Selleks et kõik ausalt ära rääkida tuleb alustada algusest.
Toredal krooni ajal sai E30-neid omatud hulgi, siis ei maksnud nad ka suurt midagi, kôige suurem summa vist oli pea tuhande krooni juures mis sai makstud E30 eest.
Vahepeal on ka paar "raibet" ja "projekti" olnud aga need on kiirelt juppideks läinud või uue omaniku leidnud.
Nüüd kui E30 hind on kohati pea kümnekordistunud sattus läbi mingi lolli juhuse minu kätte üks E30 318i .
Valge E30 318i , sedaan
Roheline sisu
Manuaalsed aknad
16" valuvelg
Eestis on auto alates selle aasta algusest ja mina siis eestis teine omanik.
Tulnud on auto soomest ja ennem seda siis kodumaalt saksast. Nii palju kui praegu uurida olen saanud siis tundub et olengi antud auto neljas omanik aga see on veel täpsustamisel.
Autoga kaasas oleva manuali service osa on täidetud suhteliselt piinliku täpsusega ja kirjade järgi vajab varsti õli vahetust , kellal 275 ...
Kapoti all puhta mootori kôrval BMW kirjadega aku ja pagasnikus isegi komplektne tööriista sahtel.
Kerel leidub rooste kohti, läbiv kahjustus on juhipoolsel esimesel karbi otsal mis vajaks keevitust.
Näha on, et millalgi on autot värvitud sest küljed paistavad värskemad ja kerge tooni erinevus on sees.
Hetkel on auto komplektsusest puudu esimesed tulede kojamehed ja mootorid mis eelmisel omanikul peaks kuskil alles olema ja kui leiab siis saab need ka külge.
Suuremad vead siis :
Juhipoolne esimene karbi nurk
Juhi iste väsinud, riie katki, soendus ei toimi.
Sumbutaja vajab keevitust
Differ undab ôrnalt
Armatuur pragusid täis
Väiksemaid vigu :
Erinevad pirnid vajavad vahetust salongis ja môni ka väljapool
Klaasipesu süsteem toimib poolikult
Pindmine rooste
Vin koodi järgi tehtud otsing annab lisade alla atm kasti kuigi auto on manuaal , et kui keegi seda kommenteerida oskab siis aga palun.
Kevad koputab uksele 🙂
Sai soetatud "uus" esipõll.
Põlle lisa vajab natukene remonti.
Proovin remondi käigus ära kaotada lisal kõik nähtavad kinnitused, hetkel veel pole kindel
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus
Selleks et kõik ausalt ära rääkida tuleb alustada algusest.
Toredal krooni ajal sai E30-neid omatud hulgi, siis ei maksnud nad ka suurt midagi, kôige suurem summa vist oli pea tuhande krooni juures mis sai makstud E30 eest.
Vahepeal on ka paar "raibet" ja "projekti" olnud aga need on kiirelt juppideks läinud või uue omaniku leidnud.
Nüüd kui E30 hind on kohati pea kümnekordistunud sattus läbi mingi lolli juhuse minu kätte üks E30 318i .
Valge E30 318i , sedaan
Roheline sisu
Manuaalsed aknad
16" valuvelg
Eestis on auto alates selle aasta algusest ja mina siis eestis teine omanik.
Tulnud on auto soomest ja ennem seda siis kodumaalt saksast. Nii palju kui praegu uurida olen saanud siis tundub et olengi antud auto neljas omanik aga see on veel täpsustamisel.
Autoga kaasas oleva manuali service osa on täidetud suhteliselt piinliku täpsusega ja kirjade järgi vajab varsti õli vahetust , kellal 275 ...
Kapoti all puhta mootori kôrval BMW kirjadega aku ja pagasnikus isegi komplektne tööriista sahtel.
Kerel leidub rooste kohti, läbiv kahjustus on juhipoolsel esimesel karbi otsal mis vajaks keevitust.
Näha on, et millalgi on autot värvitud sest küljed paistavad värskemad ja kerge tooni erinevus on sees.
Hetkel on auto komplektsusest puudu esimesed tulede kojamehed ja mootorid mis eelmisel omanikul peaks kuskil alles olema ja kui leiab siis saab need ka külge.
Suuremad vead siis :
Juhipoolne esimene karbi nurk
Juhi iste väsinud, riie katki, soendus ei toimi.
Sumbutaja vajab keevitust
Differ undab ôrnalt
Armatuur pragusid täis
Väiksemaid vigu :
Erinevad pirnid vajavad vahetust salongis ja môni ka väljapool
Klaasipesu süsteem toimib poolikult
Pindmine rooste
Vin koodi järgi tehtud otsing annab lisade alla atm kasti kuigi auto on manuaal , et kui keegi seda kommenteerida oskab siis aga palun.
Muudetud , muutis ervin