Hüppa postitusse

Suve lõpuks rullid kokku ja kruiisima. 2009 10 Oktoober laup

Postitatud

Teeks siis suve lõpu ürituse!

Saame kokku, puhume juttu, teeme kruiisi ja siis räägime veel juttu.

Aga asjast kah siis saame kokku [size=18]10 Oktoober Laupäev[/size] JA koguneks siis alguses laagri maksimarketi juures saurixi ees kell 14.00 liikuma hakkaks mingi kell 14.30. ja 15.15 äkki siis ülemistes võtaks sealt kah inimesi juurde ja peale seda siis otsaga merivälja poole.

Kaasa võtta hea tuju Rullikas ja Soojemad riided kah ilmselt. :D

Ps! Tulla võiskid kohale niipalju inimesi kui võimalik Siis tuleb pikem kruiis. :wink:

Tulijate nimikiri siis:

1. P2hkel

2. ///Mario

3. jaan320i

4. j_indrek

5. ranzzz

6. elukas

7. tossike

8. janek321

9. eix22

10. bergo

11. Fantoom

12. renx320

13. psyho

14. valerka

15. sake

16. turbiin

17. metsakutsu (Kui õieti aru sain siis C4V6 on roolis.)

18. snakepit888

19. spetzialist

20. ruts325

21. S4ND3R

22. bmw520i

23. taytz

24. Riho

25. mental

26. Ain_H

27. siim999

28. Matu90

29. Paul

30. Kaido S (vist)

31. Wabbit

32. Jysk

33. +2 rulli (ei mäleta kasutaja nimesid)

34. MairoG (Jäi viimati jutt sedasi et tuleb vist) :lol:

35. yux323

36.

Videod:

Pildid:

http://nagi.ee/photos/AiriL/sets/231365/

http://fotoalbum.ee/photos/siimkris/sets/868461/

http://s283.photobucket.com/albums/kk301/P2hkel/?start=0

http://fotoalbum.ee/photos/Mpower/sets/869349

• Vastuseid 299
  • Vaatamisi 63,4tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Esiletõstetud vastused

Väike küss, et kust neid klubi kleepse saab(sai)?

Minul ka sama küsimus.Kuna liitusin Ülemiste parklas,siis paljudel autodel olid need juba küljes,kuid mingit kleepsude pakkumist enam ei näinud.

Pähkel vilunud mees nüüd korraldab ühe talvel ka siis plekkvelje vennad kohal :D Kuid arvan, et siis autosid tunduvalt vähem sest kõik ei sõida talvel e30mnega.

• Autor

Ma ei usu et talvel seda mõtet korraldada oleks set paljudel ju ainult suve masinad ja talvel on külm kah

Kruiisi värk jääks kohe kindalsti talvel ära aga juunis tuleb kindlasti järgmine suurem üritus ja seda hakkan vast aprlilli lõpus juba vaikselt korraldama.

Või noh kui talvel teha siis võiks migni siukse maja/talu välja rentida ja seal mingi üritus korraldada kus siis oleks söögi joogi laud , vb migni esineja kohal kus saaaks tantsu kah visata jne.

Eks seda asja annaks uurida veits.

Talvepäevade teema võiks olla küll...oleks kindel tulija...ning siis saaks ka inimesed rohkem omavahel tuttavaks...selleks peaks uurima mõne maja vms..kus ka ööbida saaks...peaks kokku arvutama maja rendihinna ning kambapeale saaks selle raha ikka kokku ma arvan:) Oleksin ka nõus millegagi aitama korralduse poolepealt kui vaja.

• Autor
Talvepäevade teema võiks olla küll...oleks kindel tulija...ning siis saaks ka inimesed rohkem omavahel tuttavaks...selleks peaks uurima mõne maja vms..kus ka ööbida saaks...peaks kokku arvutama maja rendihinna ning kambapeale saaks selle raha ikka kokku ma arvan:) Oleksin ka nõus millegagi aitama korralduse poolepealt kui vaja.

Juba teema tehtud.

Ja kui võimalik siis lisa mind msni saaks mingi korraltajate teami kokku. ja saaks oma vahel asjadest rääkida.

Sellel Kaido E30 M3-l, millel V8 vahel.. no kurjam... sellel autol on ikka väga seksikas p***e :oops: :roll: :D

aga kui teha ilusti suvel ikka üli suur kogunemine siis peaks ka selle teema kevade algul üles võtma 8) 8)

teeks sedasi et läheb kuskile keskeestise mingi platisi jne lööb telgid püsti jne ja nii sama mõllab :D:lol:

tekkis sama küsimus videode kohta

video kohta ütlen nii ple isegi näinud veel :D mida filmitud sai

• Autor

MA ise mõtsin et võiks korraldada 4 suurt üritust aastas:

1. Talvel siuke paari päevane kogunemide kus saab siis pidu panna, eesti muusika järgi tantsu lüüa saunas käia ja pärast lumehange hüpata.

2. Kevadel suve algul kui hobiautod välja tulevad Väike kruiis ja jutuajamine.

3. Suve keskel minig telkimine/kämping/maja ja siuke mitme päevane üritus, koos grilli ja mõige kuuga (Koht võiks kuskil mere ääres olla).

4. Ja siis sügise alguse poole Kruiis ja jutu ajamine jällegi siis kuskil.

See oleks minu nägemus järgmiseks aastaks. :wink:

MA ise mõtsin et võiks korraldada 4 suurt üritust aastas:

1. Talvel siuke paari päevane kogunemide kus saab siis pidu panna, eesti muusika järgi tantsu lüüa saunas käia ja pärast lumehange hüpata.

2. Kevadel suve algul kui hobiautod välja tulevad Väike kruiis ja jutuajamine.

3. Suve keskel minig telkimine/kämping/maja ja siuke mitme päevane üritus, koos grilli ja mõige kuuga (Koht võiks kuskil mere ääres olla).

4. Ja siis sügise alguse poole Kruiis ja jutu ajamine jällegi siis kuskil.

See oleks minu nägemus järgmiseks aastaks. :wink:

See oleks väga hea idee, mina oleksin raudselt kohal 8)

• Autor

Vaatasin kah just kõik pildid läbi ja mõnele ikka jäi sõbra cabrio kah kaamera ette. 8)

Selle profesionaalse pildi eest pead tänama minu küljeluud :lol:

Aga tõesti väga hea pilt :D

Olgu tänatud sinu küljeluu :lol:

Pilt on tõsiselt super hea :lol:

Kõik see taustavalgus jne, on nagu väga super.

Olin esimest korda sellisel üritusel ja kõik väga meeldis! Ning meid on ikka päris palju e30 fänne! Päris ilus vaade oli, kui kogunes ühes kohas nii palju autosi just vanu ja ilusaid autosi!

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus