Kõik, mis meelis k postitas
-
Electric Vent Window
Ma olen kunagi paigaldanud E36 kupee elektrilised aknad. Aga müüsin maha selle komplekti. Hullult väike huvi oli tollal sellisele asjale (u 5 aastat tagasi).
-
Lobamokkade rubriik
Kunagi värvisime isaga GAZ53 kabiini koduhoovis üle. Sadolin khaki värv oli. Väga ilus toon kuigi mitte metallik (aga siiski läikega). Soovitan soojalt. Võin isa käest uurida kust ta selle ostis. See oli suht ammu, mingi 10-15 aastat tagasi, aga äkki ta mäletab :roll: . Ise arvan, et see võis kuskilt Viljandist ostetud olla.
-
Lobamokkade rubriik
Oli vaja eile õhtul hakata mõtlema, et midagi võiks teha. Tänane päev mingeid tulemusi ei toonud. Praegu siiski mõnus külma õllega võõrutamine.
-
Ebay
Nii sa lased ennast võlgadesse . Automaatpakkumist tehes seatakse siiski mingi maksimaalne summa milleni pakkumine toimub. Vaevalt see E30 puhul miljun eurot on. Pead lihtsalt jupikaupa pakkuma seni kuni on teine vend alistatud või enda rahalise võimekuse piir nägemisulatuses.
-
318i Touring (2.4td) '89 - eix22
Kuidas kast jebima hakkas? Tagurpidi laseb sõita? Talve neerusid ei olegi? .
-
Lobamokkade rubriik
Seoses sellega võite enda sellised esmaabikarbid mulle pakkuda: Võtke ühendust PSiga! Eemaldamata ümbriskile pole takistuseks.
-
320i (M20B25) Shadowline '88 - GTA
Passati lisa läks täpselt külge?
-
318iS '90 - m20b20
Anna Soundsystem tagakõlarid mulle. Ostan sulle mingid uued asemele .
-
Design Edition
Eix, kas see on tõsijutt?
-
324td touring - Madis
Auto on ilus, aga velg võiks ilusam olla . Kandilisem ja randiga.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
12 people like this wtf?
-
BMW 318i 1989 - priiduk
Tuleb loota lihtsalt, et ise ei peaks kunagi seda autot üle keevitama hakkama .
-
BMW 318i '89 - m50b25
Kui ACT kapsleid puudu on, siis võin 2 tk pakkuda. Endale sai kunagi rohkem varutud.
-
REGISTREERIMISTUNNISTUSELE õiged andmed!!
Minu E28l on ka plekitükil ning rehvirõhusildil 528iA. Võin pildi teha nendele kes arvavad, et kujutan asju ette .
-
316 '86 - Kalmer
Traktori õhukummist saab selle tihendi!
-
BMW 316i 1990 - e30fan
Just mõtlesingi, et suveks võiks midagi sobivamat alla saada Mis velge asemele plaanid? Piduritrummel on velje sees ikka ülitilluke .
-
BMW 325i (2,8i) sedaan '88 - Urmo
:idea:
-
318i M-technic '86 - Maero
Või on rihm veniv .
-
325iX '86 - Tarq
Saunas andsid kuuma ve? Kui see on saunakeris seal pressi kõrval, siis tänapäeval on palju tõhusamaid ja ohutumaid kerisekive olemas kui isolaatorid .
-
318i Touring (2.4td) '89 - eix22
See kanister teeb kadedaks. Ülejäänud asjad on tavalised . Peegli klaasi tellisid uue? Ilma soojenduseta see?
-
BMW 316i M21D24 TD '89 - erxx
Lihtne arvutus näitab, et 400m peal võib see auto umbes 400km/h sõita.
-
E30 316 1,8IS kupee - Indrek
Peaaegu 1800 eek. Korralikku keredoonorit vist ka tänapäeval suht raske leida. Uut detaili muidugi etem paigaldada.
-
318iS '90 - m20b20
Kas on võimalik, et sellel autol olid kunagi ka nn Viperi triibud üle kapoti-katuse? Lapsepõlves liikles üks iS sellise kõrge tiiva ja triipudega.