Yux323 Postitatud 23. aprill 2010 Jaga Postitatud 23. aprill 2010 kui minu oma lõpuks valmis saab siis äkki veeren ka mingi aeg platsi Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 24. aprill 2010 Jaga Postitatud 24. aprill 2010 seda nalja tuleks ka kiikama Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
matu665 Postitatud 26. aprill 2010 Jaga Postitatud 26. aprill 2010 Kuna järgmine kogunemine aset leiab? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Airi L Postitatud 26. aprill 2010 Jaga Postitatud 26. aprill 2010 Neljapäeval Mustika all parklas ma arvan Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Marko S Postitatud 27. aprill 2010 Jaga Postitatud 27. aprill 2010 Ma just päeva lugesin pealkirjast,et iga esmaspäev kell 20:00 @ Alekokk.Läksime Renx'i ja ühe rullika omanikuga veel sinna ja mis me nägime,ei ühtegi hingelist ? Aga neljapäeval kell 20 Mustika all või üleval parklas ? Ma siis venitaks tööjuures kella kaheksani,et tulen otse. Vaataks ka näod üle,ei tea ma ju foorumist kedagi. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 27. aprill 2010 Jaga Postitatud 27. aprill 2010 Ega tegelt võiks hakata küll uuesti A Le Coq areenale kogunema kui aint ilm lubab (soojemad riided selga siis) Kaua ikka seal maa aluses parklas passib 8) Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Airi L Postitatud 27. aprill 2010 Jaga Postitatud 27. aprill 2010 Seekord mina tulla ei saa Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
matu665 Postitatud 27. aprill 2010 Jaga Postitatud 27. aprill 2010 Ilmad ammu soojad 8) .Tuleks ka esimest korda siis nägu näitama. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 27. aprill 2010 Jaga Postitatud 27. aprill 2010 Olen platsis aga kas teeme siis ale coq-l või mustika all ? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Marko S Postitatud 27. aprill 2010 Jaga Postitatud 27. aprill 2010 Vaataks hommikul ilma pealt,kuidas asi on.Kui soe,siis võiks alekokil olla ja kui ikka puhub püksid jalast,siis võiks mustikas kah olla. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
klenn Postitatud 27. aprill 2010 Jaga Postitatud 27. aprill 2010 Katsun kohal olla Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
matu665 Postitatud 29. aprill 2010 Jaga Postitatud 29. aprill 2010 Ilma vaadates mustika siis it is? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Marko S Postitatud 29. aprill 2010 Jaga Postitatud 29. aprill 2010 Kurja,meil on EBK häng ka täna.Äkki teeks hoopis Sikupillis ? Me oleme ise seal muidu.Kuskil kella 20'st alates. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
matu665 Postitatud 29. aprill 2010 Jaga Postitatud 29. aprill 2010 Saame mustikas kõik kokku ja kulgeme siis ebk kogunemisele sikupilli kõik koos? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Marko S Postitatud 29. aprill 2010 Jaga Postitatud 29. aprill 2010 Nii. Ütleme nii,et mõne näo ja pildi ma kokku panin,aga mitte palju.Paari inimest tean,kes Sikupillist ka läbi käisid.Aga ülejäänud jäid võõraks.2 touringut oli veidi eemal. Aga järgmine kord peaks tegema mõne suurema ürituse,saaks ka teada,et kes on kes jne. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 2. mai 2010 Jaga Postitatud 2. mai 2010 Hei Kas on ka 6.mai kogunemine, võiks niisama muliseda jne 8) Mina olen kohal. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Marko S Postitatud 2. mai 2010 Jaga Postitatud 2. mai 2010 Oleneb kus kohtumine on ? Äkki veaks ennast siiski kohale,ühele õigele rullide kogunemisele.Ilmataadiga proovin rääkida,saab hea ilma. Kas mingisugune suurem kogunemine ka plaanis on suve alguse puhul ? Ma tean,et see kruiis on,aga lihtsalt selline suurem "parklahäng" ? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 2. mai 2010 Jaga Postitatud 2. mai 2010 http://foorum.e30club.org/viewtopic.php?t=15367&start=0 Siin teemas nagu üritaks arutada. Airi tegi otsa lahti ehk võtab vedu ka loodab ikka kuskiul juuni kuus midagi suuremat teha äkki Ja kui ilm lubab 8) 8) Päikest ///Mario Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 6. mai 2010 Jaga Postitatud 6. mai 2010 Tuleb välja, et täna on punase tänava risti hesburgeris kogunemine Mina olen kohal 8) 20:00 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ristot Postitatud 6. mai 2010 Jaga Postitatud 6. mai 2010 Tuleb välja, et täna on punase tänava risti hesburgeris kogunemine Mina olen kohal 8) 20:00 Punane tänav on selline kuumaastik et piin on seal liigelda aga kes teab, vb isegi kohal:D Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
MairoG Postitatud 6. mai 2010 Jaga Postitatud 6. mai 2010 Punane tänav on selline kuumaastik et piin on seal liigelda aga kes teab, vb isegi kohal:D Selge, siis mina enda autoga sinna ligi ei pääse Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 6. mai 2010 Jaga Postitatud 6. mai 2010 ära jonni saab küll mõõna järvevana otse suursõjamäe teele seal smuuli teele ja oledki kohal ja mina küll pole midagi hullu sellel teel näinud Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
MairoG Postitatud 6. mai 2010 Jaga Postitatud 6. mai 2010 ära jonni saab küll mõõna järvevana otse suursõjamäe teele seal smuuli teele ja oledki kohal ja mina küll pole midagi hullu sellel teel näinud Sinu auto on ju jeebik kah Mina aga pean isegi siledal teel valima, kus ma sõidan Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ristot Postitatud 6. mai 2010 Jaga Postitatud 6. mai 2010 Sinu auto on ju jeebik kah Mina aga pean isegi siledal teel valima, kus ma sõidan Ma käin seda punast mööda iga päev tõõle ja kõik augud on suht peas juba aga noh kui sõita keset teed siis saab suht edukalt ka madala autoga seal liigelda :twisted: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Tarmo Postitatud 26. mai 2010 Jaga Postitatud 26. mai 2010 Kas homme ka kogunetakse kuskil ? Ise arvatavasti EBK hängil lasnas Hesburgeri juures. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Soovitatud postitused
Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse
Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja
Loo konto
Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!
Registreeri uus kontoLogi sisse
Sul juba on konto? Logi siit sisse.
Logi kohe sisse