Hüppa postitusse
Postitatud
comment_108592

Pisikene unistus alati hinges olnud, et vōiks omada üht e30 bmw. Nüüd see unistus täidetud sai. Ühel ōhtul vana tuttavaga juttu puhudes tuli välja et tal seisab üks pill aianurgas ja ta ise tegeleb krossiga, et ss pole aega bmw ehitada. Mōeldud tehtud, sōitsin kohale ja panime pilli käima, maksin raha ja vedasin ta endale koju??Autost ss niipalju et tulnud on ta soomest, eestisse arvele vōttis ta sōber ja asendas selle eelmise 2,5 mootori 2,7 strokeri vastu. 2,7 stroker on ss lastud ise teha Viljandi meestel. Nyyd seisis auto pisikeses ajahädas aga juba Täna viin ta ära värvimisse kus paigaldatakse uus esitiib ja veel nipet näpet. Alustuseks ss niipalju, et minekut on aga on ka palju tööd?Veel on autol pisikesed käiguvahed ja tehtud differ. Paigadatud mingi (bilsu) amordid, nii ette kui taha. Istmed ootavad samamoodi ōmbleja kätt.  Enda poolt sai peale pandud korralik makk ja selle taha aretatud korralik 1200 w woofer. Isu on teha autot suur, kuna nyydseks on olemas kōik jupid, alustades udutuledest ja lōpetades tagatiivaga.Siit foorumist olen palju saanud abi ja noh sealt ka mōte et teeks endale kh pisikese teema :) Sooviks ss veel selle aasta raames osaleda rullide kokkutulekul?? Panin mōned pildid kh, et poleks ainult tühja loba?? Esimene pilt ss auto esimene nägemime ja sealt edasi juba kodujuures. 

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Esiletõstetud vastused

comment_110064

Ei saa aru või ei taha. Keegi ei norigi, et sul mootor seal vahel on selle originaal käki asemel, vaid sa paned mudeliks kuulutuses 325. Mudel jääb samaks lõpuni mis ta tehasest olenemata mis sinna vahele on pandud.

Tehase tõupuhta 325 hind on kordades suurem 316st lihtsalt. Mudelitel on ka kõigele lisaks omad eripärad jne. 

comment_110097

Vabalthingavale on 3" toru ikka päris suur tegelt. Mul uuema tüübi 2.8 ja summuti pükstest alates 2.5" koos mingi reso ja lõpupütt mingi 2raudne spordikas. Ütleme nii,et tühikäigul vaikne ja sõites saab ikka maanteel juttu ka ajada telefoniga. Tühjaks vajutades muidugi röögatab ?

• Autor
comment_110102

Hakksin ss vennaga vaatama mis jama, vajutad siduri alla ja kaob ära mootris selline ōrn klops . Sai kohe targemate poole sōidetud ja sea selgus, et sidurisurve laager pekkis. Aga kui tahad sōita pead investeerima kh ?Auto läheb teisipäeval remonti, ss vaadatakse üle mis seal seda häält teeb ! Praegu ilm on ilus tuleb cabriol katus maha vōtta ja ringi tuisuta ??

comment_110124

3" on ikka ilmselgelt suur sellele mootorile, see pigem vähendab võimsust, kuna vabalthingav mootor vajab nn. vastusurvet et normaalselt töötada. Jah hääl on küll 3" võimsam ja see läbi tundubki, et pill käib paremini edasi. 2,5" oleks rohkem kui küll sellele mootorile.

• 4 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_110930

ÜleÜle eile oli see päev kus sai see auto maha myydud. Müügi pōhjuseks on puuduv garaaz kus autot hoida. Meeletult vinge kogemus on omada sellist autot ja sōita vaikselt tänaval ja märgata kuidas inimsed vaatavad ja isegi vastutulles pöialt viskavad. Kahjurōōm tuli juba tund peale auto myyki ja küsimus endale et miks sa selle auto ära myysid ka kohe. Hinnaks ss 3200e. Möödus täpselt 24 h kui helistab uus omanik ja tema lause esimesed sōnad on, MA TOON AUTO TAGASI TAHAN RAHA TAGASI. Ma muidugi sattusin jumala paanikasse, et mis nyyd.( Auto läks minukäest nii, et polnud tal viga mitte kui midagi. 2 nädalat enne myyki sai vahetatud veel tosool ja sōbra soovitusel sai pandud uus visko mis oli juba eelnevalt ostetud.Ütlen kohe siin kohal ära et auto pole minu käes kunagi keema läinud. Peale tosooli vahetus sōitsime ise veel umbes 300 km. Asi oli täielikult korras.)Tagasi eelneva juurde. Peale seda esimest lauset istusin maha ja kuulasin ära mis ss autoga juhtus. Lendas temal kesklinnas laiali tosooli voolik( temp oli 90 kraadi olnud). Jutust sain aru et kaane tihend on ära ja mahlad segamini. Peale pikka mōtlemist ja arutamis mootori tegijaga leidsin, et auto tagasi vōtmine pole ōige otsus. Uus omanik toob mulle tagasi katkise auto ja ma annan talle tagasi summa mis tema mulle maksis. Aga autoremont milles mina syyd ei tunne jääb minu maksta?. Siin kohal veel ütlen et peale tosooli vahetus sōitsin ise 300 km igalpool, linnas jne. Tema sōitis selle autoga koju 200 km ja järgmisel päeval sōitis ka veel, sest kōne tuli kell 8 ōhtul. Auto müümine kestis 2 h vaatasime kōik kohad üle jne käisime umbes 8 km proovisōidul ja arutasime läbi kōik mis olen autoga teinud ja mis veel tegema peab. Täna ss sain arve milles uus omanik nōuab minult 1000e tasu, remont. Kahjuks pidin palkama juristi ja edasi läheme kohtusse. Kahju on mul selle auto pärast, loodan et inimene saab ikka aru et selles polnud minul syyd ja teeb auto korda. Sest auto sai väga hingelähedaseks ja seda ehitasime hoole ja armastusega. Muidugi kuhugile kaduma ei hakka, plaanis on osta uus rull ja teha uus teema. TEEMA LUKKU. Kui suvatsete vōite avaldada ka oma arvamust. 

comment_110939

Eks autoost on ju alati risk.... on olnud tuttavaid kes on ostnud autosid ja needki on läinud kotti. Kast või mootor aga siis tagant järgi halama hakata on nagu nadi... tüüp ei ostnud pilli ju esindusest. Ja kui käis ka selline arutelu tehtu kohta ja proovisõidud, siis teadis ilmselt tüüp mida ostab niiet edasi polegi nagu midagi. Eks jurist ajab asja jonksu. Loodame parimat

comment_110947

Ma sain aru, et kupee müüs ära? Tekitab segadust, kui erinevad autod sama teema all on :)

Huvitav mis sellel vennal häda siis, kes ostis ja 2h uuris seda...selle ajaga peaks ju kõik selgeks saama juba, mis seal viga on ja tegemist vajaks? Poleks nagu põhjust ju ohkida enam...

aga loodan et asi saab lahendatud :)

Muudetud , muutis zero

• Autor
comment_110949

On olemas jah varjualune. Aga ōiget garaazi pole ja selle lükkan ka uue rulli ostmise ilusatesse ilmadesse. Nagu ikka poleks mul mōtet selle rulliga talvel sōita. Talvel oleks vaja ikka garaazi kus autot hoida. Aga lootus on et asi laheneb. Muidugi ōigus on teil selles et auto vaatamine 2 h see oleks ju selgeks pidanud tegema koik asjad ja kui oleksin teda petta tahtud persses autoga oleks teinud tehingu vb 15 min ja poleks temaga seal arutanud 2 h ja talle 8 km vastu sōitnud selle autoga. Pärast teda veel tanklasse saatnud jne. 

comment_110953

Müügitehingu osas väga vaidluskohta ei näe. Aga eks tuleb eelkõige lähtuda teievahelisest kokkuleppest (müügilepingust). Sul juba isik olemas, kes tegeleb sellega.

Antud masina soetasidki n-ö üheks hooajaks? Cabrio müüd ka enne talve maha?

• Autor
comment_110967

Auto soetasin ss eesmärgil et ehitada valmis üks korralik rull, millel on linnapildis ka ilu. Mingit kasumi teenimis mōtet polnud ja seda isegi ei tulnud. Pigem nagu hobiautoga ikka Ehitusrōōm :).Cabrio sai soetatud selle et seal sees on ideaalne sport sisu mis pole katki. Oli seal korralik rool jnejne.. Algul motlesin et viskan kōik kupeele ümber aga ss vōtsin mōned asjad ja läks myyki. Sest nagu öelda minu aeg läbi. Talv tulekul garaazipole. Cabrio jaoks vb leian ruumi isa töökojas :)! Ütlen siin kohal sama, et kellegile halba ei tahtnud ja   ette seda ei teadnud meist keegi. Rääkides loos tuttavatele ss paljud imestavad et kuidas saab see vōimalik olla. Loodan ka siiralt et seda rulli veel liikluses näen...

comment_110976

Sõitku südamerahus sitale oma nõudmisega. Mingi lõdviku purunemist ei saa elus sinu süüks nimetada ja kindlasti ürita temalt veel moraalse kahju tekitamine välja nõuda. Pealegi kui lähebki lõdvik puru, siis sellest naljalt kohe mootoriga küll mitte midagi ei juhtu. Mul enda nn rallikal läheb neid vanu lõdvikuid ikka aegajalt, harjunud juba.

comment_110979

+1 Kaidole. Tahab garantiid, mingu esindusse. Sa pole hiromant, et tead, mis hakkab katki minema. Debiilikud on sellised.

Aga tore, et keegi viitsib vähemalt ellu aidata neid autosid. Uue rullikani siis! Erinevalt enamustest, tegid sa lisaks jutule ka ära midagi.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.