Hüppa postitusse

sass

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis sass postitas

1. Üsna hapu algmaterjal, enamus piirkondades vaja ketas sisse ajada. Enne tegemist tundus, et pole väga hullu?
  2. sass vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Minu recaro juhiistet saab regullida ala ja ülaselja tuge,istme soendus ja ventilatsiooni nupust, külgtuge ja turjapatja peab ise rapsima.Seljatugi käib nupust, eks neid varjane ole erinevaid. Tiidu istmel mäletan jah mingit käsipumpa rippumas
  3. sass vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Ideaalis oleks mul vaja kõrvalistuja poolset aga paistab, et selle saab ka kõrvalistujale parajaks teha või kasutada kõrvalistuja e30 siine.Selg käib el nupust või kettaga, kuidas kellegil ja esipadi padja alt kangist. Istme kallutus funktsioon jah puudub.
  4. sass vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Jap, eks teen pildi kui ligi satun.
  5. sass vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Pidasin silmas järelturu kaupa,mul on ühed kipperi kirjaga e30 sobivad siinid, kuhu peale saab kinnitada recaro istme. Tuleb see recaro iste siis Opelist, invakärust vms
  6. sass vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Nendel recarodel istmepoolsed kinnitused kõik ühesugused,vaja leia vaid margikohased siinid alla.
  7. Miks mitte ehituspoest analoogset kile osta? Originaalsusest on sul e30 kaugel seega pm pole vahet mida sinna niiskuse tõkkeks panna.
  8. Pm saab kõik sobima panna, pärast näeb viisakas välja ka?
  9. E36 võttis aega ,et näitaks õiget tempi.Ma algul vaatasin ka et pekkis aga üks poole tunnipärast oli ime juhtunud. Fl e30 ja fl e36 andurid tundusid samad olema, mõlemal andurid kollast värvi pistikuga.
  10. https://www.autoleht.ee/uudised/uudised.php?uid=52227 olen autolehe ajakirjas seda e30 kohanud.
  11. sass vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Googel mind esmapilgul ei aidanud, kas on mõni tasuta töötav bmw vin decoder kus lisavarustust saaks näha?
  12. mul on typ168 diffreid läinud mitu tükki,järgi on enamasti andnud sateliidi korpus. LSD puhul on see lüli puudub ja peaks olema tükimaad tugevam.
  13. sass vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    kurja, mõtlesin miks peaks "Falck" küljepeal tagurpidi olema Kohta teavad ilmselt kõik tallinnlased hästi.
  14. sass vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    https://ajapaik.ee/?album=20767&photo=151588&order1=time&order2=added&page=2
  15. kas selle posti eest saadetakse arve autorile?
  16. Hea et hing sisse jäi, ja veel isu on... päris banaan valmis.
  17. Mu vihjest oligi kasu jõudu tegemisel!
  18. Endiselt, minul sujus Margusega väga hästi. Sain pidevalt pilte tehtud tööst mis on tänapäev väga lihtsaks tehtud. Tegu igati asjaliku, mõistliku ja vastutuleliku tegijaga, mina pole talle sugulane, naaber ega väimees vms,lähtun puhtalt oma kogemusest. Kes tausta ei tea ,siis see sinine pole ju Marguse tellimustöö . Parimat!
  19. Minumeelest on müüa toonud nii mõnegi e30 Eestisse müügi eesmärgil, proovi ehk ühendust võtta müüjaga ja ehk saab sulle abiks olla e30 ostul.
  20. sass vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Ma pole küll paistab sihtgrupp , aga ehk aitab väike kriitika edaspidiste artiklite tegemistel kaasa. Parimat,
  21. sass vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Kas sinna geeniusesse saan ma ka kirjutada oma kääbikusaagadest auto maailmas või see on ainult autori privileeg? Võiks olla mingi autonihilst. Fm või midagi, kõik saaks ehk targemaks, päästaks mõne elugi.
  22. Kasutaja einar müüs mingi vahe komplekti lühemaid kepse.
  23. sass vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Absoluutselt, pole me keegi siia ilma laksust targana sündinud. Mind morjendas selle teksti fookus, kus järeldus pole sisuga kooskõlas.Probleemi otsitakse valest kohast, pole vanemal baierlasel häda midagi, pigem tegijas. Olen pidanud Igapäev sõidukina mitut 30/e36 /e34 ja viimased 13aastat. Ei ole murdunud ükski ratas alt ja tehnika on hästi vastupidanud.Pigem on kere see mis alla vannub meie talvede ja teedega. Nainegi jätab mõnikord oma e90 koju ja võtab vanema venna tööle sõiduks. Autorile soovin häid mõtteid geenius portaalis, turvalist käeharjutust ja head tervist Adolfile:)

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.