Hüppa postitusse
Postitatud
comment_19894

Tere kaasfoorumlased,

on aeg teha ka enda hiljuti soetatud autost teema, et saaksid ka minu mured lahendatud ning autost jääks alles väike remondipäevik. Lisaks teretulnud kõik soovitused ja ettepanekud.

Ostetud sai ta päikesepaistelisel 23-ndal aprillil Jõhvist. Tegu on 1.6 liitrise M40 mootoriga BMW-ga. Värvuseks Alpinweiss II. Nunnu ja väle :P

Varustuse poolest hiilgav pole, peegleid liigutab elekter, katuseluuk on manuaalne. Vähemalt päike saab tuppa! Aga ka varustuse osas plaanis aega mööda uuendusi teha. Lisaks vajab ta varsti keretöid värvi uuendamise osas, on ka paar roostetäpikest. Plaanis on ta esialgu korda teha ning hiljem näitab ainult aeg, mis temast saab. Küll aga usun, et minu kätte jääb ta pikemaks ajaks.

ALPINWEISS II (218)

ANTHRAZIT STOFF (0274)

270 WIDER TYRES

350 HEAT PROTECTIVE GLASS, GREEN, ALL AROUND

400 SLIDING SUNROOF, MANUAL

428 WARNING TRIANGLE

510 HEADLIGHT BEAM-THROW CONTR. F LOW BEAM

556 EXTERIOR TEMPERATURE DISPLAY

652 BMW BAVARIA C II

680 MANUAL AERIAL

801 GERMANY VERSION

Mõned pildid hetkeseisust

33k3slv.jpg

2r3jl9w.jpg

2n0j76x.jpg

Päikest soovides,

Indrek

• Vastuseid 254
  • Vaatamisi 42tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Esiletõstetud vastused

comment_19161
Jah see nö helkurriba on tõesti ilus. Kui ta kunagi peaks mulle näppu sattuma siis miks ka mitte.

Mario, ma nüüd ei saanud täpselt aru, mis sa teada tahad? Jah seal pildil on neerud ja need neli rõngast käivad tulede ümber :wink: Tulede raamid on ka värvitud aga neid pildile ei pannud.

need 4 rõngast kõivad tulede ümber.originaalis need vist niklist või?igatahes läikivad? parandage kui ma eksin :lol:

• Autor
comment_19157

Eks sa proovi, seal ei ole mitte midagi rasket. Ei need ei käi raskelt ära ka, mõne nagaga on kinni. Mingit suurt muutust ma ei märganud peale nende värvimist, aga no parem ikka. Hella Blackide tegemisel värvitakse ka üldjuhul need ära, jääb rohkem smoked esiots autol :)

• Autor
comment_19156

Ma panen sulle pildi ka, hetkel on ta siis selline

33c2oua.jpg

Kui teravama pilguga vaadata siis on näha, et need rõngad seal ka mustad. Eelmise lehe peal selle mõlgi pilte vaadates näed, et enne olid need ringid mul ikka väga jubedad ja kooruvad jne. Selle kõik jama ma lihvisin muidugi enne värvimist maha ka.

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_18917

Aitäh Henrik! Sul ka :wink:

Üks küsimus ka, ma ise ei leidnud, aga kas mõni targem oskab öelda, kas UM ustele uusi hingesid ka pakub või neid kruve mis seal sees käivad? Mul nad nagisevad jubedasti ja käivad üles alla ka nagu Lamborghinil. Teine variant on mingilt emexi kaubalt ära lõigata korralikud hinged :roll: ?

Kas kellelgi teisel ei ole enda kupeega sarnast mure olnud?

Indrek

• Autor
comment_18820

Ma ise seda komplekti ei leidnud, ehk saad aidata lingi või muu säärasega?

Vahepeal üritasin siin ka vähe maalritöid teha ja peeglid valgeks värvida. Noh jah värvisingi aga see ju loomulikult ei tulnud meelde, et auto ei ole mul lumivalge. Vahe tuli päris suur ja nüüd ülehomme lähen konsulteerin värvijaga. :oops:

Aga arvan, et võtan natuke suurema töö siis juba ette ja peale peeglite lasen ka tagapõlle korda teha koos koobaste, karpide ja ehk veel mõne detailiga.

Dream oleks ta muidugi üleni ära liivapritsida ja siis ära teha, aga kahjuks selliseid võimalusi praegu ei ole. Niiet proovin siis nii enam-vähem, et talve üle elaks esialgu.

Indrek

• Autor
comment_18761

Täna võtsin auto veidi paljamaks enne kui ta maalri juurde läheb, et mõned kohad üle vaadata ning et hiljem üllatusi ei tuleks. Samuti ostsin värvi ära, loodetavasti sai õige.

2dc5svd.jpg

Tegin pisikese kingituse ka, vana vs uus :lol:

x3wns4.jpg

Tiibade alt nägi välja selline, parem kui ma esialgu arvasin

jqghgg.jpg

Kõige enam tekitavad muret need kohad... peale koputades mõnus pahtlihääl ka :mrgreen:

2czaqah.jpg

2urvvq0.jpg

Kuulmiseni,

Indrek

• 4 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_18393

Tere, pole ammu siia midagi kirjutanud.

Vahepeal said kriitilisemad kohad siis eemaldatud kerel.

- Karbid korralikud, aga said uue värvkatte ja kivikaitse

- Samuti sai keevitatud ja värvitud tagumine põll, mis oli ennem kilose pahtlikihi all

- Mõlkis tiivanurk on nüüd ka kenasti korras ning tiivaalused said uue määrdekihi peale

- Loomulikult alumised aknanurgad said keevitatud ja värvitud, need olid ennem mingisuguse võrgu ja pahtliga kokku sinna mökerdatud rooste peale :roll:

Eks ma panen varsti mingid pildid ka. Täna tuleb veel termostaat ära vahetada, kuna eile läks temp. andur kahtlaselt punaseks koguaeg :?

Lähiajal ka korralikum mootor peale.

Tervitades,

Indrek

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_18281

Aitäh positiivsete sõnade eest.

Lisaks mainin, et täna sai auto endale uued rehvid ka ette, kuna eelmised olid aastast 68' ja hoidsid väga vaevaliselt õhku enda sees. Mõõt sai sama, mis enne, 185/65 R15 ja tegu M/S-idega. Tagumised korralikud siiani. Ehk järgmine aasta kaalun natuke laiemaid.

• Autor
comment_18191

Täna õhtul sai siis mootor lõplikult maha võetud. Kuna töö käib põhimõtteliselt oma paljaste kätega siis muidugi aega nõudev töö. Lisaks on mul abiks paar ustavat sõpra. Kui nüüd kokku arvutada siis läks umbes 10 tundi +- arvestades seda, et süda sai maha võetud suhteliselt jupphaaval + mõned Heinekenid ja puhkepausid ka veel :)

Järgmine nädal edasi

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.