Bak Postitatud 12. mai 2009 Jaga Postitatud 12. mai 2009 Poliisiga tegemist ei olnud ja kõik liikusid seadusekuulekalt Üritus oli hea ja teinekordki Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 12. mai 2009 Jaga Postitatud 12. mai 2009 Aga siis hakkaks arutama suvest, et nagunii augustis tehakse töölt puhkused jne et siis sätiks selleks ajaks ühe väga suure kogunemise ja mõnusalt grilli jne, mingid mängud jne 8) et ma teeks siis uue teema selle kohta :wink: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
olev125 Postitatud 12. mai 2009 Jaga Postitatud 12. mai 2009 poliisi ei märganud küll kordagi kruiisi ajal sai ss oldud kaasreisija pähkli fusionis kui me piritalt lahkusime oli pirita teel üx rull politsei poolt peatatud. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
325IMAX26 Postitatud 12. mai 2009 Jaga Postitatud 12. mai 2009 Oli jah üks turing kinni võetud ja hiljem viidi see treila peal sealt minema millegi pärast :shock: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Sören Postitatud 12. mai 2009 Jaga Postitatud 12. mai 2009 Sain ka lõpuks pildid üles pandud... http://nagi.ee/photos/STalu/sets/199251/ Head vaatamist, ja tore oli! Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Laura Postitatud 12. mai 2009 Jaga Postitatud 12. mai 2009 Tubli töö, Sören! Head pildid! Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
rennu21 Postitatud 12. mai 2009 Jaga Postitatud 12. mai 2009 Kahju et lube hetkel pold, oleks ka väga tahtnud tulla. Kuid ehk mõni teine kord Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Allan L Postitatud 12. mai 2009 Jaga Postitatud 12. mai 2009 Väga tore üritus oli 8), ja Söreni pildid ka väga head. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 12. mai 2009 Jaga Postitatud 12. mai 2009 Sain ka lõpuks pildid üles pandud... http://nagi.ee/photos/STalu/sets/199251/ Head vaatamist, ja tore oli! kas suuremates mõõtudes pilte pole kuna paar üksikut sobivad üli hästi arvuti dp pildiks Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Marks Postitatud 12. mai 2009 Jaga Postitatud 12. mai 2009 1502 on muidugi super! Kas kellelgi on rohkem infi v.mõni link selle auto kohta. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
sake Postitatud 12. mai 2009 Jaga Postitatud 12. mai 2009 1502 on muidugi super! Kas kellelgi on rohkem infi v.mõni link selle auto kohta. see minu sõbra Junksi(Rait)auto, enne oli Pesuri aias see, hetkel seal originaal 1,6 moto, aga asi muutub lähinädalatel, nimelt ootab aiste vahele panemist USA varjandi E36 M3 mootor millel siis 180kW, kui arvestada, et auto originaal tühimass on natuke alla 1000kg, peaks päris lõbusa masina saama 8) Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Henrik Postitatud 12. mai 2009 Jaga Postitatud 12. mai 2009 Jaa, kenad pildid teil. Muuseas see 1502 jäi endal ka linnas silma juhuslikult, väga kena auto, klassika Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Sören Postitatud 12. mai 2009 Jaga Postitatud 12. mai 2009 kas suuremates mõõtudes pilte pole kuna paar üksikut sobivad üli hästi arvuti dp pildiks Anna teada mis pilte tahaksid suuremalt. Sören. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ryan Postitatud 13. mai 2009 Jaga Postitatud 13. mai 2009 Sai käidud esimest korda , katrsin hullemat kui asi tegelikult oli . Teema järgi arvates , et rullikad saavad kokku , kartsin näha suurte moosiriiulite , prügikott klaaside , leedu tuuningus masinaid :twisted: Tegelik vaatepilt oli aga supper kena 8) Hoopis selline tunne jäi , et mu oma auto on viimane peldik :oops: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 13. mai 2009 Jaga Postitatud 13. mai 2009 üritus oli super ! ruts ma arvan et mina tundsin end siiskit nati nigelamalt kuna endal too esipõll on ikka kõver tänu halbadele finants seisudele Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Airi L Postitatud 22. mai 2009 Jaga Postitatud 22. mai 2009 Kas see esmaspäev ( 25 mai ) ka keegi A LE Coq tuleb? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 22. mai 2009 Jaga Postitatud 22. mai 2009 ma võin kohale jalutada 8) kui juhuslikult vihma ei saja Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Airi L Postitatud 22. mai 2009 Jaga Postitatud 22. mai 2009 Ma leidsin oma telefonist mõned eelmise aasta kristiine palrklas tehtud kokkutuleku pildid.Muidugi halva kvaliteediga aga siiski :wink: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Yux323 Postitatud 22. mai 2009 Jaga Postitatud 22. mai 2009 Esmaspäeval on isegi võibolla mõeldav et tulen driftcar-iga kohale... eks paista... kui kruiisi pole siis on mõeldav... muidu väga ei viitsi Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 22. mai 2009 Jaga Postitatud 22. mai 2009 ei usu et kruisi teeb saaks lihtsalt kokku 8) Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Yux323 Postitatud 22. mai 2009 Jaga Postitatud 22. mai 2009 Noo siis võibolla mõtlen sellele isegi... Samas ei tea ju kedagi ja pole vist näindki pooli Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Tiit Postitatud 22. mai 2009 Jaga Postitatud 22. mai 2009 Mis siis muud kui kõigile nimesildid rinda ja auto küljeklaasile ka. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Airi L Postitatud 22. mai 2009 Jaga Postitatud 22. mai 2009 ehh...ega minagi eriti kedagi ei tea...tuleb lihtsalt tuttavaks saada :wink: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 22. mai 2009 Jaga Postitatud 22. mai 2009 ma oleks kohal Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Lauri_L Postitatud 23. mai 2009 Jaga Postitatud 23. mai 2009 Viimane seltskondlik üritus jäi mul töö tõttu vahele, sel esmaspäeval aga vaba, astun arenalt läbi! Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Soovitatud postitused
Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse
Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja
Loo konto
Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!
Registreeri uus kontoLogi sisse
Sul juba on konto? Logi siit sisse.
Logi kohe sisse