Hüppa postitusse

indrekE30

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis indrekE30 postitas

1. Tänan ja Tiit, kui sa arvad, et muru midagi autole teeb, siis sinu rahustuseks võin öelda, et see inimene on autost väga kaugel
  2. Nojah whatever they are , sisemise koopa vahetusest mul pilte ei ole kuna ei olnud ise koguaeg seal. Aga tiivakaar sai niikuinii uus ja sealt kaudu sai see suht hõlpsasti ka tehtud, rohkem vast eemaldada pole vaja
  3. Need amordid juba korra ära võetud :wink: Rehvid muide vales mõõdus ja lähevad tõenäoliselt viskamisele. Stangede suunajad
  4. Kui sa mõtled näiteks esimesi põrkeamorte siis seal ju erilist vahet pole. Kõik see, mis vähegi sai ära võtta, võeti ka ära, sealhulgas uste seest lukud, stangede suunajad, kõiksugu tihendid jne Tähtsam on see, kui kerel ühtegi roostetäppi pole Olen näinud küll neid teemasid, kus lingid ja liistud ka värviga koos või kohe meelega üle lastud...
  5. Milline põllelisa siis nimelt? Nagu näen, siis originaal on sul ees olemas :roll:
  6. Ohoo, miks ma alles nüüd märkan su Alpinweissi Edu temaga ja katsu siis karbid ja ukseääred korda saada
  7. Siin küll mõned jupid küljes juba kuid siiski. On näha ka uusi valgeid stangesid ja selle summutiotsa asemel peegelläikega ots :wink: Esiosa va tuled on nüüdseks koos ka, kuid nii kaugele pole piltide laadimisega jõudnud.
  8. Eile ja täna kulus aeg auto kokkupanemisele, mis pole üldse kerge kuna paljud asjad tuleb kas puhastada või välja vahetada, ei saa ju koledaid/defektseid detaile enam külge kruvida Uue värvi, ehk mattmusta nagu BMW-le kohane, said ka prillid, neerud, pidurituulutuskanalid, põllelisa, udutulede klapid, tagumiste tulede vaheline numbrialus ja pagasiluugi tööriistakast. Vahetusse läks bensiinitoru, mis jookseb korgist paagini ja katuseluugi trosside süsteem. Veel on vaja kokku panna sisu, enamjaolt sai lõpetatud ka korrosioonitõrje õli kandmine raskesti ligipääsetavatesse kohtadesse/vahedesse. Eks pilte saab ka lähiajal, ei viitsi praegu üles laadida, olen suhteliselt kurnatud ütleme nii :mrgreen:
  9. Hmh, vaatasingi Vaidas ükspäev, et kellelgi huvitav E30 Päriselus tuusem
  10. Võta see tiib küll ära. Muidu tuus ettevõtmine
  11. Esimene pilt on küll väga hea
  12. Kuhu otsa sa sõitma pidid nii kõrge autoga?
  13. Tiib ju ilmselgelt jube seal, hea, et kleepsu ka maha kiskusid. Esiklaasil veel alles? Tee sisust ka pilte.
  14. Minu meelest on nii väga hea. Isegi ilma mingite laienditeta. Madalamaks võiks aga saada. Iseasi, kuidas teedega olukord on Tõrvas
  15. Kas pole mitte teps vara nimetada puhast kere koos esituledega 'driftcar'-iks?
  16. Oioi, sa tahad seda korda teha? Või tehnika teisele kerele ümber visata?
  17. Unarusse pole asi jäänud. DPD kuller tõi nädal aega tagasi koduukseni vajamineva koopa tüki ning veel uksehinge rem. komplekti. Kõikide prognooside kohaselt peaks auto enne juuli lõppu valmis saama.
  18. Jälgides välismaa (ja just nimelt BMW) kogunemisi, siis pannakse paari inimese poolt paika kindel kuupäev ja koht, millal ja kuhu oma autoga tulla. Kes tahab enda autot näidata ja sõbralikult teineteisega juttu vesta, mõned pildid jäädvustada ja muljeid jagada, tuleb kohale. Kes ei taha, see ei tule. Nimekirja koostamisest on asi üldse väga kaugel. Võib-olla tulevikus lihtsustab kogunemise korraldamise protsessi see näpunäide
  19. Väga lahe auto Lahe midagi erinevat foorumis näha
  20. Ilus pilt katuseluugiga variandil on äravoolu voolikud ka muideks

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.