Hüppa postitusse
Postitatud
comment_19894

Tere kaasfoorumlased,

on aeg teha ka enda hiljuti soetatud autost teema, et saaksid ka minu mured lahendatud ning autost jääks alles väike remondipäevik. Lisaks teretulnud kõik soovitused ja ettepanekud.

Ostetud sai ta päikesepaistelisel 23-ndal aprillil Jõhvist. Tegu on 1.6 liitrise M40 mootoriga BMW-ga. Värvuseks Alpinweiss II. Nunnu ja väle :P

Varustuse poolest hiilgav pole, peegleid liigutab elekter, katuseluuk on manuaalne. Vähemalt päike saab tuppa! Aga ka varustuse osas plaanis aega mööda uuendusi teha. Lisaks vajab ta varsti keretöid värvi uuendamise osas, on ka paar roostetäpikest. Plaanis on ta esialgu korda teha ning hiljem näitab ainult aeg, mis temast saab. Küll aga usun, et minu kätte jääb ta pikemaks ajaks.

ALPINWEISS II (218)

ANTHRAZIT STOFF (0274)

270 WIDER TYRES

350 HEAT PROTECTIVE GLASS, GREEN, ALL AROUND

400 SLIDING SUNROOF, MANUAL

428 WARNING TRIANGLE

510 HEADLIGHT BEAM-THROW CONTR. F LOW BEAM

556 EXTERIOR TEMPERATURE DISPLAY

652 BMW BAVARIA C II

680 MANUAL AERIAL

801 GERMANY VERSION

Mõned pildid hetkeseisust

33k3slv.jpg

2r3jl9w.jpg

2n0j76x.jpg

Päikest soovides,

Indrek

• Vastuseid 254
  • Vaatamisi 42,1tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_16271

Sain siis täna kapoti alla ka vaadatud ja ainuke asi mis seal katki oli, oli mõra tuulekoja sees. Ülejäänud on välimine plekk, esipõll, esitiib, kapott, stange, stangetala. Mootor töötab ilusti.

Eks hoian edaspidiste tegemistega kursis.

• 1 kuu hiljem...
  • 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_15390

Vahepeal natuke käsitööd praktiseeritud. Seekord siis veetsin aega juhiistme korda tegemisele. Kuna korralike ringi ei liigu ja eriti kupee omi, siis tuli ligi võtta üks korralik doonor iste, millelt riie enda istmele ümber tõsta. Polnud varem seda tegelikult teinud, aga katsetuse mõttes sai proovitud ja mis seal salata, kergem, kui algselt tundus.

iste_algus.jpg lahtivotmine_a.jpg labipaistev_a.jpg

Doonor iste (touringult ja kõrvalistuja oma, kusjuures õnnekombel veel istmesoojendusega variant niiet ehk varsti saab seda nautida)

doonor.jpg kirjalipik.jpg istmesoojendusjuhe.jpg suvaline_jama_a.jpg

Aega läks, aga asja sai

tulemus.jpg

• 3 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_15144

Homme saabub siis selle auto jaoks ja ka minu jaoks tähtis päev ja annan auto ning võtmed maalri kätte. Nipet-näpet sai veel täna tehtud, liistud, pagasipolster ja mõned detailid maha võetud. Peale esiosa läheb tegemisse veel tagumine parempoolne koobas ja paar üksikut roostetäppi leidsin ka liistude alt.

Kui need asjad tehtud, siis tuleb juba edasi vaadata, kuidas värvimisega lood on. Aga kipun arvama, et kui juba siis juba ja lasen terve auto ära värvida. Muidugi pikalt on mind vaevanud see küsimus, et mis värvi... kas lasta värvida originaal mattvalge Alpinweiss II-ks või mitte. Kohati tundub mulle see värv veidi igav ja selle faktori peletamiseks olen mõelnud sinna pärlmutrit juurde segada lasta. Võib-olla mõnel siinkohal arvamus?

Kindlasti lisan ka reisist maalri juurde ja hetkeolukorrast varsti mõned pildid.

• Autor
comment_15142

Võib-olla sa nüüd liialdad :)

Ei tea, see värv näiteks, mis siin videos näha paneb mõtlema küll:

Muidugi ma kaalun veel hoolikalt enne kui lõppsõna annan.

Praegusel värvil poleks ka väga viga, kui ta korralikult tehtud oleks, aga seda ta pole lihtsalt.

comment_15141

Mina hääletaks tavavärvi poolt. Kameeleon oleks siis põhjendatud, kui tegemist oleks tuuningupilliga - 17 tolline RS all, kõht vastu maad jne. Kui on tegemist veel nn tavaseades tegelasega, siis võib kameeleon mõjuda veidi kohatult - selline omasooihara-värk tükib külge :oops:

• Autor
comment_15138

Viisin ta siis täna ära, ülevaatust küll pole, aga Politsei suhtus üllatavalt positiivselt asjasse. Peale seda käisin värvipoes meelt lahutamas, ja tõsi Alpinweiss II on siiski see, mida ma tahan. Vanad numbrid viisin ka ARKi ja esmaspäeval saan uued eurotähistega kätte.

Mõned jäädvustused

abe.jpg

abf.jpg

abg.jpg

abc.jpg

E30 nii väike õnneks, et kapott pole probleem pisikesse Berlingosse mahutada

abd.jpg

abh.jpg

Kuulmiseni

• 3 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_14953

Käisin eile maalri juures pilku peale ka viskamas ja siiani tubli töö tehtud. Kahjuks või õnneks on töö käigus nähtavale tulnud veel mõned kriitilisemad kohad, aga enamus neist ka juba töödeldud. Lisaks saab uue värvi ka mootoriruum.

Pildimaterjali peaks saama Aprillis.

• Autor
comment_14945

Päris maha pole mootor võetud, hetkel osaliselt juppe ja voolikuid jne.

Kui sa mõtled tuletaguste kohtade all seda plaati, mis aknapesuvedeliku paagi all näiteks on, siis need on ka nüüd juba 'uued', enne roostetasid jah ja eks avarii andis veel oma panuse neile.

Lanseka nurgad on need esimesed nurgad tõstekohtade juures?

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.