Hüppa postitusse
Postitatud

nii me siin renx320-ga mõtsime, et äkki kellegil on huvi kokku saada ja õhtu huvitavaks teha. :roll: räägime juttu, uurime puurime teiste masinaid jne. nagu see ikka käib :) et kes huvitatud ja millal sobix... siis poetage paar sõnakest siia :)

• Vastuseid 1,8tuh
  • Vaatamisi 283,6tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Ühineks ka, kui plaanis miski miiting teha. Niiet, kas üürime suure villa või keegi sheerib oma maja, kus ees ilmselgelt suur parkla, saunad jne?

• Polnud matut seekord 

• Loodame, et järgmine nädal on rohkem osavõtjaid 😉

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Kas keegi pole piisavalt pädev, et rääkida politseiga meie kogunemisest? Selgitada, et mingit tänavaralli ja streetrace pole plaanis teha ning kõik liiklevad vastavalt reeglitele. :roll: Kuna suurema kogunemise korral on juhtunud, et kui pole midagi räägitud tulevad nad ise uurima...

Võiks ka selle kruiisi läbi rääkida, sellesmõttes, et kõik prooviks ikka üksteist oodata ka muidu juhtub see, et osad kaovad ära jne. Proovime teiste peale ka mõelda :wink:

Mis see politsei asi on kui seal parklas ilusti pargitakse ja juttu räägitakse ? Kuigi alati samas on inimesi kellel vaja esineda ja siis võib küll keegi pahaseks saada.Ei usu eriti,et sinna üle 20 auto kokku tuleb.

Sellisel kellaajal pole vast mõistlik hakata mingeid ummikuid korraldama,et kedagi järgi oodata,lihtsam on enne liikumist marsuut kõigile teatavaks teha ja siis vastavalt fooridele omas tempos sõita niipalju koos kui võimalik.

No kui ma tulen siis mazdaga, nii et ärge maha lööge :D

ei löö keegi, vaataks ka rahva üle... kui masinat kokku ei saa siis volvoga :D

Peaks ka end kokku võtma ja peale talve pidurikettad puhtaks sõitma :twisted:

Te seda oma suuremat kokkutulekut ei taha teha hoopis nädalavahetusel :D

Nädalasees mõningad äkki kaua tööl või peale tööd ei viitsi.

ma ka selle po9oolt rohkem et nv teha kogunemine,endal koguinemistele mitte jõumise põhjuseks ajapuudus nädala sees :)

No kui ma tulen siis mazdaga, nii et ärge maha lööge :D

No krt kui mu varustaja kohal siis tuleb ka tulla, sest areguplaan vaja läbi rääkida ( sul ju 141 kw ripakil, mis ootab kapotealla istutamist :wink: ) :D:D:D

@coby - kuid 11-ks juba päris paljud lubanud tulla :D

Kahjuks või õnneks kehtib ka siin enamuse hääl

njaaaa....

eks selgub kas ka tulen...

samas pole kordagi veel käinud ega näinud... niiet teoorias ju võiks...

aga ei tea kas hakkan enda autoga tulema... vb 5-sega...

njaaaa....

eks selgub kas ka tulen...

samas pole kordagi veel käinud ega näinud... niiet teoorias ju võiks...

aga ei tea kas hakkan enda autoga tulema... vb 5-sega...

Nu ürita ikka tulla.

Rullik oleks ikkagi sümboolsem :wink:

No krt kui mu varustaja kohal siis tuleb ka tulla, sest areguplaan vaja läbi rääkida ( sul ju 141 kw ripakil, mis ootab kapotealla istutamist :wink: ) :D:D:D

No sinule teeme kohe hinna heaks ! ::D:

Kas Arenal parkimine toimub lihtsalt üksteise kõrvale? Ja palun siis BMW mitteomanikel E30 vahele mitte parkida rikub nagu üldmulje ära :roll: :D

Kas Arenal parkimine toimub lihtsalt üksteise kõrvale? Ja palun siis BMW mitteomanikel E30 vahele mitte parkida rikub nagu üldmulje ära :roll: :D

Nii on välja kujunend jah et pargitakse üksteise kõrvale. Jätab hea mulje :D

Ma ei usu et hakatakse vahele parkima. Siiamaani pole veel tehtud :D

AchtungAchtung :ÄRGE UNUSTAGE ET 11 MAI KOGUNEMINE A Le Coq areenal kell 19:00

palun tulla kõigil kelle võimalik, võiks saada vähemlat 10 E30 autot kokku ja siis hiljem väike kruis 8)

kaasa võtta hea tuju ja abivalmis sõnad :)

Püüan ka kohal olla :D

Hakkab looma. Vb saab ka sind kuskil mojal näha kui hr. pesuri juures :D

eeem. kui keegi mingeid autose mahtuvaid juppe tahab siis võin need kaasa haarata, nimekiri on mu varuosade teemas

Tuletan meelde, et enne esmaspäeva tasuks enda auto turvavarustus jms ka üle vaadata!

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus