Hüppa postitusse
Postitatud

Mina seda asja niisama ei jätaks. Teeks Ikkagi ühe suurema Koosviibimise ära. Tavaline laks, kogunemine A Le Coq arenal ja edasi nii nagu on olnud paar korda. Pakuks välja kell 15:00 .Kõik, kel huvi asja vastu, andku märku enda tulekust ja panen nimekirja. Ei ole enam mõtet postitada, et auto pole veel valmis jne.

Peaks siiski mingi kokkutuleku ja kruiisi ära tegema.

Kuupäev esialgu selline, valitud nädalavahetus, et ka kaugemad mehed saaks tulla, kel huvi. Kui leidub palju neid, kellele see päev ei sobi, siis pakun välja veel nädal edasi või tagasi!

1.eix22

2.Ranzzz

3. 2Fast (võibolla)

4.Marko S

5.P2hkel (pildistaja)

6.Leks

7.zaddam

8.Tarmo

9.siimh

10.Airi L (pildistaja)

11.Renx320

12.

13.

14.

• Vastuseid 77
  • Vaatamisi 29,5tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Esiletõstetud vastused

kift oleks ka tulla kui eal kaart oleks... või miskit...

niisama kahjuks ei riski eriti... aga haapsalus võime koguneda boksi alas :D

Mina ei sa tulla kuna jh omad tegemised ja palju lõpetamisi :oops:

Üks kruiis siia sinna ei tapa veel :D

Aga loodan, et tuleb hea ja huvitav kruiis teistel 8) :wink:

Naudime SUVE, kui se tuleb

///Mario

Loodame jah et suvi tuleb!!!

Aga eix mina tulen ka,aga ilma buumerita

Tulevad ikka need kõige suurmad hullud kokku :D

praegult tundub, et mul vist ikka õnnestub tulla, aga kus see koht, kuhu täpsemalt tulla, asub, ei tea tallinnat nii hästi, et kus see A Le Coq arena on?

praegult tundub, et mul vist ikka õnnestub tulla, aga kus see koht, kuhu täpsemalt tulla, asub, ei tea tallinnat nii hästi, et kus see A Le Coq arena on?

Lillekülas asub!!Lihtsamalt Pärnu mnt viadukti all ja maktaleena haigla taga :lol:

Loodan,et said targemaks.Kui ei siis regio lahti ja vupsti olemas :D

huvi pärast siis lugesin veits. kuni sinnamaani,et tulijate nimekiri sisaldab inimest kes teatab ,et ta ei tule. :D

Algul on jah päris naljaks, kui nimi on kirjas ja allpool, et ei saa tulla jne... aga loe natukene veel edasi, kui saad.

Siis ehk näed, et hiljem on uus postitus, kus plaanid on muutunud mõnel ja ikak üritatakse kohal olla.

Kui ilm on kena ja päikeseline, siis vast tulen tuulutan ka oma Bauri pisut õues. Saaks ehk kasulikke ja asjalikke nõuandeid pisut juurde. Vihmase ilma korral vast jään tulemata...

Kas marsuudi peale ka keegi mõelnud on? Et kuhu poole siis täpsemalt sõidame jne? Ja kes tulla ei oska siis andke teada...saab ju ennem kuskil kokku saada ja koos minna;)

ma sain aru et too sama marsuut ... coqilt kesklinna sealt pirtale ja viimsi taha lõppu ja tagasi :D

Eix see poleks üleültse halb mõte kuna uus marsuut kuluks alati vahelduse mõttes ära :wink: :twisted:

• Autor
ei,kõige põnevam on üksteise sabas sõita alati sama rada pidi.

sa oled ennast üle joonud ve :D

igal juhul on sama hobiga inimeste kokkutulek ja "üksteise sabas" sõitmine palju asjalikum ja normaalsem tegevus, kui joomine.

sa ära aja soga. kui te kasvõi natukenegi oma teekonda muudate siis mõni eksib kindlasti ära. rohkem kui üks. samas eks see ole põnev küll :D:lol::D

ei,kõige põnevam on üksteise sabas sõita alati sama rada pidi.

Hea et sa väja ei pakkunud, et üksteise taga, väikeste vahedega türisalu pangale... ja, et siis keegi ei märka, et kohal ja sõidab rivi taga teistele sisse ja teised siis pangalt kolinal alla :D

Mul vahet pole, kas vana või uus marsruut, kumbagi ei tea nagunii.

Plaanide kohaselt homme pärnust kella 1 paiku sõitma mina.

Tõenäoliselt tööga hõivatud, kui väiksemgi võimalus tekib olen kohal.

Jep, ongi tuksis, ei suutnud homset päeva vabastada. :roll:

Ohh jah ei saa kahjuks kaamerat seekord ja eilne päev võttis nii läbi et väga ei jaksaks olla kah. :roll:

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus