Hüppa postitusse
Postitatud
comment_21270

Tervist!

Kasutaja päris kaua aega olnud aga teemat pole siia veel olnud mahti teha...

Mootor: M40B18, 1783ccm, 83kw, pritsung, SOHC, bensiinikas...

Värv: metallik must

Tagavedu, manuaal, särgid värgid, el akente nupud (aknad siiski vändaga), Recaro sport-esiistmed, lisapidurituli, "kergelt" toonitud tagatuled ja suunatuled, sumps tal löristab, vähemalt pool kesklukku, katuseluuk, signa, immo, 4 ust, 6 akent, 2 tuhatoosi, kapott ja pagasnik. Kindalaegas on kaa...

Kuudist läheb käima.

Pildid:

atgaaactxy1mtzlayyufezklh2.th.jpg dscn1114copy.th.jpg atgaaad83liigww8lj196tgax1.th.jpg dscn1116td5.th.jpg

Vead:

benapump teeb hirmsat häält aga see savi.

Sooja mootoriga törtsutab käivitades ja mootor pole 2.5L, roolivõim on ja siis ei ole,

Mootoribloki põhja hoiab koos epoliim ja silikoon, Diffrist lekib õli ja see pole LSD. Sõidab bensiiniga, tahab kindlustust, talverehve jne :?:

Enda arvamus:

Ütleks, et üks parimaid mis mul olnud on, läheb näiteks paremini edasi kui Audi Coupe, mis mul oli 2.3

Rahul... 8)

Ahjaa, ja tegu on RaulA endise autoga :D

mTim

• Vastuseid 207
  • Vaatamisi 26,4tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Lisan siis siia ka, et täna sai Tartu Maakohtu Võru kohtumajja dokustaadid sisse antud. Eks näis, kuidas asjad edasi lähevad

• Vastulause väärteoprotokollile AB 0000000 Käesoleva vastulause sisuks on minu mittenõustumine väärteoprotokollis AB 1240524 tooduga. Soovin esitada omapoolseid tõendeid süütuse tõendamiseks – sünd

• Täna helistas kindlustus ja küsis mis politsei otsus on. Ütlesin, et ma jäin süüdi ja trahv. Vastuseks sain, et nemad küll selle otsusega nõus pole ja mu dokustaadid annavad nad oma juristile üle.

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_12201
Parem muidugi, lööb pildi selgeks kohe :) . Kas vahetasid klaasid või võtsid laki lakieemaldajaga maha?

mul ei ole originaalide vastu midagi, harjumatu on lihtsalt :D

täna ntx poest tulles kõndisin oma autost lihtsalt mööda :D:lol:

Ostsin siit foorumist uued tuled, need pirnialused jäid minu omad...

Nagu päris.

Ise toonitud tagatuled ei sobi mitte kuhugi minu arust :)

Kui on huvi tumedate tulede vastu siis soovitan tellida ebayst

http://cgi.ebay.de/RUCKLEUCHTEN-Crystal-SCHWARZ-3er-BMW-E30-FACELIFT-black-/140424700851?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r

Endal kunagi plaan tellida,aga millal seda ei tea.

need on päris kenad aga kuna niipalju tehnilist osa on vaja veel autol ära teha siis tuleb välimuse tegemist paraku ikka veel edasi lükata :P

• 2 kuud hiljem...
  • Autor
comment_10846

Must & Valge

IMGP3360%20%28Medium%29.JPG

Juttu ka veidi...

Starteri häda on hetkel kõige suurem ja aku vist peab ka uue vaatama kuigi alles aasta tagasi sai vahetatud aga nädalake seisab on tühi, mingi voolukala on ikka autol sees veel.

Muud nagu erilist ei olegi, kiired asjad on:

Starter

Siduri töösilinder

Salongi radikas

©arniirid jätkuvalt :arrow:

Sumpasse on ka kuhugile auk ilmunud, teeb hirmsat lärmi aga see on juba teisejärguline...

• 3 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_10556

nii kurvasti kohe, et tuleb vist auto talveks seisma jätta ja veel õue kah...

Kuskil remontida pole, kõik ulualused mis võimalikud, on mingeid saane täis :evil:

esimesel pildil on just kõige hullem asi, lansekas mädaneb ja see ei ole hea kuna siis varsti on praod sees ja ratad lääpas

Seda kohta pole seal pildil isegi näha, aga kaitsmebloki all jookseb suur mõra ja kui autole pähe istuda ja mõral näppu peal hoida siis on tunda kuidas mängib...

Kuradi kahju on küll aga ma ei näe lähitulevikus selliseid rahasid, et laiali lammutada ja keretöid tegema hakkata, kere on ikka suht otsakorral...

Kevad tuleb siis vaatab mis temast saab...

• 3 kuud hiljem...
  • Autor
comment_7912
mis seal tagaplaanil? tundub et miski renoveeritud või täitsa kasutamatta vanakooli defender?

teemas püsides , tuled tõesti paremad orinaalis , tänud Võru politseile :(

veljed ka asjalik valik , ega ei oska ölda palju ET ?

Jah, autode restaureerimisega tegelemegi...

Info kõik siin blogis: http://www.klassikarent.blogspot.com/

ET ei mäleta enam, sai vaatatud küll, oli vist 19

Või oli 13, krt hommikul veel mäletasin :D

EDIT: jah, näed keegi on vastanud juba, 13 oli ikkagi :D

• 1 kuu hiljem...
  • Autor
comment_6491

Väike google search:

Sõiduk

BMW 318I (1988)

Koht Aeg Roll Kannatanu sõidukikahju summa Õnnetuse vastaspool

Eesti Tallinn 08.10.2006 Kannatanu 639.12 EUR (10000.00 EEK) VOLVO 760 1982

Mis see 10000 kroonine kahju võis olla huvitav?

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.