kuluosad ja kui ta sellise asja peale otsad annab siis oli minekul niiehknaa, niiet ma ei näe milles probleem? Okei, maine, no rullika maine on nagunii selline nagu ta on ja jääb ka selleks, sellepeale võiks ilmselt mürki võtta :D

Ma ei osta küll autot maine pärast ja igaüks kes ennast sellest kõigutada laseb, on tõenäoliselt ka naise tuhvlialune ja ülemusel tallalakkuja niiet kasvage suureks ometi.

comment_59507

TRA ma ei või enam. 

Jube öelad on kõik ikka siin.

Me kõik ehitame autot omale nii nagu ise tahame. Kes paneb R6 motosi kes V8 motosi, kes tuunib nii palju kui fantaasiat on.

Igas teemas on alati mingi jama kellegil öelda. 

Mis siin erilist kurba vaadet oli videos ? Kas street avalaksul siis ei lasta palju ketsi ? Me kõik tahame proovida kuidas on lasta autoga sõõrikuid. Mõni kasutab rulli rallikana ja kas see siis ei ole auto lõhkumine?  Ka mina olen punase(318ATB) ja musta(828APU) rulliga seda proovinud. Rullil on omad head sõiduomadused küll. 

Krt tahaks veel kirjutada midagi aga ei viitsi enam juttu kokku mõelda. 

Ärge olge isekad!

Mari purjus muud ei midagi !

comment_59508

Sa ei osta autot maine pärast, aga ometi räägite selle nostalgilisest välimusest ning legendaarsetest sõiduomadustest.

Aga ma usun, et räägin mõne eest veel, kui ütlen, et aitäh, et mainet ikka kõrgel hoiad.

Pole ühegi ülemuse tallalakkuja, pole isegi ülemust. Naine on, aga päris tuhvlialuseks nimetada samuti ei saa. Päris väike samuti pole, või no ei käi vähemasti kuskil parklates ketsi laskmas. :)

comment_59510

Kui Sul on midagi tabavat mulle öelda, siis telefoni number on profiilil kirjas.
Mingi väie kriitika taluvus võis ikka olla, kõik ei pea pidevalt kiitma, seda foorum tähendabki.

Asi juba teemast mööda, nii et tõstke ümber või kustutage.

comment_59513

Ei usu, et asi silmakirjalikuks muutub. Pigem oli see ratsionaalne ning mõistlik otsus.

Loobusin vaid kerest, sest sain tunduvalt parema kere millega edasi minna.

Kui laulaksin Teile kiidulaulu ning kiidaks takka, siis see oleks silmakirjalik.

Kas Sa ei leia seda?

comment_59517

Ma ei ütle, et keegi peaks siin midagi takka kiitma või midagi, aga ma ei saa lihtsalt aru millest selline probleem on. Aga no las jääda see, ma ei viitsi kirjutada rohkem ja ega see arutelu siin kuhugi ei vii kah nagu näha :D

• Autor
comment_59518

Äkki seletaksid?

Aga palun. Seletan.

Omaarvates ning ka suures piirdes mõne, vb paljude arvates on sinu teema väga õige. Kui vaatan ise asjaolusid, siis vb tõesti , ongi õige. Õige siis sellesuhtes, et hoian oma vara, ei lõhu seda, ei tee lollusi ning ei näe mõtet miks üldse keegi midagi sellist peaks tegema, ok arusaadav. Samas get real, igaüks kasutab oma vara nii nagu ise tahab ja mark my words härra. Sul pole elus nii siledat ja viisakat rulli olnud, kui sellest veel mõne kuu vältel saab.

Kriitika on üks asi, oma maailma vaate peale surumine hoopis teine.. Kui leiad et seda teen mina siin hetkel, well noe shait, minu teema ka onju..

comment_59520

Kallis sõber, kui Sa ei tea mis mul on, siis palun ära loobi nii kergekäeliselt sõnu. Kunagi ei tea millal oma sõnu sööma peab hakkama. Kõik asjad õnneks/kahjuks ei jõua ka internetiavarustesse.

Ma palun Sult vabandust kui riivasin Su tundeid ja maailmapilti Sinu enda teemas.

Minupoolt oli asi juba lõpetatud, kas Sina tahad midagi veel lisada? Homseks on see teema nkn kustutatud.

Peale sõda ju rusikatega ei vehita  :D

• Autor
comment_59588

Mootor on üsna sitke jah. Ja edasiseks teemaks. Palun ka vabandust, sest eks arusaadav, kõigile ei meeldi vaadata kuidas asja ruunatakse nö, siinkohal siis seda vana mootorit. Tulevikus hakkab ka kindlasti uus pöördeid nägema ja mitte vähe, sest konkreetne auto on mul siiski mitmeks otstarbeks. Hommikul lapsed lasteaeda ja ise tööle, ehk siis igapäeva sõiduk ning võimalusel lasen ka külje ette ja põletan utiile, ehk siis võimalusel nö harjutan külg ees ka hoidmist/drifti nö(seda ka 90% ajast ikkagi kõrvalises kohas). Ning kui mu auto läheb katki, siis teen ka ise korda, kurtma ei hakka. Seega palun mitte postitada nö normaalse maailmavaatega inimestel enam siia, eriti kui vaatepilt ei meeldi, sellest ei muutu midagi ja teema jätkub sama joruga edasi !

Aga siis konkreetselt auto teema jätkuks ka:

Niisiis, täna sain lambda ka kätte, niiet nüüd veel mõni vigur ja istutab uue kone vahele.
Ajuga otsustasin, et lasen selle immo teema üldse maha häkkida, sugulase käest sain infi, et diatech või miskine selline koht peaks saama ilusti hakkama ja asub mul töökoha taga pmst kohe.
Küsimusele, et krt kas teil siis um'is pole sellist klemmi kes ära teeks, ütles et nii spetse vendi seal ei tööta  :D

Ühtlasi sai Joeliga vahetust tehtud ning mo rull sõidab nüüd nende tumedate fondmetalitega ringi, bottlecapsid andsin talle.

• Autor
comment_59591

No minupuhul siis ajus see immo teema, kuna tollega koos töötavat ews klotsi ma kaasa ei saanud.

Teisalt on mootori küljes roolivõimu pump, aga ei ühtegi voolikut ega ka vastavat roolilatti. Sellega polegi veel otsustanud, et kas pump vahelt ja õige pikkusega rihm, või otsin e36 lati koos muu kamaga vahele, rihm oleks siinkohal lihtsam, aga ei tea kas ka praktilisem.

Ning siis tavaline teema muidugi, õli, filter jne, peab need ka ikka kõrvale kohe ju valmis panema. Mootor paistab pealt üsna kuiv jne muidugi, aga kkk tihendi võiks ju ka ühtlasi vahetada.. Vidinad ühesõnaga :D

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.