ander Postitatud 1. mai 2009 Jaga Postitatud 1. mai 2009 Mul need ajad lihtsalt möödas kui oli äge üksteise taga sõita mööda linna aga kui ma saan tulla ja teie kruiisimise ajal plaanin ka kodupoole minna,eks ma siis võin ju koos teistega sõita :wink: Vahel küll meeldib üksi ringi kruiisida aga selleks teine auto 8) Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Bak Postitatud 1. mai 2009 Jaga Postitatud 1. mai 2009 Kas keegi pole piisavalt pädev, et rääkida politseiga meie kogunemisest? Selgitada, et mingit tänavaralli ja streetrace pole plaanis teha ning kõik liiklevad vastavalt reeglitele. :roll: Kuna suurema kogunemise korral on juhtunud, et kui pole midagi räägitud tulevad nad ise uurima... Võiks ka selle kruiisi läbi rääkida, sellesmõttes, et kõik prooviks ikka üksteist oodata ka muidu juhtub see, et osad kaovad ära jne. Proovime teiste peale ka mõelda :wink: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ander Postitatud 1. mai 2009 Jaga Postitatud 1. mai 2009 Mis see politsei asi on kui seal parklas ilusti pargitakse ja juttu räägitakse ? Kuigi alati samas on inimesi kellel vaja esineda ja siis võib küll keegi pahaseks saada.Ei usu eriti,et sinna üle 20 auto kokku tuleb. Sellisel kellaajal pole vast mõistlik hakata mingeid ummikuid korraldama,et kedagi järgi oodata,lihtsam on enne liikumist marsuut kõigile teatavaks teha ja siis vastavalt fooridele omas tempos sõita niipalju koos kui võimalik. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
C4V6 Postitatud 1. mai 2009 Jaga Postitatud 1. mai 2009 No kui ma tulen siis mazdaga, nii et ärge maha lööge Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
sake Postitatud 1. mai 2009 Jaga Postitatud 1. mai 2009 No kui ma tulen siis mazdaga, nii et ärge maha lööge ei löö keegi, vaataks ka rahva üle... kui masinat kokku ei saa siis volvoga Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ryan Postitatud 1. mai 2009 Jaga Postitatud 1. mai 2009 Peaks ka end kokku võtma ja peale talve pidurikettad puhtaks sõitma :twisted: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
hiis Postitatud 1. mai 2009 Jaga Postitatud 1. mai 2009 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
coby Postitatud 2. mai 2009 Jaga Postitatud 2. mai 2009 Te seda oma suuremat kokkutulekut ei taha teha hoopis nädalavahetusel Nädalasees mõningad äkki kaua tööl või peale tööd ei viitsi. ma ka selle po9oolt rohkem et nv teha kogunemine,endal koguinemistele mitte jõumise põhjuseks ajapuudus nädala sees Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
tito santuario Postitatud 2. mai 2009 Jaga Postitatud 2. mai 2009 No kui ma tulen siis mazdaga, nii et ärge maha lööge No krt kui mu varustaja kohal siis tuleb ka tulla, sest areguplaan vaja läbi rääkida ( sul ju 141 kw ripakil, mis ootab kapotealla istutamist :wink: ) :D:D Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Bak Postitatud 2. mai 2009 Jaga Postitatud 2. mai 2009 @coby - kuid 11-ks juba päris paljud lubanud tulla Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 2. mai 2009 Jaga Postitatud 2. mai 2009 @coby - kuid 11-ks juba päris paljud lubanud tulla Kahjuks või õnneks kehtib ka siin enamuse hääl Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Yux323 Postitatud 3. mai 2009 Jaga Postitatud 3. mai 2009 njaaaa.... eks selgub kas ka tulen... samas pole kordagi veel käinud ega näinud... niiet teoorias ju võiks... aga ei tea kas hakkan enda autoga tulema... vb 5-sega... Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
P2hkel Postitatud 3. mai 2009 Jaga Postitatud 3. mai 2009 Tule ikka 3mesega. :wink: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 3. mai 2009 Jaga Postitatud 3. mai 2009 njaaaa.... eks selgub kas ka tulen... samas pole kordagi veel käinud ega näinud... niiet teoorias ju võiks... aga ei tea kas hakkan enda autoga tulema... vb 5-sega... Nu ürita ikka tulla. Rullik oleks ikkagi sümboolsem :wink: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
C4V6 Postitatud 3. mai 2009 Jaga Postitatud 3. mai 2009 No krt kui mu varustaja kohal siis tuleb ka tulla, sest areguplaan vaja läbi rääkida ( sul ju 141 kw ripakil, mis ootab kapotealla istutamist :wink: ) :D:D No sinule teeme kohe hinna heaks ! :: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Bak Postitatud 3. mai 2009 Jaga Postitatud 3. mai 2009 Kas Arenal parkimine toimub lihtsalt üksteise kõrvale? Ja palun siis BMW mitteomanikel E30 vahele mitte parkida rikub nagu üldmulje ära :roll: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 3. mai 2009 Jaga Postitatud 3. mai 2009 Kas Arenal parkimine toimub lihtsalt üksteise kõrvale? Ja palun siis BMW mitteomanikel E30 vahele mitte parkida rikub nagu üldmulje ära :roll: Nii on välja kujunend jah et pargitakse üksteise kõrvale. Jätab hea mulje Ma ei usu et hakatakse vahele parkima. Siiamaani pole veel tehtud Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 5. mai 2009 Jaga Postitatud 5. mai 2009 AchtungAchtung :ÄRGE UNUSTAGE ET 11 MAI KOGUNEMINE A Le Coq areenal kell 19:00 palun tulla kõigil kelle võimalik, võiks saada vähemlat 10 E30 autot kokku ja siis hiljem väike kruis 8) kaasa võtta hea tuju ja abivalmis sõnad Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
325IMAX26 Postitatud 6. mai 2009 Jaga Postitatud 6. mai 2009 Püüan ka kohal olla Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 6. mai 2009 Jaga Postitatud 6. mai 2009 Püüan ka kohal olla Hakkab looma. Vb saab ka sind kuskil mojal näha kui hr. pesuri juures Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Airi L Postitatud 6. mai 2009 Jaga Postitatud 6. mai 2009 tore et nii palju huvilisi on...ärge siis esmaspäeva maha magage :wink: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Yux323 Postitatud 6. mai 2009 Jaga Postitatud 6. mai 2009 vb tulen kohale küll... aga cruisil ilmselt ei osale... Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
C4V6 Postitatud 6. mai 2009 Jaga Postitatud 6. mai 2009 eeem. kui keegi mingeid autose mahtuvaid juppe tahab siis võin need kaasa haarata, nimekiri on mu varuosade teemas Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
siimh Postitatud 6. mai 2009 Jaga Postitatud 6. mai 2009 95% kindel tulija Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
keemik87 Postitatud 6. mai 2009 Jaga Postitatud 6. mai 2009 Olen kohal kui mu rallikas mind alt ei vea :twisted: :twisted: :twisted: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Soovitatud postitused
Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse
Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja
Loo konto
Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!
Registreeri uus kontoLogi sisse
Sul juba on konto? Logi siit sisse.
Logi kohe sisse