Hüppa postitusse
Postitatud

Saame kokku 11-12 Juuli, Valgamaal Oore puhke alal nii nagu .

Koha kohta saab lugeda ka http://loodusegakoos.ee/kuhuminna/puhkealad/haanja-karula-puhkeala/1442

Koht asub ligikaudu 20 km  Valgast Võru poole sõita. Kruusateed 4km ja madaldatud autod pääsevad kohale ilusti.  :)

2013 oli meid 20 autot :)

Kohapeal on majad kus on puust voodid 12 inimesele, välikäimlad ja suitsusaun. Telkimis ala on kõvasti ja ujumisrand kohe lähedal.

Oleks soovitatav muretseda kaasa grillimistarvikud, kuna kohapeal olev rest ei ole kõige mugavam selle jaoks, ning rahvast on palju(loodame  :) )

Söök ja jook võetakse endale ise kaasa, koht ei maksa meile midagi. Äärmisel juhul lisandub puude eest mõni euro, kuid siiani oleme ilma hakkama saanud (Tänud Kaido ja Hondamtx)

Lisainfot hakkan lisama siia postitusse!

Lihtsad reeglid:

1. Vindisena rooli ei ronita!!!

2. Hoiame ümbritsevat loodust ja ei künna seda ala üles.

3. Prügi läheb selleks ettenähtud kasti-kotti.

Seoses sellega et peame muretsema omad puud, siis on kellegil Valga/Tartu maakonnas välja pakkuda võimalust?

Kui kellelgil on pakkuta suuremat välitelki juhuks kui vihma sajab, siis võib PS`is teada anda.

Tallinna kogunemine:

9:30-10:00 Kogunemine Järve Selveri parklas Pärnu maantee 238, 11624 Tallinn. Korraldab kasutaja oo7 (Karl) 56 50 6908

Marsruut kulgeb Tallinn-Rapla-Türi-Särevere-Võhma-Viljandi-Karksi-Tõrva-Valga

Tartu kogunemine:

11:45-12:15 Kogunemine Lõunakeskuse Bauhof parklas Ringtee 69, 50105, Tartu. Korraldab kasutaja Karlk (Karl) 51 55 204

Marsruut Tartu-Rõngu-Valga

Pärnu kogunemine:

11:20-11:50 Kogunemine Kaubamajaka parklas Papiniidu 8, 80010, Pärnu Korraldab kasutaja Rreimss (Reimo) 51 87 284

Ajakava Laupäev 11.07.2013

13:30-14:00 Koguneme Valga Bauhofi parklasse, Viljandi 80A, Valga.

14:00-14:30 Teeme peatuse Valga Selveri, Rimi või Maxima ees, kuidas rahvas soovib.

14:30-15:15 Sõidame Oore puhkealale

edasi pakitakse asju lahti, grill jne.

Pühapäev 12.07.2013

Check out piirangut ei ole  :D

E30 Communityl on kokkulepe Riigimetsa Majandamise Keskusega kasutada seda telkimisala 11-12 Juuli 2015.

http://foorum.e30.ee/kalender/sündmus/11-kokkutulek-2015/

post-281-0-82647300-1426782760_thumb.jpg

Muudetud , muutis m20b20

• Vastuseid 159
  • Vaatamisi 33,2tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mõnus tripp, auto ka ära ei lagunenud. Korraldajatele kiitus   Mõned pildid ka, nagu lubatud sai: http://www.snap.ee/user/DaisiS/album/oore_2015/foto/_MG_4581.oid-4915547?cat=319

• Tänud Margole, kes selle disainis ja tänud sõbra naisele, kes selle kleebisteks "tuunis". Sai tehtud 30+ tk, niiet ehk jagub laupäeval kõigile rullidele.

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Puude, prügikottide jne eest kogutakse kohapeal raha? Kes prügikotid ära ostab? Kert :) ?

Kas võtan jalgpalli ka kaasa? Saab kõksida või jalkat mängida... Võrguplatsi seal vist ei ole? On kellelgi veel mingeid plaane, mida võiks teha? Teeme kellelgi mootori swapi 24h-ga? :D

Puude eest ma raha ei taha, see kõigile tasuta. Käru ka omal võtta, lihtsalt konksuga autot vaja kes kohale viiks asjad. :)

Konksuga autot ja käru leiab ;)

Tartu kandist liigub ehk hautz, niiet temal konks olemas :) Ehk annab temaga kombineerida.

Muudetud , muutis TrvP

Samuti võiks välja jagada järgmised tiitlid: kõige madalam, kõige parema tümmiga, kõige mõnusama häälega, kõige originaali lähedasem auto, osalejate lemmik, kõige enam roostes masin. (Viimase panin sp, et saaks ka mingile auhinnale pretendeerida- tglt viimane variant nali).

Auhindadeks võiksid olla väikesed karikad koos kirjadega. Siinkohal tuleks foorumi adminitega kooskõlastada logo jne kasutus + kas rahvas oleks üldse nõus sellise kulutusega.

Teiseks variandiks on lihtsalt kleepsud ( nt kirjaga: e30 Community suvise kokkutuleku 2015 madalaim rull jne koos foorumi logoga).

See eeldaks kamba peale väikest lisakulu. Kas oleks mõeldav?

Muudetud , muutis TrvP

iseenesest hea mõte, kuid 5 päeva enne üritust on veits hilja sellega tegeleda ?

Tartu kandist liigub ehk hautz, niiet temal konks olemas :) Ehk annab temaga kombineerida.

Saan enne kokkutulekut läbi käia Kaido juurest ja kas käru järgi võtta või enda kärule puud peale visata.
  • Autor

Võrgu jaoks on postid aga ühe me eemaldame kuna pargime autosid. Palli võid kaasa võtta kui soovid :)

Prügikotid olemas minu poolt.

Välitelki ei teagi kas on vaja. Ilmaennustus nagu lubaks söödavat ilma :)

Ideepoolest on seal vana rehehoone ka mis on varjualuseks timmitud.

Rehehoone osa peaks ka kuidagi lintidega ära timmima, muidu nagu eelmine kord, et võõrast rahvast vajus ka kohale, kuigi meil broneeritud. :)

Kas keegi viitsib pdf formaadis kleepsud valmis treida? Sisuks: comnunity logo, ürituse nimi ja aasta nin mille eest nö esile tõstetud antud pill. Suurus kleepsul selline, et saaks nt klaasile kleepida, nt 5x 7 cm. Ma saan sõbra naise käest uurida kleepsude maksumust.

Karikate tegemine kulukam + vaja graveerida.

Muudetud , muutis TrvP

mille järgi kõige madalamat autot valitakse ? näiteks kõrgus asfaldist karterikaitseni :D

Üks variant jh, aga siis peab originaal karterikaitse olema. Tavaliselt mõõdetakse sillatala järgi vms (Lowliferid peaksid selle järgi tegema). Stangelisa, summuti jne ei loe.

• Autor

Ära hulluks mine :) Missivõistluste peale oleks võinud varem mõelda :D aga kui sa seda tahad läbi viia, siis aga palun :) Kõrguse mõõtmine raskendatud kuna kruus/muruplats seal ainult. Kellelgil küsimusi on siis +358 4O7 O77 838 Ma helistan ise tagasi.

Ma ei soovi nö missivõistlusi korraldada :D Mõtlesin, et siis saab autosid lähemalt uurida jne. Ses suhtes, et ma osalen üritusel esimest korda ning olen nö rookie. Kui need variandid, mis pakkusin, ei sobi, siis arusaadav :)

Kel võimalus kleepse teha, siis mul erinevas formaadis Oore klepsud välja mõeldud. Saatke meiliaadress ja panen sinna.

PS saadetud.

Kurat endalgi väike küsimärk veel, ei ole masina välimuse ja tehnilise poolega nii lõpujärgus vist, et teistele näitama tuleks. :D

• Autor

Kurat endalgi väike küsimärk veel, ei ole masina välimuse ja tehnilise poolega nii lõpujärgus vist, et teistele näitama tuleks. :D

No siis peaksin mina samuti mitte tulema :)

Välimuse puudujääke ei tasu küll karta. Tulge kohale! :)

heina seest peab kätte saama siis, sul ikka tunduvalt siledam ja viisakam pill :)

Plug, ära põe. Peasi, et rulliga saad kohale tulla, see ju super. Minu enda roostehunnik kokkutulekuks valmis.  :BMW:

kui piduritorud ja tagumise tolmupleki vahetatud saan, sisi isegi mõtleks.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus