Hüppa postitusse
Postitatud

nii me siin renx320-ga mõtsime, et äkki kellegil on huvi kokku saada ja õhtu huvitavaks teha. :roll: räägime juttu, uurime puurime teiste masinaid jne. nagu see ikka käib :) et kes huvitatud ja millal sobix... siis poetage paar sõnakest siia :)

• Vastuseid 1,8tuh
  • Vaatamisi 283,6tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Ühineks ka, kui plaanis miski miiting teha. Niiet, kas üürime suure villa või keegi sheerib oma maja, kus ees ilmselgelt suur parkla, saunad jne?

• Polnud matut seekord 

• Loodame, et järgmine nädal on rohkem osavõtjaid 😉

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Mis kellapaiku seal tavaliselt kogunetakse ? :)

Vb tuleks ka täna :)

Muudetud , muutis grimes

Mul üks üritus samal ajal aga üritan läbi tulla :)

E:kohal

Muudetud , muutis karlk

Tundub, et täna autosid hulgim ja ise jäin seekord vähe hiljaks. Teinekord vähe varem töölt aga ära liikuma ning ka tulema üle vaatama oma silmaga  :)

Muudetud , muutis Tranter

Karlk tegi ka seekord pilte? Eelmisest kogunemisest tegid ka mõne klõpsu?

Kolm inimest, niipalju autosid. Väga head pildid. Visake kindlasti ka kalendri teemasse. Respekt fotograafile!  :beer:

• 3 kuud hiljem...

Talvel e30 vähe liikvel. Paari autoga vist pole mõtet koguneda. Ise olen muidu aastaringselt liikvel.

Ootame kevadet siis, olen siin uus ja esimene e30 sooritatud. Arvatavasti mingile kokkutulekule tahaks ka ilmuda :)

• 2 kuud hiljem...
  • 1 kuu hiljem...

Kui auto remondist kätte saab ja vihma ei tule, siis tuleks isegi :P

• 2 nädalat hiljem...

Kui ilm normaalseks keerab õhtul oleks ka isegi tulemas, kuigi ma reaalselt kedagi siit ei tea :D

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus