Hüppa postitusse

///Mario

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis ///Mario postitas

1. Mix ma jutukasse ei saa ? 4 kasutajat näitab ja ütleb, et on täis ?
  2. oh fuck küll omal ka tagavedrudel sama mure koht pean suutma lähi ajal masina keevitamisele saata ja siis ähk saab midagi korda. Muidu järgmise aasta kevadel ei ole enam vedrude kohtasi olemas
  3. Ilus vaadata kohe
  4. Ei näe pilte !
  5. Heh mul sama seis põhjaga kui viimati sai vaip välja võetud. Oma musta auto teemas isegi pildid ka mis seisus siis veel nurgad olid. Aga no kui vahendid olemas siis tundub teil see kökimõki töö
  6. Mis hinna klassi jäävad touringu tugevdatud tag vedrud ? võiks ka pisikemadaldus olla, kuna omal mingid punased vedrud ees. Või on võimalik osta komplekt tugevdatud vedrusi ? -40 madaldusega
  7. Milleks see pisike auk hea on ? punasega märgitud.
  8. Mis kumerused ei sobinud ? Nii meeletu vahe siis orginaaliga? Krt rikud tuju ära kui ise ka plaanin b tiibasi osta.
  9. Mugavam on kastiga kui korralik tõste vahendid olemas siis koos kastiga on kiirem ka.
  10. vana mõlgiga vist sedasi ikka ei tee
  11. Millal korralikum pilt kapoti alusest tuleb ? kuidas juhtmestik paikaläks jne ? Ja kuidas lõpuks see tobe õlivarda toru paika läks ?
  12. varsti tuleb SR üritus sedasi, et polegi rulle ja siis 5a mõõdudes tuleb mõni suur pill rajale
  13. Jälle mingi rehvivahetus punkt ei saa hakkama kleepitava raskusega
  14. ä äh näita kes sellise masinaga sõita oskab ? kui isegi bikedega mendid käivad kuskil välismaal koolitusel.
  15. Tahaks ka neid keskava kapsleid
  16. Vaata minu auto teemast. Ma tegin nii, et orginaal pistikut ei pea lõhkuma. Eks kindlasti soovitan siis klaasid ka ära vahetada. Kui 8000k ei kasuta ei juhtu eriti midagi. Minul 4300k ja sõidan rahus. Päeval ei kasuta lähikaid vaid udukad ja park.
  17. Kõigil 1,6-tel on 4,27 differ. Ja kui automaat siis vist isegi suuem nr.
  18. Mis selle xenoga siis on ?
  19. Oeh kurja. Siis mul peab ka tulema unevaene nv
  20. Keskeri haridus (Mehhatroonik 2 tase)
  21. Kus ma tean. Igatahes krt nussi saab nüüd kui leian kõige sobivama antenni. Või on kellegil kogemus milline on kõige parem asemele. Tahaks ikka saada siis juba korraliku antenni. Riho küll pani lingi kus saba neid aga kõik universaalsed jne. Netis pilt küll aga kõigeparem on kui saab ikka ise vaada poes jne.
  22. Kuidas lõpuks see tobe õlivarda toru paika läheb ? tuleb ikka korralikult painutada jh ? või siis lammutab geneka ja roolivõimu eest ja paneb m43 oma paika, kuna see tundub paras. See orginaali juba piisavalt kõver, et hoiab eemale genekast.
  23. Krt nüüd oli küll sakslane purjus kui selle koha sedasi ehitas. Lihtsalt selle pärast vaja, et antenn peab vigane olema. Makk uus aga levi ikka suht jama. Aint linnas on ok aga maal suht jama.
  24. Mida fucki ! On see mingi nali? Antenni vahetamiseks sellist nussi tegema
  25. Aga krt unustasin küsida kuidas seda vahetada on ?

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.