Hüppa postitusse
Postitatud

nii me siin renx320-ga mõtsime, et äkki kellegil on huvi kokku saada ja õhtu huvitavaks teha. :roll: räägime juttu, uurime puurime teiste masinaid jne. nagu see ikka käib :) et kes huvitatud ja millal sobix... siis poetage paar sõnakest siia :)

• Vastuseid 1,8tuh
  • Vaatamisi 283,6tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Ühineks ka, kui plaanis miski miiting teha. Niiet, kas üürime suure villa või keegi sheerib oma maja, kus ees ilmselgelt suur parkla, saunad jne?

• Polnud matut seekord 

• Loodame, et järgmine nädal on rohkem osavõtjaid 😉

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Aga siis hakkaks arutama suvest, et nagunii augustis tehakse töölt puhkused jne et siis sätiks selleks ajaks ühe väga suure kogunemise ja mõnusalt grilli jne, mingid mängud jne 8) :D

et ma teeks siis uue teema selle kohta :wink:

poliisi ei märganud küll kordagi kruiisi ajal :D sai ss oldud kaasreisija pähkli fusionis :D kui me piritalt lahkusime oli pirita teel üx rull politsei poolt peatatud.

1502 on muidugi super! Kas kellelgi on rohkem infi v.mõni link selle auto kohta.

1502 on muidugi super! Kas kellelgi on rohkem infi v.mõni link selle auto kohta.

see minu sõbra Junksi(Rait)auto, enne oli Pesuri aias see, hetkel seal originaal 1,6 moto, aga asi muutub lähinädalatel, nimelt ootab aiste vahele panemist USA varjandi E36 M3 mootor millel siis 180kW, kui arvestada, et auto originaal tühimass on natuke alla 1000kg, peaks päris lõbusa masina saama 8)

Jaa, kenad pildid teil. Muuseas see 1502 jäi endal ka linnas silma juhuslikult, väga kena auto, klassika :)

kas suuremates mõõtudes pilte pole kuna paar üksikut sobivad üli hästi arvuti dp pildiks

Anna teada mis pilte tahaksid suuremalt.

Sören.

Sai käidud esimest korda , katrsin hullemat kui asi tegelikult oli .

Teema järgi arvates , et rullikad saavad kokku , kartsin näha suurte moosiriiulite , prügikott klaaside , leedu tuuningus masinaid :twisted:

Tegelik vaatepilt oli aga supper kena 8)

Hoopis selline tunne jäi , et mu oma auto on viimane peldik :oops: :D

üritus oli super ! :)

ruts ma arvan et mina tundsin end siiskit nati nigelamalt kuna endal too esipõll on ikka kõver tänu halbadele finants seisudele :cry:

• 2 nädalat hiljem...

Ma leidsin oma telefonist mõned eelmise aasta kristiine palrklas tehtud kokkutuleku pildid.Muidugi halva kvaliteediga aga siiski :wink:

1055796794ccb9_o.jpg

1055796595ee51_o.jpg

105579619434ed_o.jpg

10557959e837d8_o.jpg

105579575e0dd0_o.jpg

Esmaspäeval on isegi võibolla mõeldav et tulen driftcar-iga kohale... eks paista... kui kruiisi pole siis on mõeldav... muidu väga ei viitsi :D

Noo siis võibolla mõtlen sellele isegi...

Samas ei tea ju kedagi ja pole vist näindki pooli :D

Viimane seltskondlik üritus jäi mul töö tõttu vahele, sel esmaspäeval aga vaba, astun arenalt läbi!

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus