Hüppa postitusse

320i (2,5-M50B25) Turbo '90 - KUKS

• Vastuseid 210
  • Vaatamisi 53,4tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Esiletõstetud vastused

Esituled tavalised ilma naerusuuta ja tehtud Hella Black-ks, "ingli silmadega" ? Või mingi järelturu värk. Pean silmas just lähitulede elemente. :roll:

Esituled tavalised ilma naerusuuta ja tehtud Hella Black-ks, "ingli silmadega" ? Või mingi järelturu värk. Pean silmas just lähitulede elemente. :roll:

Pakun aftermarketit aga jah, endal tekkis sama küsimus.

Mihklil olid ka ühed aftermarketid, mingi aeg olid need isegi siin vist foorumis müüa, aint klaas/klaasid katki. Pean silmas, siis selliseid cabpics08007.jpg

Uploaded with ImageShack.us

• Autor

depo tuled on.samad mis mul varem ees olid,aga tegin ise blackideks. täistule klaasivahetasin ära ja panin e21/e12 täistuleklaasi. sobib paremini,vähemalt minu arust. :)

Nagu narkomaani silmad on need esituled, pupill hästi suur ja silmavalge osa puudub pmst. Muidu paistab tulevat väga asjalik rullikas. Veljed on maasikad;)

• 3 nädalat hiljem...
  • Autor

Sai siis täna selline asi omale soetatud :D

Foto0061.jpg

Foto0062.jpg

Hind oli lihtsalt nii hea,et ei saanud jätta ju võtmata--- 50EUR-i :(

ja seda siis komplektse diffrina,aga sisu läheb mu enda omasse,kuna ülekanne polnud mulle sobilik.

sai ka lahti võetud.Kettad enam vähem,aga kui keegi soovitab,et kust saaks hea hinnaga uued kettad,siis paneks sisse :)

nüüd saad ikka kaks joont 8)

Asfaldil laseb ju nii sama ka kaks sirget joont maha :roll:

Või tavalise difriga ei lase ?

Asfaldil laseb ju nii sama ka kaks sirget joont maha :roll:

Või tavalise difriga ei lase ?

tavalisega, maru ei lase ikka küll.

ruts, kui sõidad diisliga, siis ikka saab kaks joont maha ka lahtisega :D

teine variant on jäiga vedrustusega, mina endaomaga saan lahtisega

kaks joont maha ilma probleemita :)

Vedela vedruga on see ühe joone probleem....

Seda minagi ! Sai lihtsalt provitud kunagi kuival asfaldil .

Märjaga kiirendada aga on suht mõtetu , siis käib ikka üks ratas ja seda ka lihtsalt tühja .

Kas olid see sina kella 15.15 paiku Tartus kino Ekraani juurest sõitsid möödà?

Kui olid sina siis väga ilus auto ja väga head hääled.

• Autor

täna siis rullisin tagumised koopad ära ja nüüd läheb 215/45 rehv ilusti alla :D isegi 225 kannataks panna:D

• Autor

kuna compacti tagasild on laiem kui e30-ne oma ja juba 35-se ET-ga velg hoiab suht väljas.

aga ette ei kannata samas suurema et-ga velge panna.

• 2 kuud hiljem...
  • Autor

Polegi juba ammu kirjutanud.

Muidugi pole ka auto juures midagi toimunud, kogu aja prakitliselt seisnud varjuall, kuna hetkel pole lihtsalt aega tegeleda. Kooli lõpetamine ja nüüd väga pikad tööpäevad võtsid oma aja ära :P

siiski on paar anomaaliat tekkinud. kas tagasi vool on umbes või paneb rõhuregulaator villast,aga kütuse surve on meeletu nii,et pumbal on raske kohe ning segu on ka meeletult rikas.

Peab leidma ikka aja ja masina korralikult käima saama.

Ahjaa. LSD on nüüdseks muidugi paigaldatud 8)

Vaata paagis olev tagasivool üle ehk puhu tagasivoolu toru läbi.

Paagis oleva tagasivoolu ummistus tundub E30 tüüpviga olevat,

vähemalt minul on olnud 2-e sellise E30-nega tegemist millel on sama tagasivoolu viga olnud.

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.