Hüppa postitusse
Postitatud
comment_19894

Tere kaasfoorumlased,

on aeg teha ka enda hiljuti soetatud autost teema, et saaksid ka minu mured lahendatud ning autost jääks alles väike remondipäevik. Lisaks teretulnud kõik soovitused ja ettepanekud.

Ostetud sai ta päikesepaistelisel 23-ndal aprillil Jõhvist. Tegu on 1.6 liitrise M40 mootoriga BMW-ga. Värvuseks Alpinweiss II. Nunnu ja väle :P

Varustuse poolest hiilgav pole, peegleid liigutab elekter, katuseluuk on manuaalne. Vähemalt päike saab tuppa! Aga ka varustuse osas plaanis aega mööda uuendusi teha. Lisaks vajab ta varsti keretöid värvi uuendamise osas, on ka paar roostetäpikest. Plaanis on ta esialgu korda teha ning hiljem näitab ainult aeg, mis temast saab. Küll aga usun, et minu kätte jääb ta pikemaks ajaks.

ALPINWEISS II (218)

ANTHRAZIT STOFF (0274)

270 WIDER TYRES

350 HEAT PROTECTIVE GLASS, GREEN, ALL AROUND

400 SLIDING SUNROOF, MANUAL

428 WARNING TRIANGLE

510 HEADLIGHT BEAM-THROW CONTR. F LOW BEAM

556 EXTERIOR TEMPERATURE DISPLAY

652 BMW BAVARIA C II

680 MANUAL AERIAL

801 GERMANY VERSION

Mõned pildid hetkeseisust

33k3slv.jpg

2r3jl9w.jpg

2n0j76x.jpg

Päikest soovides,

Indrek

• Vastuseid 254
  • Vaatamisi 42tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_6830

Ega vist enne suvekuid ei jõuagi hetkel selle kokkusaamisega tegeleda :oops:

Enne järjekordset kodunt ära sõitu sai siis nüüd üle pea, et poole aasta pikemalt sõidetud weissiga, päris hea oli pean tõdema :D Aga mõned pildid sai ka tehtud

Kas peaks kollased kiled eemaldama?

EBKmdr1.jpg

EBKmdr2.jpg

EBKmdr6.jpg

EBKmdr8.jpg

• 2 kuud hiljem...
comment_4578

Sry ,et risustan teise mehe teemas, aga kui keegi soovib kollaseid kaugtulesid, siis mul pakkuda. ei ole kiletatud vaid ongi kollast värvi. pakkuge hind PSi kellel huvi. Võin anda kõik tuled kui saan vastu "hellabläkid".

Loodan ,et Indrek ei pahanda ,et ma infot jagan. rohkem sellel teemal sõna ei võta siin :P

Teemasse ka... sile E30 8) ja loodame ,et saad siis udutuledest asja

comment_4575

Mulle isiklikult valged ei meeldi, aga kui on korralik ja värske pill, siis on väga hea väljanägemisega küll...eriti hästi sobiks kroomiga rikastatud pre faceliftile valge värv, aga see pill ka ilus :) Kunagi vihkasin atm kasti, nüüd meeldib ja on pooled autod atm kastiga, ehk hakkab valge ka kunagi meeldima :P

Kardinal spets kinnitusplastikud üleval kere sees.

• Autor
comment_4281

Kuna alles poolteist kuud saanud tsiviilelu elada, pole jõudnud autoga midagi suurt ette võtta. Vahepeal on kogunenud garaazi udutuled, esimesed APEX -30mm madaldusvedrud, Preface põllelisa, Bavaria makki pole ka tööle korralikult saama kuid selle nädalavahetusega peaks see mure ka lahenema. Täna võtsin end kokku ja soetasin veel mõned asjad

auto_073B.jpg

- küünlad NGK BKR6EK, lisaks on mul neile kuskil garaazi avarustes peidus suhteliselt uued küünlajuhtmed, mis eelmisele mootorile olid mõeldud

- mootoririhm

- rullikud (vabajooksu, pingutus ja hammasrull)

- veepump

- termostaat

tänu heale pakkumisele sain ka nanovaha proovida, mis on tõesti väga hea ja kui aega leian saan mõned pildid ka siia panna :)

• Autor
comment_4269

Juba ilmnesid mingid probleemid, kui mulle helistati ja öeldi, et vabajooksu- ja hammasrullik viskavad kaheksat ning veeepump ka logiseb, omastarust kontrollisin seda peale ostu ja see veepump oli märgatavalt kallim kui näiteks toprani oma :roll: Mehhaanik arvas, et tegu praaktoodetega, mis kogemata minu kukrut tühjendada suutsid

Käisin siis hommikul töökojas ja panime auto käima, rihma peale vaadates just nende rullikute juures viskab rihm ka siis nö. kaheksat. Nüüd tuleb varuosapoega läbirääkimisi pidada... (tegu on suhteliselt maineka varuosapoega)

• Autor
comment_4153

Tänaseks siis nii kaugel asjad, et anti uus veepump, tehti rihmavahetus teist korda, auto sõidab paremini, kui varem kuid mingi ebameeldiv hääl, mis mind häirib kõlab kapoti alt. Võib-olla on asi üldse geneka laagris, veel ei tea, ühesõnaga lähiajal pean laskma uuesti lahti võtta ja vea üles laskma otsida. Lisaks vahetati ära käigukasti küljes tagumise käigu andur, nüüd töötavad ka tagurdamistuled. Salongituled ja tahhomeeter saadi ka tööle, kuid viimane lõpetas ikkagi koostöö peale mõningat ringisõitmist...

Ka Bavaria C II töötab kuid veel ei ole aega olnud, et sõita antennile järgi.

Lisaks on kohekohe õlivahetuse aeg

Ühesõnaga igav ei hakka

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.