Hüppa postitusse
Postitatud
comment_12527

Tere, mõtlesin, et teeks praeguse e30-ne kohta ka ikka teema ära :P .Auto sai siis toodud ca kuu aega tagasi avinurmest.Auto ostmine toimus umbes kella 2-3 vahel öösel :D ..Linna sõitis masin omal jõul kenasti ära...kusjuures kütet kulus ka päris vähe(ca 7l/100km).Hommikul päevavalguse käes masina välimus muidugi enam sama hea ei olnud kui öösel :D ...mõlke ja kriime igalpool...Nagu aru sain, siis selle masinaga niisama jäärada sõidet6ud ja külavahel paarutatud :lol: ...aga okei mis seal ikka, esialgu lasin kohe auto madalaks.Koristasin auto ära seest ja pesin puhtaks...nii selge pilt auto tuleb üle värvida...aga mis värvi....hmm teeme mattmusta?...okei teeme :twisted: ...läkski siis miskine nädalake mööda, kui õhtul peale tööd sai kahe sõbraga terve auto ära värvitud(kusjuures pintsli ja rulliga) :D ...tulemus jäi isegi parem , kui ootasime....no päeval lähedalt vaadates, ikka jutid sees ja mõnes kohas pintslikarvad jne :D ..aga üldmulje jäi päris kuri.Hetkel on auto miskine 2 nädalat seisnud ja ootab esiõõtsa, tagasilla pukside/difripuksi vahetust.Arki pole ka veel jõudnud masinaga, kuna tööpäevad on nii pikaks veninud.selle nädala jooksul üritan oma nimele ära regada, mõned jubinad äravahetada ja siis liikuma saada 8) .Autost endast ka siis veidi: kaheliitrine r6 m20 moto 95kw, manuaalkast, hele sisu, el.aknad ees, roolivõim, katuseluuk, väike kompu ja suur karterikaitse...hetkel kõik ja lisaks siis mõned pildid :wink:

Kuulutuse pildid 2tk

ogaaaicjkb3qka83x1oqy99.jpg

ogaaao4zv2bw8jxxlt1jmwv.jpg

Vahepeal(madalaks lastud, sai stange kinnitust kohendatud, kuna see oli kortsu sõidetud ja kapott oli juba ära lihvitud):

img7531v.jpg

img7534v.jpg

img7536v.jpg

Peale värvimist siis paar pilti:

img7582v.jpg

img7588v.jpg

img7596v.jpg

img7612v.jpg

img7622v.jpg

• Vastuseid 354
  • Vaatamisi 55,2tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_12517
Võta see tiib küll ära. Muidu tuus ettevõtmine :)

kusjuures ise vaatan kah iga päevaga, et ei sobi see tiib ikka sinna :? ...niiet kellel tln-s soodsalt tavalist pagassiluuki on(väike orig. antikas võib ka küljes olla), siis võtke ühendust 8)

• Autor
comment_12505
päevavalges võiks ka mõni pilt olla tehtud, või siis peab lihtsalt kokku saama :P:D:D

Igati äge üritus :D

päevavalges lähedalt ei ole midagi eriti vaadata(siiski rulli ja pintsliga sõpradega paari tunniga üle võõbatud :D

No esialgu siis jätame selle tiiva kah sinna luugile :lol:

• Autor
comment_12504
A et sis sina ostsidki selle ära :P Kui ma ei eksi siis mu vend oli koos ühe sõbraga äritsemas seda bemmut sulle

Igatahes jõudu sulle :D

Mina ostsingi jah...ja oli su vend ka sial jah :wink: ...kusjuures kui sul gunnariga kuidagi kontakt olemas, siis võid öelda, et auto hetkel seisab, niikaua, kuni saan töölt aega minna arki ümber vormistama :wink:

comment_12501

Tere,

Vot see mees on tantsul6vi, ma ei teagi paremat plaani kui s]pradega pilkutamise k2igus auto yle v66bata...

Isegi olen ammu heietanud plaani joosta musta rulli ja rekav2rviga auto yle.

Aga selleks oleks vaja pling pling plekki sinna alla, mul on k6ik plekid siuke yhtlane 6m|s merepind, seega rullitada pole seal midagi, senna saab kardulast panna.

Aga sinu autol on kyll k6ige ausam kasukas seljas ja reidis ma annaks sulle kohe sms kymme pointsa, see tagatiib on ka 2ss, nagu emm kolm oleks kohe.

Minu arust see must be sellel autol, seega 2ra seda 2ra v6ta, muidu teeb Kihnu Virve vitsu sulle...

Ei mis ilus ribi,

edu ja paukku

A

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.