Hüppa postitusse
Postitatud
comment_1700

Tere! Tagasi foorumisse on jõudnud üks rulla. Nimelt paljudele teada olev Marko_s-i touring on nüüdseks minu kätes. Väheke mäluvärskenduseks: auto on 1990 aasta väljalase ning originaalis oli autol vahel 1,8 liitrine bensukas. Tänaseks on autol aiste vahel 2,3 liitrine benuskas. Autol on nokkimist küllaga. Vajab lambdat,esisillas veidi remonti ja nipet näpet veel kuid sellest saate juba varsti lugeda :)

Esiletõstetud vastused

• Autor
comment_1340

Nüüdseks sai autole lamda vahele pandud. Peab tõdema et see ei muutnud mitte midagi :/. Esmaspäeval saab Truumu juurde diagnostikasse ehk peale seda ma loodan et saab selle pilli normaalselt sõitma ka. Arvatavasti on mingid kütte segud vms paigast ära ja sellest see tõrkumine.

• Autor
comment_1110

Nii, tänase seisuga möirgab mootor nii nagu peab. Sai uue lamda,uued küünlad ja küttesegu peaaegu paika. Lähiajal uued küünlajuhtmed ja siis peaks olema muretud kilomeetrid ma loodan. Nädalalõpu poole loodan pildid valmis saada.

comment_805

Kui ei olegi süüdi, siis tehakse süüdi.

Pildi järgi võiks õelda, et see masin üsna lihtsasti korda tehtav.

Edaspidise huvides soovitan ikka keskmise piida välja vahetada, on mitu varuosaautot olnud, mis on välja venitatud variant ja üsna pehme on.

Vanaga venitad karbi ilusti tagasi, siis alles uus paika, saab ilusti lahti puurida tehase keevituse ja uue istutada asemele, mul pakkuda vajaminevaid detaile kui huvi :wink:

• Autor
comment_747

Esmaspäevl lähen ühe plekujuurde kes teeb ka pannkookidest tordi valmis. Eks siis saab parema pildi ette millal kui palju ja kas üldse. Aga eix sinult tahan uksi ja kui sul on siis ukseposti ka sest karbid tahan mõlemad uued saada ja kui kannatab siis tuleb ka väike üllatusmoment selle auto kohapealt :)

• 3 nädalat hiljem...
  • 3 kuud hiljem...
  • 2 aastat hiljem...

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.