Hüppa postitusse
Postitatud
comment_21514

BMW E30 316

Välja laske aasta siis 1990a aprill.

Värvuseks Briliantrot.

Välimus on orginaal.

Kere on sedaan.

Puuduvad üld lisad (aga on olemas esiudutuled.) vaikselt hakkan neid lisasi autole juurde panema.

Mootori tüübiks siis M40B16 73KW

Ostes oli läbi sõit umbes 244....

Auto on toodud eestise 2004 aastal ja olnud aint ühe omaniku käes sellise hea vanamehe käes kes on ikka seda hoidnud. Ja nüüd olen teine omanik kes selle iluduse eest hoolt kannab.

Igati aus ja viisakas masin suhteliselt ökopill väga rahul kütuse kuluga.

Pisi iluvead on aga no autol vanust ka piisavalt muidu kere tugev ja sile.

BMW hakkas tänu sellel huvitama mulle, et tädimehe vend ostis BMW ja siis tegi sellega sõitu mulle ja üldse avastasin et väga hea välimusega on E30 ja hakkasingi uurima BMW ajalugu jne. Siis hakkaski tekkima sõpru kes tegelevad BMW-dega. Ja siiani olen rahul sellega mis mulle meeldib ja E30 kallal on minu meeleset suht lihtne nokitseda.

Ja siin on pildid auto ajaloost minu käes kui olen teinud pilte jne

http://nagi.ee/photos/Marioz/sets/257481/429986/

Esimene päev kui auto sai ostetud

143933553770b7_o.jpg

1439335792f764_o.jpg

Ja mõned uuemad

143933655f5ec0_l.jpg

14393361fa78bd_l.jpg

14393363790aba_l.jpg

1439336764021a_l.jpg

14588013f8d848_l.jpg

Jõudu ja jaksu meile kõigile kes omavad E30 8)

• Vastuseid 421
  • Vaatamisi 52,9tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Kerejuhtmestikul on salongis riie ja kapotiall pvc vms.        Vaatan, et oled lõpuks otsuse ja unistuse täide viinud Võid vahvlit võtta nüüd.

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_10933

Hei

Nii vahepeal siis on vahetatud eest amort mille garantiist sain, kuna talve lõpus vahetatud tutikatest amortidest andis saba esimene juhi poolne.

Jube oli sõita juba kuna oleks merehaigeks jäänud.

Teha veel siis taga ratta laagrid alustan siis juhi poolsest kuna ikka tekitab üleliigset müra.

Mõtlen veel kas muretseda paremad vedrud ette ja natuke madalamaks masin või kannatan kevadeni ära, et mitte talvel roomata mõõda lund ja karter terveks jätta (M40 rõõmud).

Kui keegi on väga tark mees siis öelgu mis laager mul all võib taga olla. Kas suur või väike.

auto siis on ikka veel 90a aprill 316 (paberite järgi) taga jätkuvalt trummel pidurid.

• Autor
comment_10856

Nii nv sai tehtud suht keeruline töö 8)

Tagaratta laagri vahetus :twisted: kuna se mõlises juba väga palju taga.

Töö oli küll üle pika aja raske auto kallal, vajas ikka korraliku mõtlemist kodustes tingimustes. Väga vedas selle suure mutri avamisel mis tuli ilusti lahti ilma suurema viivitusega, kuna jh sellel oli ilusti plastik kork peal jne. Tänud Zhaftile ja MairoG kellega sai se töö tehtud :wink: Mingi aeg siis teine poole ka.

siis kui vana väljas lõpuks.

1699618518e9bf_m.jpg

Ja töö ajaks on vaja remondi jooki ka (seda siis norm piirides ehk üks pudel inimesele)

16996187d17abd_m.jpg

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_10678

Nii kas kellegil on pakkuda minu auto all olevatele velgedel seda keskmist korki (orginaal veljed on all bottel cup)

Ja kas äitah sõna eest on võimalik saada seda :arrow:

Ja asjatundja mehed öelge mis firma akut on mõtekas osta kuna endal aku juba nii läbi, et pisike miinus kraad ja aku juba nõrk.

Paksu lund ! :D

• 1 kuu hiljem...
  • Autor
comment_9985

Heips külarahvas !

Et nv-ks on siis tegevust otsitud kuna autol vajab õlivahetada ja rooligardaani soetasin ka parema vist aga kui ei siis täis remont sellele. Rooligardaan hetkene teeb ka jubedat kolinat kuna rist mega läbi :twisted: :twisted:

Vahepeal on ka pisi õnnetused juhtunud sai natuke lume valli sõidetud ja nüüd paremal poolel silmaga seda natuke näha. Põll vajab kohendamist 8)

17435449641874_l.jpg

• 2 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_9859

Heips

Nüüd tulevad kurvad uudised kena rulli kohta.

Et autoga sõidab nädala sees ema mul tööle ja tagasi ja teada siis küla teed on jubedad. sahad lükkavad ka nii kuidas ise arvavad heaks. Ehk jutt selles, et auto läks rööpase mis juhtis auto lumehange ja kohe põlle kõveraks.

Et võib pakkuda sirget põlle (kuigi jh parem hakkan vist seda tagasi sirgeks tegema kuna korralike põllesi ei leia) või keegi kes oskab sireks painutada jne 8)

1749834745262a_l.jpg

17498349e97a52_l.jpg

174983510e3267_l.jpg

• Autor
comment_9842

No olen aru saanud siis on kõik võimalik taastada, kuna ei ole murdunud plekki ehk teravaid murde.

Nv proovin töö ette võtta. Väikse kummi haamriga ja painutamise teel proovin järgi kas saab sirgemaks võimalik, et lasen natuke plekki soojemaks ka, et paremini painduks tagasi ma loodan :P Eks peab põlle eest ära ka võtma jne.

tööd igatahes on 8)

• Autor
comment_9837
Võta need lisajubinad ja see ropp esilisa küljest ära ja kaku auto küljes olles seda enne sirgemaks.

No auto küljes sikutan sirgeks jh.

Aga seda ropp esilisa ära ei võta kuna minule meeldib :twisted: oleks mul see orginaal väike liistakas olnud siis see oleks puru olnud ja kui oleks ma isegi IS lisa ostnud siis oleks aint pilpa meri. See volvo lisa on väga hästi painduv ja mul ei ole vahel kahju kui kuskile vastu riivan sellega aga IS lisaga oleks jälle suur raha puruks sõidetud.

Ma luban kui rikkaks saan siis ostan õige IS lisa :P

Ära pikka viha pea

:wink:

• Autor
comment_9835

No selleks ajaks võan jh kõik eest ära mis sellel põlle küljes on.

Eriti ei usu, et Is lisa on sama painduv kui se volvo lisa kuna volvo lisa või igatepidi keerdu keerata jne.

PEa valu teeb põlle sirgeks tegemisel see, et kuidas ma selle külje kalde õigeks saan :? kõrval istuja poole on välja surutud äärega hetkel :? KAs uduka juures välja poole sikutama ja samal ajal põlle külje pealt õrnalt sisse suruma.................. eks saab mõnus peavalu nv 8)

• Autor
comment_9775

Heips !

Nii sai natuke tegelda rulliga ja siis esipõlle viisakamaks teha 8) sain tunduvalt paremaks kui kõveraga sõita ringi. Vahepeal sain ka ühe maki tasuta ja täitsa ok parem heli kui eelmisel makil :P (kuigi harjumatu on see sinine ekraan aga lähi ajal vahetab valgus diodid ära ja siis kõik peaks punane olema )

Aga üllatusi tuli veel kuna viimasel ajal oli autol kiirendamisel vastik vibra taga sees ja pärast kadus ära. Viga oli siis selles, et üks rehv mõtles punni minna ja üllatus oli veel isegi krt traate oli näha kuigi suht korralikud rehvid naelad sees jne. Nüüd hetkel tagavara ratas all ja vibra enam ei ole :lol:

17498537859953_l.jpg

175333217f1e55_l.jpg

175331399c4837_l.jpg

17533141bf27ec_l.jpg

175331438b4e8a_l.jpg

1753312942f919_l.jpg

17533131b9622e_l.jpg

• Autor
comment_9769

Eks ole jh nii, et vahel võib kallimaks minna aga vahel võid võita :P niiöelda õnne värk :lol: minul see siis puudub. Uduka kumm on selle pärast ripakil, et uduka klaasi äär sai kannatada kui valli sõidedi sellega aga nii pea kui uuesti koju lähen eks näitan super liimi :twisted:

No kas nüüd päris viisakaks sain aga ei hakka vähemalt silma :lol: tahaks ikka eest ära võtta põlle ja siis seda togida ja painutada 8) Või siis kui rikkam olen siis ostan sirge põlle kui raatsin. Hetkel suurem mure on tagatiiva ääred :S tahavad vahetust täitsa läbi. Kevadel peab uued tiiva ääred ära ostma ja leidma inimese kes need ära vahetab ja värvib kuna mina keevitada ei oska ja lõigata nii täpselt. proovin talve kuidagi üle elada ja kevadel tegutsema hakkama.

• Autor
comment_9765

einar: aga mul ongi jama selles, et ei tea kus need ostetud on :P üks tuttav pakkus mulle, kuna ma küsisin kas midagi pakkuda ja sain ostetud käest kätte mitte kuskilt esindusest jne. kuigi no jh rehvi vaadates on kõik naelad alles. ennem olid ka sõitnud ühe talve vanema inimese käes.

comment_9763

Masteri toodangu kohta pole küll midagi halba öelda, peale põhjanaabrite ainsad kes minumeelest meie kliimasse rehvi oskavad toota, konnasööjate rehvid kõlbavad vastlapäeval liu laskmiseks. Müra võib ropp olla, aga seni kuni garantii kehtib on elu lill :P

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.